- 18 Haziran 2018
- 1.518
- 2.215
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi hayırlısı gayret bizden takdir Allah'tanBunu gerceklestirirsem temmuz Ocak hedefim 20 bin olcak![]()
Allah acil şifalar versin canımBu arada covidliyiz ailecek evde hasta hasta dolanioz![]()
2022 ocak temmuz dönemi hedef birikim listesi yapıyorum ablacımBuralardan uzaklaşmıştım, ne listesi canım?
Biz de gribimsi, nezlemsi bir şekilde dolanıyoruz.Bu arada covidliyiz ailecek evde hasta hasta dolanioz![]()
Eylül ayına kadar sırf taksit ödeyeceğim. Sonra kiracimiz çıkarsa, kızım yerleşmeden banyosuna dolap, PVC değişimi, boya badana kalıyor. Bu yıl birikim yapacak gibi gorunmuyor. Birikime dokunmadan geçsin gitsin inşallah.2022 ocak temmuz dönemi hedef birikim listesi yapıyorum ablacım
Teşekkür ederim ablam. Sizlerede Allah şifa versinBiz de gribimsi, nezlemsi bir şekilde dolanıyoruz.Allah şifa versin...
Allah şifalar versin ablacımBiz de gribimsi, nezlemsi bir şekilde dolanıyoruz.Allah şifa versin...
Ben listeye birikim olarak ödediğim borçlarımı yazacağım nihayetinde onlar da dükkan alırken aldıklarım baştan birikimi yaptım ödemesini sona bıraktımEylül ayına kadar sırf taksit ödeyeceğim. Sonra kiracimiz çıkarsa, kızım yerleşmeden banyosuna dolap, PVC değişimi, boya badana kalıyor. Bu yıl birikim yapacak gibi gorunmuyor. Birikime dokunmadan geçsin gitsin inşallah.![]()
Bencede borçları bitirip toparlamakta en büyük birikim.Ben listeye birikim olarak ödediğim borçlarımı yazacağım nihayetinde onlar da dükkan alırken aldıklarım baştan birikimi yaptım ödemesini sona bıraktım![]()
Gayri menkul başka. Bizimkiler ev eşyası...Ben listeye birikim olarak ödediğim borçlarımı yazacağım nihayetinde onlar da dükkan alırken aldıklarım baştan birikimi yaptım ödemesini sona bıraktım![]()
Allah sağlık ve huzur içinde kullanmayı nasip etsinGayri menkul başka. Bizimkiler ev eşyası...![]()
Amin, amin, amin...Allah sağlık ve huzur içinde kullanmayı nasip etsin![]()
Tabiki canım