- 6 Ağustos 2010
- 39.604
- 70.518
- 798
Hayırlı olsun canımSelam kızlar
Ben geldim namı diğer genç kaynana![]()
Yaşın kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar
Ben geldim namı diğer genç kaynana![]()
Oh afiyet olsunSağolasın canım laf aramızda tadı çok güzel olmuş
Yoğurtla karıştırıp ara öğün yaptım![]()
Allah bereket versin canım. Annenlere çok yardım ediyorsun Allah sana kat kat versin inşallah.Hesap yaptım
1000 kira
300 TV tamirat ücreti
300 eksi
2000 kurbanlık (tahmini )
950 kredi kartı
Bana kalacak olan 950
Allah bereket versin
Yine ucu ucuna geliyor bu ay da .eksiye girmesem o da iyi..
Kredi kartını anneme verdim annem memlekete gitti..çok kullanmazsa benim karıma hadi bakalım..
Oğlanın gelecek parasıyla 1 gram alırim kısmetse..
Sadece ogluslayim bakalım harcamamiz ne olacak
Bu arada kurban olmasaymis 4 gram daha alırmışım olsun Allah bereket versin.
Kendimi öyle veya böyle birikim yapmaya zorluyorum,oysaki ihtiyaçlar da çok.Oglusa kıyafet alınacak kendi paramla alırım Allah izin verirse bakalım.
Ve aleyküm selam canım hoşgeldinSelam canımlar
Kosturmaktan uğrayamadim buralara nasılsınız genşler
Bu ay bol harcamali geçti kurban kredi kartı ve oglanin yaz kursu derken hemen gelsin ağustos 15 diyorum. Kızıma da matematik ve fen için hoca tutmam lazım. Ağustosta başlarız bana harçlık kalır insallah![]()
Şimdiden güle güle güzel günlerde giysinlerÇocuklara bayramlık almamıştım.
Buyukbas kartı vereyim yarin al dedi bakalım biseyler bulabilecek miyim. erkenden çıkmam lazım yarin
Tesekkur ederim ablacimŞimdiden güle güle güzel günlerde giysinler![]()
Amin canım çok sağolAllah bereket versin canım. Annenlere çok yardım ediyorsun Allah sana kat kat versin inşallah.
Kardeşine de soyle teyzelik bunu gerektirmez seninde bi hayatın var sonuçta 1.5 ay sonra okul açılacak seninde kafa dinlemeye ihtiyacin var. Bence ufaktan soyle
Allah bereket versin ağustosta ek ders olmaması çok can sıkıcıSelam canımlar
Kosturmaktan uğrayamadim buralara nasılsınız genşler
Bu ay bol harcamali geçti kurban kredi kartı ve oglanin yaz kursu derken hemen gelsin ağustos 15 diyorum. Kızıma da matematik ve fen için hoca tutmam lazım. Ağustosta başlarız bana harçlık kalır insallah![]()
Çalışan insan cezalandırılıyor adeta pessAmin canım çok sağol
Dün kendime ve oglusa ikişer parça bişey aldım AVM gezmesi yaptım çok iyi geldi
Yeğenler gittiler bile memlekete, kardeşimi geçtim kendi teyzem diyor ki teyzesin yapacaksın tabi.valla sinir etmeye çalışıyorlar sanki el birliğiyle beni.Ben çalışan biriyim,küçük çocuğum var mesaim gün boyu sürüyor.Okul kapalıydı diye evde yatıyordum sanıyorlar.
Üç yeğen,bir de bende toplam 4 çocuk,çalışmayan erkek kardeşim ve eşi ,artı annem babam..ve kurban bayramı ayı bu ay.Bu işin hem maddi hem manevi boyutu var öğretmeniz diye zengin sanıyorlar Allah bereket versin kendimize yetiyoruz ama nasıl yetiyoruz onu Allah bilir.Hic arka yüzünü düşünmüyorlar biri de arayıp bir derdin var mı diye sormuyor ama sorumluluk yüklüyorlar.Ben de bencil davranmaya karar verdim evde bırakıp bırakıp cikicam, tatilden de erken kacicam.İki kere gezdiririm kendim iki güne bir cikicam kısmetse bunaldım kapanmalar vs derken
Yeğenler kız kardeşimin.Erkek kardeşim bu ay bir işe başlayacakmis haber bekliyor bir işe sabitlenir artık inşallah.Çalışan insan cezalandırılıyor adeta pess
Ayrıca sağılır inek gibi görülmemeli
Herkes totosunu sıksın çalışsın
Çalışanın elindekine göz dikmesinler
Senin de düşünmen gereken bir hayatın ve evladın var![]()
Oyle bir devirdeyiz ki kendimize maddi manevi ancak yetiyoruz.Amin canım çok sağol
Dün kendime ve oglusa ikişer parça bişey aldım AVM gezmesi yaptım çok iyi geldi
Yeğenler gittiler bile memlekete, kardeşimi geçtim kendi teyzem diyor ki teyzesin yapacaksın tabi.valla sinir etmeye çalışıyorlar sanki el birliğiyle beni.Ben çalışan biriyim,küçük çocuğum var mesaim gün boyu sürüyor.Okul kapalıydı diye evde yatıyordum sanıyorlar.
Üç yeğen,bir de bende toplam 4 çocuk,çalışmayan erkek kardeşim ve eşi ,artı annem babam..ve kurban bayramı ayı bu ay.Bu işin hem maddi hem manevi boyutu var öğretmeniz diye zengin sanıyorlar Allah bereket versin kendimize yetiyoruz ama nasıl yetiyoruz onu Allah bilir.Hic arka yüzünü düşünmüyorlar biri de arayıp bir derdin var mı diye sormuyor ama sorumluluk yüklüyorlar.Ben de bencil davranmaya karar verdim evde bırakıp bırakıp cikicam, tatilden de erken kacicam.İki kere gezdiririm kendim iki güne bir cikicam kısmetse bunaldım kapanmalar vs derken
Sagol canim. 8e geçti kuzucukAllah bereket versin ağustosta ek ders olmaması çok can sıkıcıçabuk gelsin 15 i.. kızın büyük mu kaça gecti
Allah gönlüne göre versin,ne mülakatıOyle bir devirdeyiz ki kendimize maddi manevi ancak yetiyoruz.
O kadar yoğunum ki aksam başımı yastığa koymadan uyuyorum. Ama sanıyorlarki memurum ya aksama kadar yatıyorum.sabah çocuklarla çıkıyorum evden oglani servisine bindiriyorum işyerinden. Kızın dys kursları başladı o derse giriyor. Oglen eve geliyoruz biseyler atisirip kızı ķuran kursuna birakiyorum. İsten çıkmadan oglan geliyor onu aliyorum. Sonra kızı almaya gidiyorum. Geliyorum oturmadan yemek yapıyorum çünkü cocuklar ac geliyor. Onları doyurup ev topluyorum çamaşır bulaşık falan. Sonra bi 45 dk yürüyüşe çıkıyorum ve ben finiş. Ama tabi aksama kadar yatiyorumya
Insanlarda anlamıyorsa bazen bencillik bizi kurtarabiliyor canim
Sagol canim. 8e geçti kuzucuk
Benimde 27sinde mülakatım var geçerde atanırsam 1100lira artacak maaşım.cok rahatlıycam
SagolasinAllah gönlüne göre versin,ne mülakatı
Dualarım seninleSagolasin
Unvanda yukselme canım
Allah yardımcımız olsun canımOyle bir devirdeyiz ki kendimize maddi manevi ancak yetiyoruz.
O kadar yoğunum ki aksam başımı yastığa koymadan uyuyorum. Ama sanıyorlarki memurum ya aksama kadar yatıyorum.sabah çocuklarla çıkıyorum evden oglani servisine bindiriyorum işyerinden. Kızın dys kursları başladı o derse giriyor. Oglen eve geliyoruz biseyler atisirip kızı ķuran kursuna birakiyorum. İsten çıkmadan oglan geliyor onu aliyorum. Sonra kızı almaya gidiyorum. Geliyorum oturmadan yemek yapıyorum çünkü cocuklar ac geliyor. Onları doyurup ev topluyorum çamaşır bulaşık falan. Sonra bi 45 dk yürüyüşe çıkıyorum ve ben finiş. Ama tabi aksama kadar yatiyorumya
Insanlarda anlamıyorsa bazen bencillik bizi kurtarabiliyor canim
Sagol canim. 8e geçti kuzucuk
Benimde 27sinde mülakatım var geçerde atanırsam 1100lira artacak maaşım.cok rahatlıycam
Dualarım seninle![]()
Tesekkur ederim kizlarAllah yardımcımız olsun canım
Bizleri çocuklarımızla imtihan etmesin
Kızına da şimdiden başarılarla dolu bir yıl diliyorum
Mülakatı da geçersin inşaallah![]()
46Hayırlı olsun canım
Yaşın kaç?