Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iki aydır sadece doğalgaz 900 geliyorYeme içme ısınma gibi temel ihtiyaçlar için yapacak birşey yok canım
İzmir'e Nisan'da yaz gelirEvet iki aydır sadece doğalgaz 900 geliyor
Toplam aylık gelir ve giderlerinizi hesaplayıp her ay elde edilen gelirden borçları kapatmayı deneseniz ne kadar sürede borçlardan kurtulabilirsin ?Evet iki aydır sadece doğalgaz 900 geliyor
Eve giriş 13 bin ortalama. Giderde 7 bin gider ortamlama. Eşimin yeme içme yol masrafı yok .Ve aşağı yukarı aylık gideriniz nedir ?
Bu aydan sonra faturaların düşme umidiyleyimİzmir'e Nisan'da yaz gelir![]()
Ben deBu aydan sonra faturaların düşme umidiyleyim![]()
Tabi bunun için içinde kart borçları falan yok net giderler ve faturalar.Eve giriş 13 bin ortalama. Giderde 7 bin gider ortamlama. Eşimin yeme içme yol masrafı yok .
Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanırEve giriş 13 bin ortalama. Giderde 7 bin gider ortamlama. Eşimin yeme içme yol masrafı yok .
İşte o kadarını yapmak mümkün degil. Mutfak başlı başına yüksek harcama benim günlük işe gidiş gelişim 10 lira yol parası yani o yüzden kalaniyla geçinip ayda 1500 kenara atmak hedefim başarabilir sen.Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanır
Elindeki birikimin de yanına kalır
Sıkılacak limon kalmadıBen de deyim yerindeyse kendimi şu borçları bitirme konusunda limon gibi sıkıyorum![]()
Anladım canım niyetin ödemek olduktan sonra Allah yardım eder ,denk getirir.İşte o kadarını yapmak mümkün degil. Mutfak başlı başına yüksek harcama benim günlük işe gidiş gelişim 10 lira yol parası yani o yüzden kalaniyla geçinip ayda 1500 kenara atmak hedefim başarabilir sen.
İlk sayfaya 2022 yılı hedefim diye borçlarımı ve ödeme planımı yazdımSıkılacak limon kalmadı![]()
Amin ablam . Bu sefer sizler sayesinde baya kararlıyım. Borç bitmeden huzur yokAnladım canım niyetin ödemek olduktan sonra Allah yardım eder ,denk getirir.
Inşaallah hepimiz şu borçlardan kurtuluruz bir an önce![]()
Aynen takipteyim. Peki ablam napiyoruz yaptığımız birikimi söylüyor muyuz. Ona göre bende belirteyimİlk sayfaya 2022 yılı hedefim diye borçlarımı ve ödeme planımı yazdım
İlk önce Euro borcumdan başladım ödemeye her euro aldığımda borcumu güncelliyorum, motive olmak için![]()
Yazalım 1. Sayfaya mart ayından itibarenAynen takipteyim. Peki ablam napiyoruz yaptığımız birikimi söylüyor muyuz. Ona göre bende belirteyim