Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kurutma makinem sanırım bozuldu. 10-15 dk calisiyor, sonra su çekmecesi dolu gibi sinyal veriyor ama öyle bir durum yok. Ne olmus olabilir ki? Servisi aradım, pazartesi akşamı gelecekler. Malum h.sonu, kalabalığız da. Nevresimler, çarşaflar, bornozlar, kıyafetler, her taraf çamaşır. Bakalım neresine kaç TL sıkışmış göreceğiz.

Abla kaç senelik garanti süresi bitmiş miydi ?
Inşaallah çabuk ve de ucuza halledilebilecek bir sorundur

Hafta sonu da olsa erken kalkıyorum düzenimi değiştirmiyorum

Henüz kahvaltımı yapmadım ,birazdan nasipse yaparım.
Tuvaleti ,lavaboları yıkadım.

Bugün akşam menüsü olarak dünden kalan mantının yanına çıtır tavuk ve çorba yapacağım nasipse

Tatlı olarak magnolya yapmayı ya da tulumba tatlısı denemeyi düşünüyorum

Merhabalar güzel bayanlar burayı baya bir aktif hale getirmemiz lazım çünkü usenmeden bütün yazılanları 1aydir okuyorum hepinizi seviyor tanıyorum. Bodoslama dalıyor gibiyim ama burda kesinlikle olmam lazım fren önemli malum. Sizler bana ilham verdiniz teşekkür ediyorum. Yarışmaya İzmir'den katılıyorum

Hoşgeldiniz

Merhaba hoşgeldin canım ,bol bereketli birikimlerin olsun inşaallah

Okula geldim öğlene kadar dersim zaten Cuma günü hariç hergün öğlene kadar dersim bu şekilde yaptırdım bu yıl.

çok güzel oluyor yarım gün okula gitmek hem ziyaret hem ticaret hem de yorgunluk olmadan

Öğrenciye süt sipariş vermiştim, 15 tl
Öğleden sonra yoğurt mayalarım.
Eve giderken markete de uğrarım

Bugünkü akşam menüm

Tarhana çorbası
Karnıbahar yemeği
Makarna
Magnolya

Annem yine 100 tl verdi çocuklara kasaptan birşeyler al diye derindondurucuda herşey var dediysem de ısrar etti.Allah razı olsun kesesine bereket versin.

Sizce ilk borç kapatmak mi birikim yapmak mı ?
Önceliğim borç kapatmaktır
Borcumu kapatıp ,birikim yapmak beni daha huzurlu kılıyor bir de ekonominin hem ülke hem de dünya açısından belirsizlikler taşıdığı dönemde elimden geldiğince çabuk bir şekilde borcumdan kurtulmak tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…