Kızınızın boşanmasına çok şaşırdım. O kadar güzel.bir hayatı var gibi anlatıyorsunuz ki. Haklarında hayirlisi olsun.Herkese günaydın.Üc dört aydır harcama dönemindeyiz. Diş yaptırıyorum, iki haftaya tamamen biter. Bir implant, 8 kaplama değişimi, 3 kanal tedavisi, 2 yüzeysel dolgu toplamda 10.000 tuttu. İki taksitte ödedim kurtuldum.
Kızım eşinden boşandı. Şimdilik torunla birlikte bizim yanımızda. Kiracı çıkarsa, alt katimiza yerleşecek. Onun eşyalarını aldık. Taksitler vs bir kaç aya elimiz genisler. Yeter ki sağlık ve huzur olsun. Ölümden gayrı her derdin çaresi var...
Ayda kaç saat dersin oluyor canımEkderslerimiz hesaplanmış, müdür bey panoya asmış. 1252 tl Allah bereket versin
Bu sömestri sebebiyle 3 haftalıkAyda kaç saat dersin oluyor canım
Allah bereket versin
Bizim dahil olduğumuz hayatı evet güzeldi, güzel. Bizden bağımsız olan da var.Kızınızın boşanmasına çok şaşırdım. O kadar güzel.bir hayatı var gibi anlatıyorsunuz ki. Haklarında hayirlisi olsun.
Ablacım geçmiş olsun Allah acil şifalar versinHerkese günaydın.Üc dört aydır harcama dönemindeyiz. Diş yaptırıyorum, iki haftaya tamamen biter. Bir implant, 8 kaplama değişimi, 3 kanal tedavisi, 2 yüzeysel dolgu toplamda 10.000 tuttu. İki taksitte ödedim kurtuldum.
Kızım eşinden boşandı. Şimdilik torunla birlikte bizim yanımızda. Kiracı çıkarsa, alt katimiza yerleşecek. Onun eşyalarını aldık. Taksitler vs bir kaç aya elimiz genisler. Yeter ki sağlık ve huzur olsun. Ölümden gayrı her derdin çaresi var...
Cok gecmis olsun ablacım.Okulda anlaşılan çoğumuz pozitifiz
Test yaptırmadım tat ,koku, ağrı vs yok
Sanki çok hafif bir grip gibiyim
Öğrencilerin kimi pozitif çıkıyor kimi temaslı.
Temaslı çıkan da okula geliyor
Nereden kimden bulaştı bilmek imkansız öğretmen arkadaşlardan 2 tanesi karantinada idi başka birinin de bugün pozitif bilgisi geldi
Ben ve birkaç tanesi hafif atlatıyoruz galiba
Kızına ve torununa mutluluklar dilerim ablacım. Hayırlısı buymuş demekki.Aynen öyle canım. Malum kızım ve torunum için hemen hemen sil baştan ev düzüyoruz. Ongorulu davranıp hazır birikimi harcamaktansa, herşeyi taksitle aldık. Bugün ne isabetli bir karar vermişiz, görüyoruz.
Cok gecmis olsun canim.Varyemez canım geçmiş olsun inşallah sadece gripsindir
Aynen bizim okulda da 7-8 pozitif öğretmen var,her gün yenisi ekleniyor.Dun kursa kadar bişey yoktu,kusta birden boğazımda hafif acı başladı ve 3 saat içinde hızlıca ilerleyip yutkunamama olarak devam etti.Evde zencefil zerdeçal balli karışımlar, ıhlamur, sirkeli ballı su neler içtim neler..yine de yutkunamadim yatarken..Sabah şükür hafifledi şu an bayağı az.Baska şikayetim yok çok şükür şimdilik.Test yapsam ne çıkar bilemiyorum ama buncacik şeyle bir şey yoktur inşallah.Yine de tedbirleri üçe katlayacagim
Toplum bağışıklığı
Yakında karantina olayı tümden bitecek gibi zaten.Test yapmiyorlsrmis hatta çoğu yerde
Eline saglik ablacimDün yaptığım peynirler
nasıl yaptım çok güzel görünüyor afiyetler yersiniz inşallah tarif var mı bende denemek istiyorumDün yaptığım peynirler
5 lt sütnasıl yaptım çok güzel görünüyor afiyetler yersiniz inşallah tarif var mı bende denemek istiyorum
Teşekkür ederim canım neyseki geçtiCok gecmis olsun ablacım.
Kızına ve torununa mutluluklar dilerim ablacım. Hayırlısı buymuş demekki.
Cok gecmis olsun canim.
Eline saglik ablacim
10 parmağında 10 marifet, masallah. Ellerine sağlık.Dün yaptığım peynirler
Çok teşekkür ederim ablacım10 parmağında 10 marifet, masallah. Ellerine sağlık.
çok güzel görünüyor peynir mayasını aktarda bulabilir miyim bende denicem dışardan peynir alıyorum çocuklar çok yemeyince bozuluyor5 lt süt
1 yk peynir mayası
Sütü önce 70 73 dereceye kadar getirdim sonra sıcaklığını 40 41 dereceye düşürdüm (pastörize ettim)
Sonra mayayı ekledim 40 60 dk da mayalandı
Peynirleri resimdeki gibi süzgeçten geçirdim ince tülün içine koyunca 7 lt lik düdüklü tencereye su koyup üzrine ağırlık koydum
2 2.5 saat beklettim
Sonra dilimledim 2 yk filan kayatuzu ile tuzladım kavanoza koydum
Peynirin alt suyundan yaklaşık 1 -1.5 lt kadarını alıp 1 -2 yk kayatuzu ile kaynattım sabaha kadar soğudu
Sabahleyin kavanozdaki peynirlerin üzerine tuzlu suyu ekledim
Mayayı marketten almıştımçok güzel görünüyor peynir mayasını aktarda bulabilir miyim bende denicem dışardan peynir alıyorum çocuklar çok yemeyince bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?