• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...

Allah bugünümüzü yarınlarımızı hayırlı etsin inşaallah...

Sabah sabah dükkanın içinden bodrumuna inmek için merdiven yaptırmak niyetiyle usta ile konuşmaya gittim .Ölçüsünü verdim fiyat çıkarttım 11500 tl 5000 tl sini verdim ,hayırlısı...

Merhaba hanımlar 2 gündür ustalar uğraşıyorlar sağolsunlar...

Bugün kiracı kirayı banka hesabıma göndermiş Allah bereket versin 😊

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar

Geçen haftayı 189 tl ile kapattım içerisinde stok için aldığım yağ ve de sütler ,maden suları vs de var .

Selam kızlar çok takillamiyorum küçük bı ameliyat oldum(polip) ama ağrısı sancisi sürüyor hala
Gümüşlerim ,506₺ oldu en yüksek fiyatı gördüm bozdum hesapda duruyor döviz ya.da başka bişi alamicam malum döviz yükseldi

Bı daha ki hafta çarşıda olcam değerlendiririm yine maaşa göre ekleyebilirsem belki gram altın alırım ya da doviz bilemicem

Olmadi yine gümüş alirim bilemiyorum şu anlık piyasa malum sadece daha hesaba atamıyorum çarşıya çıkamadım en yüksek fiyatı görünce bozmak istedim nedeni bilmiom 😅

Kafam allak bullak bakalm duruma göre ya el de ya da hespta birikim yapcam gene canlı döviz çok istiyorum ama bakalm

Gunaydin kizlar. Guzel.bir hafta dilerim. Umarim bu fiuatlardaki artis zamlara da yansir.
Varyemez Varyemez abla dukkani kiraya vermissin hayirli olsun bol.bereketli kazanclar dilerim😍
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 😍😘
Selam kızlar çok takillamiyorum küçük bı ameliyat oldum(polip) ama ağrısı sancisi sürüyor hala
Gümüşlerim ,506₺ oldu en yüksek fiyatı gördüm bozdum hesapda duruyor döviz ya.da başka bişi alamicam malum döviz yükseldi

Bı daha ki hafta çarşıda olcam değerlendiririm yine maaşa göre ekleyebilirsem belki gram altın alırım ya da doviz bilemicem
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin 😘
Bereketli olsun ablacım 😍
Amin canım çok teşekkür ederim 😍
420 TL yatırım /506 TL kazanç 😍
Bereketli olsun canım 😍
hayırlı olsun abla bereketli olsun
Amin çok teşekkür ederim canım 😍😘

Selam kızlar,ben de diyorum grup niye sessiz,meğer bildirimi kaçırmışım 😊
Herkes iyidir inşallah.
Yarın maaş günü,annemin SGK ve kiranın bir kısmını önceden ödemistim.Ek ders de bu ay beş haftalik gelecek şimdiden bereketli olsun.Allah yardımcımız olsun,zor zamanlardan geçiyoruz,çok üzgünüm.Birikime ayiririm ama piyasayı görünce kıyıp da altın döviz alamıyorum coj yüksek.Tl borcum var avukata onu öderim belki bakalım.O borcun vakti var daha ama bilmiyorum yarın karar veririm düşüneyim

Back