- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Doğalgaz faturam 13.5 tl gelmiş hemen ödedim
Allah razı olsun canımHayırlı olsun
Dükkan alırken nelere dikkat edip neleri soruşturdunuz ?
21.20 tlBu ay 1 ek ders kaç TL olarak yatmış ?
Hayır , büyük oğlum Afyon fen lisesindeHaftasonu okulları bilsem mi oluyor
7 metreküpBen 10 yıldır 1 kez bile 10 küsür TL lik fatura görmedim . Yazın Genelde 30-40 civarı geliyor
Kaç metreküp bu fiyat ?
Metreküp fiyatınız bize göre baya düşüğe geliyormuş .7 metreküp
Allah razı olsun canım
Tanıdık bir abiyi araya koydum ,dükkan sahibini o aradı
Pazarlığına aracı oldu
21.20 tl
Hayır , büyük oğlum Afyon fen lisesinde
Küçük oğlum Denizli Fen lisesinde
Ben düdüklü tencereyi çok sık kullanırımMetreküp fiyatınız bize göre baya düşüğe geliyormuş .
Düzenli çeşit çeşit yemekler yapıyorsunuz diye hatırlıyorum . 7 metre küp az geldi buna göre .
Ben 1650 tl ek ders ücreti aldımAmin hepimizden
Vergiye ne zaman giriyor ?
Benim 19,94 e gelmiş , memur vergiye girmişsinizdir dedi ki 2021 de ocaktan bu yana toplam 100 ders anca ek ders olmuştur .
Amin hepimizden
Benim 19,94 e gelmiş , memur vergiye girmişsinizdir dedi ki 2021 de ocaktan bu yana toplam 100 ders anca ek ders olmuştur .
Amin teşekkürlerAmin
Rabbim herkese bereket bolluk hayırlı kazanç versin
Bu ay 1 ek ders kaç TL olarak yatmış ?
Ev sahibi beni genelde kirmiyor ama tasarruflu kombiler bayağı pahalı sanmam kabul edeceğini,çok zam yapmasa ona da razıyımKiracıysanız ev sahibiyle görüşün
Kombi Demir baş ve ev sahibine ait
İyi biriyse almayı kabul eder
Bir de ben çoğunlukla yalnız yaşıyorumMetreküp fiyatınız bize göre baya düşüğe geliyormuş .
Düzenli çeşit çeşit yemekler yapıyorsunuz diye hatırlıyorum . 7 metre küp az geldi buna göre .
%20 vergi dilimindesinizAmin hepimizden
EDUHEP 2025 (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)
2025 EDUHEP (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)www.ozkansoft.com
Şu siteden hesaplayabilirsiniz
Bir de ben çoğunlukla yalnız yaşıyorum
%20 vergi dilimindesiniz
Çocuklar yatılıÇocuklarınız yatılı mı
Ekim ayında herkes mi %20 ye giriyor
Yoksa yıl içinde yatan tutar belli bir tutara ulaşınca mı ? Eğer öyleyse , kaç bin TL olduğunda %20 ye geçiyor
Maaş hesaplama sitesi Var mı ?
Eğitim ödeneği 1.200 TL mi yattı ?
Çok sordum kusura bakmayın
Bakin burada hangi gelir toplamından ne kadar vergi alındığı yazıyorTeşekkür ederim
Baktım
Buraya göre de eksik
Ne yapmak lazım
Ki yanlışlık olamaz sistem otomatik yapıyor dendi
Bakin burada hangi gelir toplamından ne kadar vergi alındığı yazıyor
Buradaki tutar , gelir değil de vergi matrahı toplamı 24 bin TL olduğunda , %20 dilime giriyor diye anladım.
Bunun üzerine vergi matrahıma baktım şimdi .
Aylık vergi matrahı 2.465 TL
5 bin net maaş için çok geldi açıkçası !
Toplam kesinti 1.798 TL
Sizin aylık vergi matrahınız ve geçen aylar vergi matrahınız , bir de toplam kesintiniz kaç TL ? Ekim 2021 için
Ayrıca özelden mesaj attım
çok sevindim ablacım hayırlı ugurlu olsunBu hafta gözüme kestirdiğim bir dükkanı soruşturmakla geçti ve de dün pazarlığını yapıp kaporasını verdim. Hemen tapu işlemleri için dün randevu alındı. Bugün de alım satım işlemi bitti ve tapusunu aldım.
Bugüne kadar biriken altınlarımı bu vesile için kullanmış oldum Allah bereket versin
Allah razı olsun canımçok sevindim ablacım hayırlı ugurlu olsun
ıyıyım nolsun kosturmaca abla işe git gel oglanı annemden al eve gec gunler bu sekılde gecıyorAllah razı olsun canım
Nasılsın?
Allah sağlık versin de koşturalımıyıyım nolsun kosturmaca abla işe git gel oglanı annemden al eve gec gunler bu sekılde gecıyor
ınsAllah senin ogulların gibi akıllı uslu cocuk olur benim oglumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?