Merhaba canım bol bereketli birikimler dileğiyle...Merhaba hanımlar .. bende 20 bin liralık bi altın aldım .. satmayı kesinlikle düşünmüyorum ben al unutcuyum ve çok güzel kâr elde ettim .. küçük bir miktarda borsaya yatırdım ilk deneyimim bakalım o cephede neler yaşıcamarabamın lastiği patlamış sabah o yaptırılacak .. nöbetteyim evden getirdim yemeğimi yarın ne yapacam yemek konusunda hiç bir fikrim yok
Teşekkür ederimMerhaba canım bol bereketli birikimler dileğiyle...
Aldıkların bereketli olsun canımSelam canlar bugün pazar ve market işini hallettik ,1950 den çıktım marketten pazarda 120 rahat bulmuştur hesap edemedim ama herşey ateş pahası ya herşeyilaçlara 551 TL 90₺ de sigara aldım 5 paket
1860 TL biti markette üstünü eşim tamamladı
Her ay yaptığım gibi de yapamadım yani daha az aldım ama pahalilik sayesinde aynı ödedim
306 TL hesapda duruyordu biraz bisiler içtik yedik ama kenarda duran 40 TL yi de hesaba ekledim yediğimizin bı kısmını koyduk yani yerine
Maaştan da 30 TL daha arttırdık attım diğer hesabaşu an da hesapda duran 294 TL
Cüzdan dan çıkanlar ,25.44 TL toplamda ,319 TL ancak bu kadar çıktı altın için inşallah bı dahaki ay Alicam700/650 civarlarında olursa alırım insallah maasta yüklü yatarsa tabi
Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor zamanlar
Bugün marketci dedi ki yağ 170 TL olcakti dolar çıksaydı etiket geldi dün akşam dedi şaka gibi
Sağol ablcim inşaallahAldıkların bereketli olsun canım
Dövizde düşüş beklentisi varDün 70 lira harcadım 1 kg tuzlı tereyağ aldım Bim den
İhtiyaç yok çok şükür bugün.. Almakta istemiyorum artık bişeyler..
Tl de bıraktığım parayı şu an ne yapıcam bilmiyorum. Eşim Faize aldırdı ama faize de bulaşmak istemiyorum
tl de de sürekli eriyor gibi geliyor sankiDövizde düşüş beklentisi var
Dolara onda bağlı olarak gram altında da düşüş illaki olacaktır
Ytd
Sen şu anda tl de isen benim için kralsın keşke elimde tl olsaydı ben yapacağımı biliyordumtl de de sürekli eriyor gibi geliyor sanki
Şu an tl de kaldım gitti 70 binleSen şu anda tl de isen benim için kralsın keşke elimde tl olsaydı ben yapacağımı biliyordum
Bereketli olsun canımŞu an tl de kaldım gitti 70 binle
Takip ettiğim bir ekonominist 10.30 tl den dolar 590 lı rakamlardan altın aldığını ifade etmişnapsam ki ?? Beklesem mi acabaa ?? yoksa altın mı alsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?