• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ek ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırım 💪
Allah bereket versin.
Annemin SGK ödedim hemen 1151 TL
Biraz gezdirdim bizimkileri 170 harcandı,anneme de 100 verdim.Geri kalanı hedaplicam oglus uyuyunca inşallah 😊
Bu hafta içinde yatar ama ne zaman bilmiyorum

Artık ne zaman olursa ,hayırlısı olsun

Geç gelen para geç harcanır diyeyim ben de annemin dediği gibi

Bu hafta içinde yatar ama ne zaman bilmiyorum

Artık ne zaman olursa ,hayırlısı olsun

Geç gelen para geç harcanır diyeyim ben de annemin dediği gibi
Ben geçenki düğün ortaya çıkınca eksiye düşmüştüm,iyi oldu yatması.
Faturalar yarın tamamlaniyor benim de..
Yarın klozeti ve TV yi tamir ettirecegim bu ayın ekstraları,sağlık olsun

Kredi kartı 1850 tl

Bankada 1700 tl var
Maaş yatırılacak

Cüzdan kumbaramda tl olarak biriktirdiğim için 8750 tl var

Döviz olarak ise geçen çocukların bana bozdurdukları 50 Euro

Faturalar ödendi kurbanlık ücreti verildi

Maaştan biraz faturalar ve harçlık olarak ayırır gerisini birikime eklerim.

Altında uzmanlar 480 485 civarı alım için fırsattır dediler ben de beklemedeyim

Tabiki yatırım tavsiyesi değildir

Merhaba kızlar 😊

Bugün itibariyle borç verdiğim bir yerden 1000 tl geldi doğru cüzdan kumbaraya gitti 😊

Elimden geldiğince ihtiyaç dışı hiç birşeye para harcamamaya dikkat ediyorum

Merhaba kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle 😍

Dün bir akrabam saat 17.30 civarı telefon etti gel çay içelim diye
Bulunduğum ilçeye çok yakın bir köyde kendisi
Kendisi ilçede bir kamu kurumunda çalışıyor birkaç sene önce köye ev yaptırdı
Miss gibi bir ortamı var kediler, tavuklar, civcivler, çeşit çeşit kuşlar besliyorlar tavus kuşu dahi var o derece yani

Çok geniş bir arazide kurulu düzenleri

Bahçesi bahçe içinde ayrıca serası da var

Dün sağolsun geri dönerken bana bir sürü şeftali ve salatalık verdi

Onların bir kısmını anneme götürürüm nasipse

Bugün ya da yarın haftalık mutfak parası da gelir onu da kumbaraya atarım inşaallah

Bugün alt kat komşumla üstteki daireyi alıp yerleşen komşuma hem ev görmeye hem de doğum yaptı bebek görmeye gideceğiz inşaallah

Günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum 😊

Günaydınlar 🌞
Herkes iyidir inşallah
Oglus geçenlerde gece hastalandi acile götürdüm orada savahladik.Annrmler de aksilik o gün gündüz gitmişlerdi.Acilden dönüşte sabah ÖSYM sınav görevim vardı ilk defa gidemedim ama nedense hala tercihe açık bana..yine de mazeret dilekçemi göndereceğim.
Oglusla evdeyiz kafamızı evden çıkaramiyoruz.
Annemler giderken onlara bilet paralari, harçlıklar,oğlusun ilaçları taksi paraları derken eksideyim yine 🙈
15 ini bekliyorum heyecanla 🤩
Temmuz zammını çok göremiyorum ben ama,çünkü temmuzda yüzdelik dilime giriyorum.Saglik olsun

Günaydınlar 🌞
Herkes iyidir inşallah
Oglus geçenlerde gece hastalandi acile götürdüm orada savahladik.Annrmler de aksilik o gün gündüz gitmişlerdi.Acilden dönüşte sabah ÖSYM sınav görevim vardı ilk defa gidemedim ama nedense hala tercihe açık bana..yine de mazeret dilekçemi göndereceğim.
Oglusla evdeyiz kafamızı evden çıkaramiyoruz.
Annemler giderken onlara bilet paralari, harçlıklar,oğlusun ilaçları taksi paraları derken eksideyim yine 🙈
15 ini bekliyorum heyecanla 🤩
Temmuz zammını çok göremiyorum ben ama,çünkü temmuzda yüzdelik dilime giriyorum.Saglik olsun
Geçmiş olsun kuzucuğa 😔

Kardeşim üç çocuğunu memlekete gönderiyor 1.5 aylığına..evde sadece ben olscagim annem babam dışarıda oluyor Bu demek oluyor ki nereye gitsem onları da taşımak zorunda kalicam hem maddi hem manevi yorgunluk beni bekliyor.Oysaki sakinlige çok ihtiyacım vardı.Kurbana da girdim ne yapacam kara kara düşünüyorum

Kardeşim üç çocuğunu memlekete gönderiyor 1.5 aylığına..evde sadece ben olscagim annem babam dışarıda oluyor Bu demek oluyor ki nereye gitsem onları da taşımak zorunda kalicam hem maddi hem manevi yorgunluk beni bekliyor.Oysaki sakinlige çok ihtiyacım vardı.Kurbana da girdim ne yapacam kara kara düşünüyorum
Allah yardımcın olsun canım
İşin oldukça zor 😔

Back