• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

amin inşallah annemlerinde var dükkanı giden kiracı 1 yıla yakın kira ödemedi zorla çıkardık içini mahvetmiş üstüne birsürü masraf ettiler yaptırdılar.1.5 yıldan beri kiracı yoktu çok şükür yeni kiraya verdiler.İnşallah sanada iyi bir kiracı denk gelir az versin düzenli versin önemli olan o gerçekten
Kontrat yapmamışlar mı ? 😔
Allah her zaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲

Kontrat yapmamışlar mı ? 😔
Allah her zaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲
Senetleri vardı ama üzerine bişey yokmuş icra başlatıldı ama ne ödeyen oldu ne başka geçenlerde gelmişler icrayı kaldırın diye kredi çekecekmiş abimde önce borcunu öde sonra kaldırırım demiş kredi çekemezsem nasıl ödücem demiş parayı getirmeden kaldırmam vidaya kapıma gelme falan demiş öyle gitmiş Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı onlarınki babamda acıyıp vermişti rahmetli doğudan geldik oğullarımı dağa çıkmaktan kurtarmak için geldim bilmem ne yalan dolan işte kimseye acımaya gelmiyor

Senetleri vardı ama üzerine bişey yokmuş icra başlatıldı ama ne ödeyen oldu ne başka geçenlerde gelmişler icrayı kaldırın diye kredi çekecekmiş abimde önce borcunu öde sonra kaldırırım demiş kredi çekemezsem nasıl ödücem demiş parayı getirmeden kaldırmam vidaya kapıma gelme falan demiş öyle gitmiş Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı onlarınki babamda acıyıp vermişti rahmetli doğudan geldik oğullarımı dağa çıkmaktan kurtarmak için geldim bilmem ne yalan dolan işte kimseye acımaya gelmiyor
İşleri görülünceye kadar miskin kedi gibi etrafta dönüştürenler sonradan kaplan kesiliyorlar maalesef

Dün sadece 1.75 tl ye ekmek almıştım

Bugün marketten almam gereken ihtiyaçlar var

Ek dersler hesaplanmış 1057 tl yatırılacak hesaba . Allah bereket versin 😊

Geçen hafta karta 100 tl lik su yükletmiştim 20 ton kadar da sayaçta vardı nasipse 6 ay kadar yeterli olur .

Cep telefonu 164 tl gelmiş hemen ödedim
Bu hafta elektrik önümüzdeki hafta doğalgaz faturası gelir.

Bu hafta çocuklar gelecekler onlar için giysi kontör otobüs bileti gibi harcama bedellerini de babalarından getirirler şu an için gelecek para
900 tl civarı ...

Hafta sonu nasipse arabanın yıllık servis bakımı var telefonda pazarlık yaptım 860 tl kredi kartına taksit yaptırırım nasipse

Geçen hafta aldığım dükkana deprem sigortası yaptırdım 100 tl ödedim.

Allah dükkana hayırlı bir kiracı nasip etsin inşaallah 🙂

Merhaba

Amin gönlünüze göre kiracı denk gelsin

Ek dersin hesaplandığını nereden görüyorsunuz ?

100 TL su 1 ay yetmiyor bize , 2 kişiyiz .
100 TL ye kaç ton su alınıyor sizde

Son düzenleme:
Merhaba

Amin gönlünüze göre kiracı denk gelsin

Ek dersin hesaplandığını nereden görüyorsunuz ?

100 TL su 1 ay yetmiyor bize , 2 kişiyiz .
100 TL ye kaç ton su alınıyor sizde
Amin Allah razı olsun canım

48 ton 2 seneyi geçti suyun tonu aynı fiyat geçmiş faturalara baktım

Bu hafta çocukların babasından para istemedim liste yapıp markete ve kasap ihtiyaçlarını aldırttım hepsi 860 tl yi geçik tutmuş

Bugün arabayı servise götürdüm 852 tl tuttu . 4 taksit yaptırdım peşin ödeme yapmadım 😊

Küçük oğlum 2000 tl para biriktirmiş
2 gün önce parasını bana verdi hemen deftere kaydettim. Birikim konusunda oldukça iyi ilerliyor hayatı dengeli yaşamaya çalışıyor harcıyor da biriktiriyor da ...

Pazartesiden bu yana 30 tl civarı harcamam oldu

Evde tek başına olunca yaptığım alışveriş de az oluyor ya da aldıklarım uzun sürede bitiyor

Pazartesiden bu yana 30 tl civarı harcamam oldu

Evde tek başına olunca yaptığım alışveriş de az oluyor ya da aldıklarım uzun sürede bitiyor
İki günlüğüne memleketten misafirimiz geldi,biz de bir yere misafirliğe gittik,hediyeler ihtiyaçlar derken -500 oldum..sağlık olsun..o eksi illa bir fulleniyor 🤷🏻‍♀️ ek ders bekliyorum 😌

Back