Hayırlı huzurlu cumalar kızlar Allah bu güzel günü bizler için hayırlara vesile etsin inşaallah
Hayırlı olsunSabah sabah dükkanın içinden bodrumuna inmek için merdiven yaptırmak niyetiyle usta ile konuşmaya gittim .Ölçüsünü verdim fiyat çıkarttım 11500 tl 5000 tl sini verdim ,hayırlısı...
Sağolasın canımHayırlı olsun
Bereketli olsun ablacımMerhaba hanımlar 2 gündür ustalar uğraşıyorlar sağolsunlar...
Bugün kiracı kirayı banka hesabıma göndermiş Allah bereket versin
420 TL yatırım /506 TL kazançToplamda 420 yatırımdan 490 TL ediyor şu an 70₺ kar şu anlik
hayırlı olsun abla bereketli olsunMerhaba kızlar dükkanı kiraya vermek nasip oldu bugün kira sözleşmemizi yaptık.
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gunaydin kizlar. Guzel.bir hafta dilerim. Umarim bu fiuatlardaki artis zamlara da yansir.
Varyemez abla dukkani kiraya vermissin hayirli olsun bol.bereketli kazanclar dilerim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinSelam kızlar çok takillamiyorum küçük bı ameliyat oldum(polip) ama ağrısı sancisi sürüyor hala
Gümüşlerim ,506₺ oldu en yüksek fiyatı gördüm bozdum hesapda duruyor döviz ya.da başka bişi alamicam malum döviz yükseldi
Bı daha ki hafta çarşıda olcam değerlendiririm yine maaşa göre ekleyebilirsem belki gram altın alırım ya da doviz bilemicem
Amin canım çok teşekkür ederimBereketli olsun ablacım
Bereketli olsun canım420 TL yatırım /506 TL kazanç
Amin çok teşekkür ederim canımhayırlı olsun abla bereketli olsun
Allah razı olsun canım benimVaryemez canım dükkanı kiraya vermişsin hayırlı uğurlu olsun.
Cennetmeyvesii yeni görevin hayırlı olsun,yer değişikliği istiyorsun sanırım olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?