Evet canım sağlık ve huzur olsun.Allah'ım herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşaallahİki günlüğüne memleketten misafirimiz geldi,biz de bir yere misafirliğe gittik,hediyeler ihtiyaçlar derken -500 oldum..sağlık olsun..o eksi illa bir fulleniyorek ders bekliyorum
Aminnn canım sağolEvet canım sağlık ve huzur olsun.Allah'ım herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşaallah
Bizim de ekdersler yatırılmadı
Güle güle giy canım hayırlı olsunYıllardır severek giydiğim markalardan birinden dün 397 tl ye bot siparişi verdim yıllarca eskimeyen dayanıklı hakiki deri ürünler olduğu için fiyatı oldukça uygun , bugün de 58 tl ye incir siparişi verdim .
Allah razı olsun canımAminnn canım sağol
Güle güle giy canım hayırlı olsun
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Düğün dernek işleri halloldu, gençleri uğurladık
Normal hayata adapte sürecindeyiz şükür
Sizler nasılsınız
Hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerimSelam kızlar
Sizler nasılsınız
Allah kazançlarımıza bereket versin canım, gerçekten geçinmek günden güne zorlaşıyorGünaydın arkadaşlar
Ek dersim yattı fakat yüzdelik dilime girmişim nasıl olduysa 200 eksik yatmış,üstüne bir de 500 eksiye kesildi.
Elimde kalanın 1151 TL siyle annemin SGK sini ödedim,139 elektrik faturası ödedim,babama 150 verdim,anneme de 100 veririm,kalanı da eve ihtiyaç için bırakırım.Ha bir de oglusa pijama takımı almaliyim. Allah bereket versin.
Eksi hesabı bankaya gidip kapatmalıyim bir an önce..
Bu ay hem beş haftalık aldım hem de iki kurs birden yaptım +3 ders fazladan yapıp eve gidiyorum yani... Allah geçim kolaylığı versin hepimize
Biz henüz petek açmadık,misafir gelince ve oglus hasta gibi olunca açtık 2-3 gün..Şimdilik iyi gidiyor havalar bakalımDoğalgaz faturam 286.30 tl çok şükür ödedim
Amin canım..her şeye çok zam geliyor A4 kagidi bile bir ay içinde yüzde 25 arttiAllah kazançlarımıza bereket versin canım, gerçekten geçinmek günden güne zorlaşıyor
Allah sabit bir işi,geliri olmayanlara çok yardım etsin
hayırlı ugurlu olsun Allah mutluluklarını daim etsın gözünüz aydınSelam kızlar
Sizler nasılsınız
Günaydın arkadaşlar
Ek dersim yattı fakat yüzdelik dilime girmişim nasıl olduysa 200 eksik yatmış,üstüne bir de 500 eksiye kesildi.
Elimde kalanın 1151 TL siyle annemin SGK sini ödedim,139 elektrik faturası ödedim,babama 150 verdim,anneme de 100 veririm,kalanı da eve ihtiyaç için bırakırım.Ha bir de oglusa pijama takımı almaliyim. Allah bereket versin.
Eksi hesabı bankaya gidip kapatmalıyim bir an önce..
Bu ay hem beş haftalık aldım hem de iki kurs birden yaptım +3 ders fazladan yapıp eve gidiyorum yani... Allah geçim kolaylığı versin hepimize
Doğalgaz faturam 286.30 tl çok şükür ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?