Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Varyemez canım dükkanı kiraya vermişsin hayırlı uğurlu olsun.
Cennetmeyvesii yeni görevin hayırlı olsun,yer değişikliği istiyorsun sanırım olur inşallah.
Tesekkur ederim cnm.
Es durumu için valilikten inay bekliyorum 1 haftadır.
Mutemet maasimi 600tlcik eksik yapmis çıldırıyorum. Etraf iş bilmeyen insanlarla dolu cok kızgınım. Ve laf anlatamıyorum inatla reddediyor

Tesekkur ederim cnm.
Mutemet maasimi 600tlcik eksik yapmis çıldırıyorum. Etraf iş bilmeyen insanlarla dolu cok kızgınım. Ve laf anlatamıyorum inatla reddediyor
Fazlalık olmaz zateh hep,olursa eksik hesap oluyor.İnsallah hata düzeltilir hayal kırıklığı yaşıyor insan

Tesekkur ederim cnm.
Bizim doğum iznindeki öğretmen arkadaşın maaşı 487 tl olarak hesaplanmış şaka gibi
Yanlışlık olmuş

Kızlar maaşlarımız bereketli olsun
Ustaya dün borcun geri kalan 6500 tl sini ödedim
4088 tl de kredi kartı borcumu ödedim.
Bu ayı da böylece kapatmış oldum. Allah bereket ,sağlık, huzur versin. Hayırlısı...

Amiiinnn inşallah Allah bereket versin hepimizin gelirine, aldıklarimiza da..
Kk dan 650 ihtiyaç alışverişi yaptım.
50 TL ye sınıfa A4 kağıdı aldım.
350 kira üzeri
1800 kk ödedim sıfırladım
105 aidat verdim
750 SGK üzerine ödedim.Faturalar için 1110 ayırdım.

300 bir yere borcum var.
Yarin taksi ile bir yere gidip geleceğiz inşallah.

Gerisi harçlık..eksiye düşmeden ay sonunu getirmek hedefim..Ay sonu gelecek ek ders ile belki altın alırım ne de olsa düşecek gibi görünmüyor.

Bu ay annemin telin son taksidi ödenecek.

Doğalgaz 724 TL geldi.Cok geliyor ya,153 de elektrik

Merhaba canlar
Bende birikimde duran bı kısmını kredi ödemek zorunda kaldım 232 TL maaş hesabına gitti yani kalaniyla döviz Alicam dövizler altın miktarına gelince ve altın düşünce altın Alicam hesap da birkim istemiyorum vazgectim gibi bişi ama gümüş yine alabildugim zaman Alicam karlı oldu bu gumus yine elimde olması daha cazip geldi canlı para tarzi yani
Ama gümüş hesabını da birakmicam asla
Sadece döviz ve altın elimde dursun istiyorum gümüş de almaya devam edicem bakalm bisilere çabalıyoruz mevlam neylerse guzel eyler
Maaş ,4100 yattı
Sadece fatura ödedim internet bankacılığı ile 2600 kaldı geriye şaka gibi daha market yapamadım nasıl bı pahalı lik rabbim herkese yardım etsin inşallah

Kenara attığım parayida mecbur bı ksmi gitti 80₺ kaldı onuda ekleyip döviz almayı planliyorum bakalm pazartesi cikicam çarşıya kafamda bunlar var şimdilik

Dükkan için su saati 550 tl
Belediyeye abonelik ücreti 420 tl
Dükkanın giriş kapısının kolu yıpranmış tamiratı 150 tl

Dükkan için şimdilik yapılacaklar bitti
Kiracı elektrikle ısınacakmış

Böylelikle doğalgaz ve kombi masrafına gerek kalmadı.

Selam bacimlar
Atama onayim çıktı pazartesi ilçeden ayrılıp 15 günlük müddeti kullanıp yeni yerime başlamak istiyorum. Birde maaşının eksik kısmıyla 14 günlük farkı yapin diye mesaj attım yapmaya çalışırız diyor. Bunlar yüzünden memurların adı çıkıyor iste

Hayırlı olsun yeni görev yerin

Eş durumundan il merkezine nasipse ne zaman döneceksin?
Atama kararnamesi çıktı ablacım.
Pazartesi ayrılacağım ilçeden. Sonra il merkezinde başlayacağım atandigim yer evimin karsisinda zaten. Belki 1 hafta sonra başlarım az evde vakit geçireyim bu firsat bir daha gelmez

Harika, senin adına çok sevindim canım herşey gönlünce olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…