• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah Allah yar ve yardımcımız olsun...😊

Merhaba canlar eşimle az önce konuşup karar vardık 10/20/30 TL gibi miktarları gümüş için biriktircz
Her ay 150 TL gibi bi miktari da dolar ya da Euro yapcaz bu şekilde canlı para olunca daha rahat edicez diye düşündük
Çıksa da insede döviz bizimki upuzun bı birikim olcak damlaya damlaya göl olur misali düşündük ne zmaam ne şekilde bozdurcaz belli değil çünkü böyle daha güzel olur diye düşündük yine kenara bozuk paraları aticaz attığımız kadar tabi ama yeni hedefimiz bu şekilde

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle...😍

Hafta sonu oğlanlar geldiler ve gittiler.
Çamaşırları, yiyecekleri içecekleri derken rüzgar gibi geldiler geçtiler.

Küçük onun için internetten aldığım ihtiyaçlarının bedeli olan 400 tl yi ve de mutfak için 500 tl yi babasından getirdi. Cüzdan kumbaramı geçen hafta dükkandaki işler için sıfırlamıştım , iyi oldu.
Geçen hafta birisine verdiğim 300 tl borç da geldi onu da harçlık olarak ayırdım.

Günaydın mutlu hayırlı haftalar
2.5 Gr gumus aldim 31.50 TL ye ilk küçük birikimim bu oldu 🥳 hafta içi de döviz Alicam inşaallah

Şimdi düşmüş piyasalar 100 TL'lik gumus aldim 10 TL den ♥️🥰 9.11 Gr gumus daha aldım +2.5 Gr daha almistim

Bakalm insallah düşer döviz de

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-20-21-48-37-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2021-12-20-21-48-37-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 68
11.61 Gr gümüş gerisiyle de döviz bu sefer yine yüksek aldım gümüş için Ama bu da baslangic olsun dedim carsambaya düşerse veya böyle kalırsa döviz Alicam ♥️🥰

Bozdum gumusu de çok zarar etmeden bakalm şimdilik nakit beklicem sanırm.ulke normal değil ki 😬😬😬nakit beklemedeyim şimdilik

Ay deli olucam ya ama nakit biriktircem mecbur en azından altına yatırım daha mantıklı geliyor
Altın parasi birikince gram altın alırım dolar ya da gümüşle olcak iş değil dovzlzer paranıza karşılık az geliyor aldigimm miktar bana göre yani

Bu ay 300 TL kenarda durucak maaştan kenarda biriktirdigimiz 150 TL püf oldu malesef ... Mecburiyetten. Keyfi değil ama içim acıdı
,300 de iyidir bakalm altın en sağlamı ya

Niye bozdurdun ? Ihtiyaç mı vardı
Yok ablam da sağlam fiziki yönde yapmak istiyorum altın ve dövize büyük bisi yatırmak istemiyorum ama altın 2 tane de olsa elimde kar

altın için maâstan ,300/200 ne ayirabilsem ayiricam öyle düşündüm düşündüm

Şu an döviz yapmak mantıkli gelmedi fiziki yatırım istiyorum döviz için biraz daha beklicem sadece duruma göre
Yatırım sadece dolar ve altın olcak yani

Yok ablam da sağlam fiziki yönde yapmak istiyorum altın ve dövize büyük bisi yatırmak istemiyorum ama altın 2 tane de olsa elimde kar

altın için maâstan ,300/200 ne ayirabilsem ayiricam öyle düşündüm düşündüm

Şu an döviz yapmak mantıkli gelmedi fiziki yatırım istiyorum döviz için biraz daha beklicem sadece duruma göre
Yatırım sadece dolar ve altın olcak yani
Anladım canım hayırlısı olsun 🙂

Sagol abla tecrübesiz olunca böyle karmaşık düşünüyorsun 😅
Bakalm yarın çarşıda olcam bakarsın döviz alırım bakarsın kalır 😅böyle de dengesizlm bu konuda 😅
Tövbe Yarabbim
Ilahi kız beni Ne güldürdün

Şuraya notumu bırakayım 😘

Eklentiler

• 20211221_161850.webp
    20211221_161850.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba hanımlar .. bende 20 bin liralık bi altın aldım .. satmayı kesinlikle düşünmüyorum ben al unutcuyum ve çok güzel kâr elde ettim .. küçük bir miktarda borsaya yatırdım ilk deneyimim bakalım o cephede neler yaşıcam 😄 arabamın lastiği patlamış sabah o yaptırılacak .. nöbetteyim evden getirdim yemeğimi yarın ne yapacam yemek konusunda hiç bir fikrim yok 🤨

Back