Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim ablacimHarika, senin adına çok sevindim canım herşey gönlünce olsun ...![]()
Bereketli olsun canımGünaydın mutlu hayırlı haftalar
2.5 Gr gumus aldim 31.50 TL ye ilk küçük birikimim bu olduhafta içi de döviz Alicam inşaallah
Niye bozdurdun ? Ihtiyaç mı vardıBozdum gumusu de çok zarar etmeden bakalm şimdilik nakit beklicem sanırm.ulke normal değil kinakit beklemedeyim şimdilik
Yok ablam da sağlam fiziki yönde yapmak istiyorum altın ve dövize büyük bisi yatırmak istemiyorum ama altın 2 tane de olsa elimde karNiye bozdurdun ? Ihtiyaç mı vardı
Anladım canım hayırlısı olsunYok ablam da sağlam fiziki yönde yapmak istiyorum altın ve dövize büyük bisi yatırmak istemiyorum ama altın 2 tane de olsa elimde kar
altın için maâstan ,300/200 ne ayirabilsem ayiricam öyle düşündüm düşündüm
Şu an döviz yapmak mantıkli gelmedi fiziki yatırım istiyorum döviz için biraz daha beklicem sadece duruma göre
Yatırım sadece dolar ve altın olcak yani
Sagol abla tecrübesiz olunca böyle karmaşık düşünüyorsunAnladım canım hayırlısı olsun![]()
Tövbe YarabbimSagol abla tecrübesiz olunca böyle karmaşık düşünüyorsun
Bakalm yarın çarşıda olcam bakarsın döviz alırım bakarsın kalırböyle de dengesizlm bu konuda
![]()