- 28 Mart 2020
- 6.266
- 24.591
- 298
Tesekkur ederim cnm.Varyemez canım dükkanı kiraya vermişsin hayırlı uğurlu olsun.
Cennetmeyvesii yeni görevin hayırlı olsun,yer değişikliği istiyorsun sanırım olur inşallah.
Fazlalık olmaz zateh hep,olursa eksik hesap oluyor.İnsallah hata düzeltilir hayal kırıklığı yaşıyor insanTesekkur ederim cnm.
Es durumu için valilikten inay bekliyorum 1 haftadır.
Mutemet maasimi 600tlcik eksik yapmis çıldırıyorum. Etraf iş bilmeyen insanlarla dolu cok kızgınım. Ve laf anlatamıyorum inatla reddediyor
Bizim doğum iznindeki öğretmen arkadaşın maaşı 487 tl olarak hesaplanmış şaka gibiTesekkur ederim cnm.
Es durumu için valilikten inay bekliyorum 1 haftadır.
Mutemet maasimi 600tlcik eksik yapmis çıldırıyorum. Etraf iş bilmeyen insanlarla dolu cok kızgınım. Ve laf anlatamıyorum inatla reddediyor
Yani bu nasıl hata 50 değil 100 degil 600tlFazlalık olmaz zateh hep,olursa eksik hesap oluyor.İnsallah hata düzeltilir hayal kırıklığı yaşıyor insan
Vala doğrudur.Bizim doğum iznindeki öğretmen arkadaşın maaşı 487 tl olarak hesaplanmış şaka gibi
Yanlışlık olmuş
Amiiinnn inşallah Allah bereket versin hepimizin gelirine, aldıklarimiza da..Kızlar maaşlarımız bereketli olsun
Ustaya dün borcun geri kalan 6500 tl sini ödedim
4088 tl de kredi kartı borcumu ödedim.
Bu ayı da böylece kapatmış oldum. Allah bereket ,sağlık, huzur versin. Hayırlısı...
Hayırlı olsun canım450 TL ye tamamlayip 30 dolar Alicam sanırım ne zormuş böylesi deama eninde sonunda birikm olcak damlaya damlaya göl olur misali
Sağol ablamHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun yeni görev yerinSelam bacimlar
Atama onayim çıktı pazartesi ilçeden ayrılıp 15 günlük müddeti kullanıp yeni yerime başlamak istiyorum. Birde maaşının eksik kısmıyla 14 günlük farkı yapin diye mesaj attım yapmaya çalışırız diyor. Bunlar yüzünden memurların adı çıkıyor iste
Tesekkur ederim ablacımHayırlı olsun yeni görev yerin
Eş durumundan il merkezine nasipse ne zaman döneceksin?Tesekkur ederim ablacım
Atama kararnamesi çıktı ablacım.Eş durumundan il merkezine nasipse ne zaman döneceksin?
Harika, senin adına çok sevindim canım herşey gönlünce olsun ...Atama kararnamesi çıktı ablacım.
Pazartesi ayrılacağım ilçeden. Sonra il merkezinde başlayacağım atandigim yer evimin karsisinda zaten. Belki 1 hafta sonra başlarım az evde vakit geçireyim bu firsat bir daha gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?