Abla kaç senelik garanti süresi bitmiş miydi ?Kurutma makinem sanırım bozuldu. 10-15 dk calisiyor, sonra su çekmecesi dolu gibi sinyal veriyor ama öyle bir durum yok. Ne olmus olabilir ki? Servisi aradım, pazartesi akşamı gelecekler. Malum h.sonu, kalabalığız da. Nevresimler, çarşaflar, bornozlar, kıyafetler, her taraf çamaşır.Bakalım neresine kaç TL sıkışmış göreceğiz.
6 veya 7 senelik canım. Bakım esnasında garanti süresini uzattık gibi hatırlıyorum ama...Abla kaç senelik garanti süresi bitmiş miydi ?
Inşaallah çabuk ve de ucuza halledilebilecek bir sorundur
HoşgeldinizMerhabalar güzel bayanlar burayı baya bir aktif hale getirmemiz lazım çünkü usenmeden bütün yazılanları 1aydir okuyorum hepinizi seviyor tanıyorum. Bodoslama dalıyor gibiyim ama burda kesinlikle olmam lazım fren önemli malum. Sizler bana ilham verdiniz teşekkür ediyorum.Yarışmaya İzmir'den katılıyorum
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldiniz
Merhaba hoşgeldin canım ,bol bereketli birikimlerin olsun inşaallahMerhabalar güzel bayanlar burayı baya bir aktif hale getirmemiz lazım çünkü usenmeden bütün yazılanları 1aydir okuyorum hepinizi seviyor tanıyorum. Bodoslama dalıyor gibiyim ama burda kesinlikle olmam lazım fren önemli malum. Sizler bana ilham verdiniz teşekkür ediyorum.Yarışmaya İzmir'den katılıyorum
Gunaydin ablacim
Önceliğim borç kapatmaktırSizce ilk borç kapatmak mi birikim yapmak mı ?
Borç kapatmakSizce ilk borç kapatmak mi birikim yapmak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?