Ooooo harika canimmm hayırlı uğurlu olsun inşallahBu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Bugüne kadar biriken altınlarımı bu vesile için kullanmış oldum Allah bereket versin
Amin Allah razı olsun canım daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahOoooo harika canimmm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hayirli olsun abla. Bol ve bereketli kazanclar olsunBu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Bugüne kadar biriken altınlarımı bu vesile için kullanmış oldum Allah bereket versin
Hayirli olsun p_ritha. Allah mutlu etsin. Annem bohcalara ; camasir ,gomlek, bluz ,havlu va koymustu. Damat icin de bunlara ek sabahlikli pijama takimi ,terlik koymustu. Hatirladiklarim bunlar.Selam kızlar
Hem isyeri hem düğün hazırlıkları yoğun bir koşturmaca var hayatımda
Damat bohçasi ve kv bohçasi için alışveriş yapmak istiyorum
Sizce neler olmalı içinde
Allah razı olsun canımHayirli olsun abla. Bol ve bereketli kazanclar olsun
Sizin de ortaklığınız hayırlı olsunIyi geceler kizlar nasilsiniz?
Ben nihayet ise basladim. Oglumu da krese verdim. Alisti sukur. Duzenimiz oturdu biraz. Bu arada bir cafeye ortak olduk. Az bir hisse ama olsun en azindan bir yatirim yapmis olduk. Simdi de Ank da bir arsa alma pesindeyim. Ocak ayinda elimdekilerin degerine gore bir bakicam. Umarim hayirlisi olur
Bende haberler boyle
Bu arada kac aydir birikim yapamiyorum ,mart ayina kadar da yapamam gibi gorunuyor
Bereketli ve hayırlı olsun canımBu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Allah razı olsun canımBereketli ve hayırlı olsun canım
Ya benimde elimde altın ve dolar var bozdurup 2+1 ev almak istiyorum yatırım amaçlı kiraya verecem kredi çekmeden 30 bin kadar açığım var onu da elden borç alacam eşim bana bırakıyor kararı ama ben bilemedim altın ve dolar daha da artar mı
Niyetlenince gerisi hayırlısıyla geliyor canım evet alabilirim ama bilmiyorum altın ve dolar daha da artar diye de korkuyorum evi alsam 800 tl ye kiraya gider zatenAllah razı olsun canım
Borç verecek birini bulabilirsen bence yatırım amaçlı gayrimenkul almak mantıklı hem gayrimenkulün fiyatı artıyor hem de sana harçlık çıkartıyor
Ben bu aralar kiraya verilebilecek tarzda yatırım için yoğun bir şekilde düşündüm
Ya dükkan ya apart ya da 2+1 daire almaya niyet ettim hayırlısını nasip et Allah'ım dedim ve çıktım yola
Apart denk gelseydi içerisine buzdolabı, set üstü, çamaşır makinası çek yat perdeler halı vs ile döşeyip eşyalı kiraya en az 1200 tl ye kiralamayı düşünüyordum.
Öyle planlarım vardı.
Ben burayı alırken bütün altınlarımı satarak parasını çıkarabiliyordum
Ama bazı ziynet tarzındaki 14 ayar ve 22 ayar bileziklerimi annem bugün takmıyorsun ama belki ileride takmak istersin
14 ayar seti filan ileride kuyumcuya bakım yaptırır gelinlerinlerinden birine takmak istersin dedi mantıklı geldi
Benim boşta duran 25000 tl param var al ne zaman istersen öde dedi
Tamam dedim kafadan euro ya cevirdim 2400 euro ediyor
Küçük oğlanın 8 cumhuriyet 1 çeyrek altınını borç aldım
Dün bir yerden borç olarak verdiğim geldi ben de oğlanın çeyrek altınından başladım ödemeye
Hayırlı uğurlu olsunBu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Hayırlı olsun inşallah canımIyi geceler kizlar nasilsiniz?
Ben nihayet ise basladim. Oglumu da krese verdim. Alisti sukur. Duzenimiz oturdu biraz. Bu arada bir cafeye ortak olduk. Az bir hisse ama olsun en azindan bir yatirim yapmis olduk. Simdi de Ank da bir arsa alma pesindeyim. Ocak ayinda elimdekilerin degerine gore bir bakicam. Umarim hayirlisi olur
Bende haberler boyle
Bu arada kac aydir birikim yapamiyorum ,mart ayina kadar da yapamam gibi gorunuyor
Allah razı olsun canımHayırlı uğurlu olsun
Dükkan boş mu işliyor mu
Amiiin abla sagolasinAllah razı olsun canım
Amin amin
Sizin de ortaklığınız hayırlı olsun
Gönlünüze göre arsa da bulursunuz inşaallah canım
Bu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin .
Elimden geldiğince birikime devam.
Ek ders yattı ama son haftayı önümüzdeki aya aktaracaklarmis,planlar çöktü
Allah bereket versin
Allah her konuda yardımcınız olsun canım
Kızına da şimdiden başarılar diliyorum
Kendi adıma şimdilik çok iyiyim
Oğlanları hafta sonu okullarına gönderdim
Hafta içi okul ev vs çarşı pazar derken zaman gelip geçiyor
Bir taraftan kış hazırlıkları vs
Tutup kombi mi alayım bilemedim kiraciyim bu evden çıkınca gideceğim ev kombili olur mu olmaz mı bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?