Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kontrat yapmamışlar mı ?
Allah her zaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Kontrat yapmamışlar mı ?
Allah her zaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Senetleri vardı ama üzerine bişey yokmuş icra başlatıldı ama ne ödeyen oldu ne başka geçenlerde gelmişler icrayı kaldırın diye kredi çekecekmiş abimde önce borcunu öde sonra kaldırırım demiş kredi çekemezsem nasıl ödücem demiş parayı getirmeden kaldırmam vidaya kapıma gelme falan demiş öyle gitmiş Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı onlarınki babamda acıyıp vermişti rahmetli doğudan geldik oğullarımı dağa çıkmaktan kurtarmak için geldim bilmem ne yalan dolan işte kimseye acımaya gelmiyor

İşleri görülünceye kadar miskin kedi gibi etrafta dönüştürenler sonradan kaplan kesiliyorlar maalesef

Merhaba

Amin gönlünüze göre kiracı denk gelsin

Ek dersin hesaplandığını nereden görüyorsunuz ?

100 TL su 1 ay yetmiyor bize , 2 kişiyiz .
100 TL ye kaç ton su alınıyor sizde

Son düzenleme:
Merhaba

Amin gönlünüze göre kiracı denk gelsin

Ek dersin hesaplandığını nereden görüyorsunuz ?

100 TL su 1 ay yetmiyor bize , 2 kişiyiz .
100 TL ye kaç ton su alınıyor sizde
Amin Allah razı olsun canım

48 ton 2 seneyi geçti suyun tonu aynı fiyat geçmiş faturalara baktım

Bu hafta çocukların babasından para istemedim liste yapıp markete ve kasap ihtiyaçlarını aldırttım hepsi 860 tl yi geçik tutmuş

Bugün arabayı servise götürdüm 852 tl tuttu . 4 taksit yaptırdım peşin ödeme yapmadım

Küçük oğlum 2000 tl para biriktirmiş
2 gün önce parasını bana verdi hemen deftere kaydettim. Birikim konusunda oldukça iyi ilerliyor hayatı dengeli yaşamaya çalışıyor harcıyor da biriktiriyor da ...

Pazartesiden bu yana 30 tl civarı harcamam oldu

Evde tek başına olunca yaptığım alışveriş de az oluyor ya da aldıklarım uzun sürede bitiyor

Pazartesiden bu yana 30 tl civarı harcamam oldu

Evde tek başına olunca yaptığım alışveriş de az oluyor ya da aldıklarım uzun sürede bitiyor
İki günlüğüne memleketten misafirimiz geldi,biz de bir yere misafirliğe gittik,hediyeler ihtiyaçlar derken -500 oldum..sağlık olsun..o eksi illa bir fulleniyor ek ders bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…