- 6 Ağustos 2010
- 39.656
- 70.653
- 798
Ben de olsam gitmezdim sanırımAmin, amin, amin...Ama torunun pek gitmeye niyeti yok. İnseler bile 3/4'u bizde dururlarmis. Karşılıklı ayrı duramazmisiz, sanki pek de gerek yokmuş...
Evimize neşe, keyif geldi.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olsam gitmezdim sanırımAmin, amin, amin...Ama torunun pek gitmeye niyeti yok. İnseler bile 3/4'u bizde dururlarmis. Karşılıklı ayrı duramazmisiz, sanki pek de gerek yokmuş...
Evimize neşe, keyif geldi.
![]()
Hoş geldin bende bugün dahil oldum aynı dertten muzdaribimMerhaba kızlar bende forumda yeniyim,tevafuk grubu gördüm ,aranıza katılmak istiyorum
Eşimle ikimiz kamuda çalışıyoruz ödediğimiz krediler var ,kredi kartı borclarimiz da biraz yüksek.
Ben her ay kendi aileme de destek olmaya çalışıyorum.
Kredi odemelerimiz düzenli onları ay ay ödüyoruz zaten son 5 ay kaldı.Ama 3 tane kredi kartı var toplam borcu 20 bin civarı onu biran evvel kapatmak istiyorum.Bir de az da olsa birikim yapmak istiyorum.
Burda sizden güç alırım ,daha planlı ilerlerim diye düşünüyorum![]()
Hoş geldin bende bugün dahil oldum aynı dertten muzdaribim
Hoşgeldin canım Allah borçlarından kurtulmayı nasip etsin, bol bereketli kazançlar ve birikimler dileğiyle...Merhaba kızlar bende forumda yeniyim,tevafuk grubu gördüm ,aranıza katılmak istiyorum
Eşimle ikimiz kamuda çalışıyoruz ödediğimiz krediler var ,kredi kartı borclarimiz da biraz yüksek.
Kredi odemelerimiz düzenli onları ay ay ödüyoruz zaten son 5 ay kaldı.Ama 3 tane kredi kartı var toplam borcu 20 bin civarı onu biran evvel kapatmak istiyorum.Bir de az da olsa birikim yapmak istiyorum.
Hoş buldum,amin hepimiz için kabul olsn bu dualar inşallahHoşgeldin canım Allah borçlarından kurtulmayı nasip etsin, bol bereketli kazançlar ve birikimler dileğiyle...![]()
Hoş buldum,amin hepimizin inşallah
Hoşgeldiniz, Allah borçlarınızı ödeme kolaylığı ve birikim yapmayı nasip etsinMerhaba kızlar bende forumda yeniyim,tevafuk grubu gördüm ,aranıza katılmak istiyorum
Bereket versin . Bol birikimler .Varyemez Ocak-Temmuz 2022 boyunca Allah nasip ederse inşallah en az 10 bin TL ye denk gelecek altın-doviz birikimi yapmak istiyorum.Ocak ayinda bir çeyrek (1300),Şubat ayında 40 Euro (619tl) almıştım.Onlari 10 binden düştüm
Şubatta yol masraflarım kredi kartı limiti düşürmek için 2500 ödemiştim,o sebeple birikim az oldu.Bu hafta bir kurs daha başlatıyorum Allah bereket versin![]()
Daha yaşı ufak acele etme altına su geçirmez alez serebilirsinGünaydın herkese. Fikri olan var mı acaba . Balima yeni tuvalet eğitimini verdik. Çok şükür hazırdı kendi isteğiyle hemen alıştı. Gündüz hiç bişey yok fakat 3 gündür geceleri sürekli altına kaçırıyor. Hemde iki üç defa her gece değiş çarşaf düzenle toparla sonra gene aynı. Geçen haftalarda yeni olmasına rağmen böyle problem yaşamıyorduk![]()
Öyle idare ediyoruz bakalım ilk zamanlar yapmayınca alıştık demekDaha yaşı ufak acele etme altına su geçirmez alez serebilirsin
Bizim zamanımızda yoktu naylon seriyorduk üzerine de çarşaf![]()
Sizin ora baya uygunmuş ya . Bunları burda en az 70 liraya alırım.Bugün harcanan toplam olarak 113 tl
1 kilo köy tereyağ 60 tl
53 tl market ( süt, ekmek ,soğan, 1 koli yumurta )
Canım memleketim benim emekli ve memur kentidir adetaSizin ora baya uygunmuş ya . Bunları burda en az 70 liraya alırım.