Evvelsi gün koku gitmişti dün de tat gitti daha az önce biraz biraz ikisi de geldiVaryemez canım geçmiş olsun inşallah sadece gripsindir
Aynen bizim okulda da 7-8 pozitif öğretmen var,her gün yenisi ekleniyor.Dun kursa kadar bişey yoktu,kusta birden boğazımda hafif acı başladı ve 3 saat içinde hızlıca ilerleyip yutkunamama olarak devam etti.Evde zencefil zerdeçal balli karışımlar, ıhlamur, sirkeli ballı su neler içtim neler..yine de yutkunamadim yatarken..Sabah şükür hafifledi şu an bayağı az.Baska şikayetim yok çok şükür şimdilik.Test yapsam ne çıkar bilemiyorum ama buncacik şeyle bir şey yoktur inşallah.Yine de tedbirleri üçe katlayacagim
Toplum bağışıklığı
Yakında karantina olayı tümden bitecek gibi zaten.Test yapmiyorlsrmis hatta çoğu yerde
Kendine çok dikkat et canım Allah acil şifalar versin Allah'a emanet olunVaryemez canım geçmiş olsun inşallah sadece gripsindir
Aynen bizim okulda da 7-8 pozitif öğretmen var,her gün yenisi ekleniyor.Dun kursa kadar bişey yoktu,kusta birden boğazımda hafif acı başladı ve 3 saat içinde hızlıca ilerleyip yutkunamama olarak devam etti.Evde zencefil zerdeçal balli karışımlar, ıhlamur, sirkeli ballı su neler içtim neler..yine de yutkunamadim yatarken..Sabah şükür hafifledi şu an bayağı az.Baska şikayetim yok çok şükür şimdilik.Test yapsam ne çıkar bilemiyorum ama buncacik şeyle bir şey yoktur inşallah.Yine de tedbirleri üçe katlayacagim
Toplum bağışıklığı
Yakında karantina olayı tümden bitecek gibi zaten.Test yapmiyorlsrmis hatta çoğu yerde
Yok griptir o gripEvvelsi gün koku gitmişti dün de tat gitti daha az önce biraz biraz ikisi de geldişaka gibi
Gitsem çok kocaman ihtimalle pozitif çıkarım diye düşünüyorum
Maske de çıkarmıyorum bişey yiyip içme harici ama çevrede yoğunluk olunca maske de kar etmiyor demek,bu kadarla kalsın inşallahKendine çok dikkat et canım Allah acil şifalar versin Allah'a emanet olun
cok gecmis olsun canimOkulda anlaşılan çoğumuz pozitifiz
Test yaptırmadım tat ,koku, ağrı vs yok
Sanki çok hafif bir grip gibiyim
Öğrencilerin kimi pozitif çıkıyor kimi temaslı.
Temaslı çıkan da okula geliyor
Nereden kimden bulaştı bilmek imkansız öğretmen arkadaşlardan 2 tanesi karantinada idi başka birinin de bugün pozitif bilgisi geldi
Ben ve birkaç tanesi hafif atlatıyoruz galiba
Günaydın canım mutlu pazarlar olsun nasılsın benim boğazım hafif yineGünaydın kızlar
Ses boru gibi ,burun akıntısı var boğazda arada gıcıklanma ve buna bağlı öksürük varGünaydın canım mutlu pazarlar olsun nasılsın benim boğazım hafif yine
canim kekik cayi, yaglari iyi gelirmis. Istersen bi dene.Varyemez canım geçmiş olsun inşallah sadece gripsindir
Toplum bağışıklığı
Ses için sirkeli ballı ılık su sesi açıyor.Bu saydıkların bende Kasım ayında olmuştu ama oglandan grip geçti diye düşündüm bilmiyorumSes boru gibi ,burun akıntısı var boğazda arada gıcıklanma ve buna bağlı öksürük var
Tat alabiliyorum ama koku biraz sıkıntılı
Teşekkürler canım,ıhlamur iciyorum zencefilli ballı sirkeli karışımlar içiyorum,bunlar da iyi gelir ama belli seviyede kaldı ne ileri ne geri..canim kekik cayi, yaglari iyi gelirmis. Istersen bi dene.
Hoşbuldum canım.CanTorun hosgeldin abla nasılsın iyi misin bizler iyiyiz çok şükür
Benim de yapılması gereken bir implantim var ama hep erteliyorum.Herkese günaydın.Üc dört aydır harcama dönemindeyiz. Diş yaptırıyorum, iki haftaya tamamen biter. Bir implant, 8 kaplama değişimi, 3 kanal tedavisi, 2 yüzeysel dolgu toplamda 10.000 tuttu. İki taksitte ödedim kurtuldum.
Kızım eşinden boşandı. Şimdilik torunla birlikte bizim yanımızda. Kiracı çıkarsa, alt katimiza yerleşecek. Onun eşyalarını aldık. Taksitler vs bir kaç aya elimiz genisler. Yeter ki sağlık ve huzur olsun. Ölümden gayrı her derdin çaresi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?