Amin inşallah,kenarda olmasa iki ay kimden bulacaktik bu zamanda iyi kötü biriktirdim onu yedik bitti gibi birşey,şimdi bir ay olmadi eşim calisali eskisi gibi geliri yok işi düşük Rabbim kolaylik versin herkese.simdi tekrar o tasarruf lu doneme geçmem lazım dedim kenara para lazim bakalım ne kadar biriktirebilirim.S Sirinhanim birikim yapmak zamanla aliskanlik haline geliyor. Kendi sahsima gelirimin tamamini o ay harcarsam huzursuz oluyorum. Az veya cok bir miktar mutlaka birikime aktarilmali. Ucu ucuna yasayanlarin adina tedirgin oluyorum. Tuzun kuru da o yuzden diyenler oluyor. Cocuklugumdan beri kendime mutlaka hareket alani birakacak kadar, kenari koymusumdur. Az veya cok orada nakit veya hemen nakite donusecek bir birikim olmali. Allah insani maddi konularda en sevdigine muhtac etmesin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük birikimlerden büyük yatırımlara
- Konu Sahibi Varyemez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu ay en son kalan paralarımi 4yarim altın yaptım harcamayim diye,öyle yapmazsam harcanıyor bi şekil.S Sirinhanim birikim yapmak zamanla aliskanlik haline geliyor. Kendi sahsima gelirimin tamamini o ay harcarsam huzursuz oluyorum. Az veya cok bir miktar mutlaka birikime aktarilmali. Ucu ucuna yasayanlarin adina tedirgin oluyorum. Tuzun kuru da o yuzden diyenler oluyor. Cocuklugumdan beri kendime mutlaka hareket alani birakacak kadar, kenari koymusumdur. Az veya cok orada nakit veya hemen nakite donusecek bir birikim olmali. Allah insani maddi konularda en sevdigine muhtac etmesin...
- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
S Sirinhanim biz pazara da, markete de mecburen gidiyoruz. Pazar sabah erken saatlerde cok sakin oluyor. Belediye pazar alaninin 4 giris noktasina dezenfektan koymus, yine ayni noktalarda maskesi olmayana maske veriyor. Tezgahtaki urunlere dokunmak yasak. Aldiklerimizi da 4-5 saat balkonda tutuyoruz, gerisi Allah'a emanet...
Markete de sakinse giriyoruz, yoksa erteliyoruz. Sabah saatlerinde onlar da tenha oluyor.
Markete de sakinse giriyoruz, yoksa erteliyoruz. Sabah saatlerinde onlar da tenha oluyor.
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
A101 de orkidler indirimli lazımsa eğerAlınacak listem hazır bekliyor
Kahvaltılık kapaklı cam kaseler de indirimde
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
Değil mi amaArada olur öyle
- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
Cam kaselerden aldım evet, çok seviyorum onları, orkid kullanamıyorum, kotexA101 de orkidler indirimli lazımsa eğer
Kahvaltılık kapaklı cam kaseler de indirimde
Kesinlikle ben de öyleyim mümkün olduğunca az nakit kalmaliBu ay en son kalan paralarımi 4yarim altın yaptım harcamayim diye,öyle yapmazsam harcanıyor bi şekil.
Ben de kotex e başlayınca orkidin cok rahatsiz edici olduğunu farkettim..Cam kaselerden aldım evet, çok seviyorum onları, orkid kullanamıyorum, kotex
Sozde ben de az harcayayim diyordum ama özellikle yerel marketlerde indirim farkettim onlardan almalıyımMarkete gittim
Ben yoğurt ve yufka almak için gitmiştim güya
Ama indirimdeki ürünleri görünce lazım olur nasılsa diye aldım 87.25 tl harcadım
Bugün toplam 135.25 tl harcadım
Yarın daha un filan almaya gideceğim benim haftalık 150 tl harcama limiti şimdiden iflas etti
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
Bugün yerel marketin büyük indirim günü
Ortalık tıklım tıklımdı kasada 300 tl lik 400 tl lik ödemeler havada uçuşuyordu
Normalde fiyatları oldukça yüksek olan bir yer
Ayrıntısına girecek olursam
1 kg nohut
1 kg beyaz peynir (dün de peynir almıştım ama ben börek ve poğaçalarda lor kullanmıyorum) 22.90 tl den 17.90 tl ye düşmüş fiyatı
4 tane 4 kg lık un
1 kg Nişasta
Çikolata çeşitleri(1 adet nestle damak ve 5 adet nesguik çikolatalı gofret)
İçim süzme peynir 500 gr
5 kg lık şeker
Kağıt havlu 12 li familia
Normal tutar 168.35 tl
İndirim bedeli 36.25 tl
Ödenen 132.10 tl
Ortalık tıklım tıklımdı kasada 300 tl lik 400 tl lik ödemeler havada uçuşuyordu
Normalde fiyatları oldukça yüksek olan bir yer
Ayrıntısına girecek olursam
1 kg nohut
1 kg beyaz peynir (dün de peynir almıştım ama ben börek ve poğaçalarda lor kullanmıyorum) 22.90 tl den 17.90 tl ye düşmüş fiyatı
4 tane 4 kg lık un
1 kg Nişasta
Çikolata çeşitleri(1 adet nestle damak ve 5 adet nesguik çikolatalı gofret)
İçim süzme peynir 500 gr
5 kg lık şeker
Kağıt havlu 12 li familia
Normal tutar 168.35 tl
İndirim bedeli 36.25 tl
Ödenen 132.10 tl
- 6 Ağustos 2010
- 39.378
- 69.792
- 798
Allah razı olsun canımStokları guzel tamamladin. Afiyetle tüketin
Bazen yerel de guzel indirim oluyor gercekten..Bugün biz de alacagiz