- 28 Mart 2020
- 6.280
- 24.627
- 298
Az kalmis Allah ödeme kolaylığı versin ablacım.Merhaba kızlar
Bugün malum maaş günü 3273 tl kredi borcumu ödedim 210 Euro aldım
Toplam 2400 Euro + 8 cumhuriyet altını borcum var 15 Ekim 2021 de edindiğim
Ödeme konusunda süre sıkıntısı yok ama bir an önce borcumu kapatma niyetindeyim. Ocak ayı ile birlikte euro almaya başladım Niyet hayr akıbet de hayrolsun, amin
Bugün itibariyle kalan borcum
900 Euro +8 cumhuriyet altını
Allah bereket versin
Amin ,Allah razı olsun canımAz kalmis Allah ödeme kolaylığı versin ablacım.
Amin inşallah canımmVe aleyküm selam canım hosgeldin ve de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Bu aralar bana da bazı uygulamalara girip alıveriş yapma hissi dürtüklüyor hemen kendime ihtiyaç mı istek mi diye soruyorum tamamen istek para harcama isteği o zaman hemen euro al hiç olmazsa borcun düşer diyorum .inan kendime bu şekilde davranmam işe yaradı
Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan canım
Iyice dünyanın çivisi kopmuşMarket alışverişine 106 ödedim multinetten ..
10 lira da ıslak mendile verdim 1 torba dolmadıgerçekten allah yardımcımız olsun bu pahalıkta..
Merhaba abla çok şükür kendi adıma iyiyim. Sen nasılsın?Merhaba tutumlu kizlar, nasılsınız?Varyemez geçmiş olsun canım..
Ben de iyiyim çok şükür.Merhaba abla çok şükür kendi adıma iyiyim. Sen nasılsın?
Sağlık olsun, huzur olsun işimiz varsa gelirimiz varsa birikim de bir şekilde oluyor nasibimizde varsaBen de iyiyim çok şükür.Kilolarımı verdim, ekonomiye dönüş yaptım. Gerçi birikim yapacak para pek kalmıyor. Daha çok borç odemedeyiz. 2 ay sonra birikime devam.
Aynen öyle canım. Malum kızım ve torunum için hemen hemen sil baştan ev düzüyoruz. Ongorulu davranıp hazır birikimi harcamaktansa, herşeyi taksitle aldık. Bugün ne isabetli bir karar vermişiz, görüyoruz.Sağlık olsun, huzur olsun işimiz varsa gelirimiz varsa birikim de bir şekilde oluyor nasibimizde varsa
Yaklaşık 3.5 sene önce daha dün gibi ben de inşaattaki evi bitirip, sıfırdan daireyi döşerken eşyalarımı Allah'tan taksitle almıştım elimde kalan parayı altına çevirmistim. Ne olur ne olmaz kıyımda köşemde toplu param bulunsun diyeAynen öyle canım. Malum kızım ve torunum için hemen hemen sil baştan ev düzüyoruz. Ongorulu davranıp hazır birikimi harcamaktansa, herşeyi taksitle aldık. Bugün ne isabetli bir karar vermişiz, görüyoruz.
Çok şükür...Yaklaşık 3.5 sene önce daha dün gibi ben de inşaattaki evi bitirip, sıfırdan daireyi döşerken eşyalarımı Allah'tan taksitle almıştım elimde kalan parayı altına çevirmistim. Ne olur ne olmaz kıyımda köşemde toplu param bulunsun diye
Çok şükür geldi geçti
canim cok gecmis olsunOkulda anlaşılan çoğumuz pozitifiz
Test yaptırmadım tat ,koku, ağrı vs yok
Sanki çok hafif bir grip gibiyim
Öğrencilerin kimi pozitif çıkıyor kimi temaslı.
Temaslı çıkan da okula geliyor
Nereden kimden bulaştı bilmek imkansız öğretmen arkadaşlardan 2 tanesi karantinada idi başka birinin de bugün pozitif bilgisi geldi
Ben ve birkaç tanesi hafif atlatıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?