• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eve giriş 13 bin ortalama. Giderde 7 bin gider ortamlama. Eşimin yeme içme yol masrafı yok .
Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanır
Elindeki birikimin de yanına kalır

Yani şuan kısa hedef koydum önüme yoksa gene bocalamaktan korkuyorum. Kalan 2 binlik borcu kapatmak. Birikimin üstüne koyup 20 binlik krediyi kapatmak ve elden açık taksitle aldığım fırın borçları falan var onları temmuza kadar kapatmak. Tabi arada KYK ödemesi yapmak . Temmuza kadar bunları gerceklestirirsem yeni program oluşturmak istiyorum.

Kalan 6000 tl bunun en azından her ay 4500 5000 tl si ile borçları kapatmayı deneseniz bence 1 yılda o borç kapanır
Elindeki birikimin de yanına kalır
İşte o kadarını yapmak mümkün degil. Mutfak başlı başına yüksek harcama benim günlük işe gidiş gelişim 10 lira yol parası yani o yüzden kalaniyla geçinip ayda 1500 kenara atmak hedefim başarabilir sen.

İşte o kadarını yapmak mümkün degil. Mutfak başlı başına yüksek harcama benim günlük işe gidiş gelişim 10 lira yol parası yani o yüzden kalaniyla geçinip ayda 1500 kenara atmak hedefim başarabilir sen.
Anladım canım niyetin ödemek olduktan sonra Allah yardım eder ,denk getirir.

Inşaallah hepimiz şu borçlardan kurtuluruz bir an önce 😘

İlk sayfaya 2022 yılı hedefim diye borçlarımı ve ödeme planımı yazdım
İlk önce Euro borcumdan başladım ödemeye her euro aldığımda borcumu güncelliyorum, motive olmak için 🙂
Aynen takipteyim. Peki ablam napiyoruz yaptığımız birikimi söylüyor muyuz. Ona göre bende belirteyim

Tamam o zaman ama ben karta olan yüklemeyi de birikim diye hesapliycam ablam çünkü dokunulmayacak ona kapanacak. Mart 1500. Temmuz dahil 9 bin hedef.

Back
X