Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle

Ekdersler yatırılmış,sabah sabah içimden 30 euro almak geçti ve aldım .Allah bereket versin

Bereketli olsun canım. Arada bize de yatırım tavsiyeleri ver lütfen Çok az var ama türk parasında kala kaldım. Bende 500-600 demeden sürekli minik minik euro mu yapsam altın mı alsam gram gram kafam sepet gibi valla

Fiziki altın daha mı iyi sanki ? Ama bu aralar da sürekli hırsızlık haberleri duyuyoruz.. korkuyorum da.. Banka da da garanti görmüyorum sanırım fazla paranoya yapıyorum

Allah razı olsun canım benim euro borcu var ya ufaktan alayım diyorum
Borcum olmasa favorim altın olur

Allah razı olsun canım benim euro borcu var ya ufaktan alayım diyorum
Borcum olmasa favorim altın olur

Bende borç falan yok olan olacak olan da ufak tefek işte.. Kendi çapımda Adamdan ne tırtıklarsak

Hayırlı olsun allah hayırlı kiracılar versin canım.

Selamlar hanimlar
Hayirli olsun kiracın Varyemez ablacım
Bende ilçede goreve başlayıp dilekçe verdim il merkezine es durumundan gelmek için sonra yıllık izne ayrıldım. Evdeyim bu hafta.
Haftaya yeni yerime baslarim insallah.
Bugun arkadaş kahvaltıya cagirdi. Ev hanimi modumdayim.

Ve aleyküm selam canım
Hayırlı olsun yeni görev yerin bir an önce il merkezine geri gelebilmeni diliyorum hayırlısıyla

Ve aleyküm selam canım
Hayırlı olsun yeni görev yerin bir an önce il merkezine geri gelebilmeli diliyorum hayırlısıyla
Sagol ablacım insallah
Il içi yer değiştirmede sorun çıkarmıyorlar fazla
Es kişisi de esnaf olunca daha kolay oluyor merkeze gelmek. 40 yılda bir işe yaradi
Atandigim ilçe 3 saatlik mesafede ve yollar çok kötü kenarı uçurum ve virajli. İlçenin kendisi çok daglik olunca kimse kalmıyor gelen gidiyormuş çok zor durumda olduklarını söylediler ama yapacak bisey yok cocuklari düşünmek zorundayım. Üzüldüm oradakiler icin

Tekrardan hayirli ugurlu ve bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…