Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayirli olsun ablacim masallah diyorum nazar degmesin

Bu aralar pek para harcamıyorum bu hafta başında ihtiyaçlarım 45 tl tutmuştu o kadar

Dün akrabalar anneme süt domates vs getirmişler o da bana da verdi ihtiyacım yok dediysem de ...

Altın uçuşta
Bir gram alacaktım almayıp bekleyim diyorum.Harcamadan bir köşede TL olarak bekletmeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim

Bugün 49 tl harcadım böylece bu hafta 94 tl harcamış oldum

Herkes için güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...

Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım
Banyoyu lavaboyu yıkayıp ,duşumu alıp evden çıktım

Dışarıda hava çok güzel

Sabah kalktık kahvaltı yaptık bir misafir grubu ile dışarıda buluştuk,çay içtik,gezdik, ayrıldık,parktayiz oğlanı buradan çıkaramıyoruz annemle

cok uzun süre ikuyamadim burayi. Gelirgelmezde böyle güzel haberler yakaladim
Gözün aydin canim, bereketli olsun!

Hayırlı uğurlu olsun özrengin abla çok sevindim

Günaydın mutlu huzurlu pazarlar

Bu hafta ev için toplamda

127 tl civarı harcamam olmuş

Başkalarına aldığım yiyecek türündeki hediyeler yaklaşık 200 tl civarı

Toplamda 300 tl yi geçen bir harcamam oldu hayırlısı Allah bereket versin.

Allah herkesin yardımcısı olsun

Dün sadece 1.75 tl ye ekmek almıştım

Bugün marketten almam gereken ihtiyaçlar var

Ek dersler hesaplanmış 1057 tl yatırılacak hesaba . Allah bereket versin

Geçen hafta karta 100 tl lik su yükletmiştim 20 ton kadar da sayaçta vardı nasipse 6 ay kadar yeterli olur .

Cep telefonu 164 tl gelmiş hemen ödedim
Bu hafta elektrik önümüzdeki hafta doğalgaz faturası gelir.

Bu hafta çocuklar gelecekler onlar için giysi kontör otobüs bileti gibi harcama bedellerini de babalarından getirirler şu an için gelecek para
900 tl civarı ...

Hafta sonu nasipse arabanın yıllık servis bakımı var telefonda pazarlık yaptım 860 tl kredi kartına taksit yaptırırım nasipse

Geçen hafta aldığım dükkana deprem sigortası yaptırdım 100 tl ödedim.

Allah dükkana hayırlı bir kiracı nasip etsin inşaallah

amin inşallah annemlerinde var dükkanı giden kiracı 1 yıla yakın kira ödemedi zorla çıkardık içini mahvetmiş üstüne birsürü masraf ettiler yaptırdılar.1.5 yıldan beri kiracı yoktu çok şükür yeni kiraya verdiler.İnşallah sanada iyi bir kiracı denk gelir az versin düzenli versin önemli olan o gerçekten

Amin canım inşallah
Biz geçen ay ek dersi bir hafta eksik aldığımız için,ayrıca ben iki ayrı kursa başladığım için bu ay ek dersim Allah'ın izniyle 128 saat kadar gelicek,hesaplama yapmamışlar ben uygulamadan hesapladım bakalım Allah bereket versin
Haftaya yatar nasipse
Annemin SGK sini öderim biraz stokluk malzeme alırım ayrıca bilindik bir marketin hediye kartına nakit yüklerim alışveriş yapmak için diye düşünüyorum.Mumkun olursa da annemle babama harçlık veririm
Allah bereket versin

Allah bereket versin canım, harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…