- 15 Nisan 2017
- 13.461
- 15.892
- 298
Şimdiden başarılar diliyorum, görevliyim ben de bu hafta sonu sınavlardaYarın kızım üniversite sınavına girecek inşallah,
Heyecanlıyız ve de stresli...
Sizde durumlar nasıl kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden başarılar diliyorum, görevliyim ben de bu hafta sonu sınavlardaYarın kızım üniversite sınavına girecek inşallah,
Heyecanlıyız ve de stresli...
Sizde durumlar nasıl kızlar
Ahahha aday bulursak o iş kolaySen gelinlik giyeceksin tabi![]()
Zordu dedi
İnşaallah çok güzel bir sonuç gelir canımZordu dedi
Sakindi ama
Günaydın ablacım sana da mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar![]()
Günaydın canımGünaydın ablacım sana da mutlu pazarlar
Peynirler oldu mu![]()
Üretken insanlara hayranımGünaydın canım
Evet oldu sütü pastörize ederek yaptığım için ertesi günü yenmeye başlanabiliyor
Anneme ve komşuma da verdim birkaç parça çok beğendiler
Bunlar da bana kalanlar![]()
Sağolasın canım benimÜretken insanlara hayranım
Eşe dosta da yaradı diyorsun oh afiyet şifa olsun ablacım![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar
HarikaBu ay kendi harcamama ayırdığım paranın bi kısmını da hisseye yatırdım. Su an nakit sıkıntısı çekiyorum, kredi kartlarımı da kırdım, ödenecek üç taksidm var kapatcam sonra. Ayakkabılığa kumbara koymuştum bozukları atıyordum içinebi hafta idare edecek para çıktı içinden mutluyum
![]()
Seninki de harika ablacım Allah hayırlarımızı kabul etsin inşallahHarika
Bir taraftan cüzdan kumbaram var oraya bugün 350 tl koydum toplam 3000 tl oldu.
Mart ayından beri altın alımı yapmıyorum tl olarak birikim yapıyorum
Zaten yılın 2 ayı birikim yapamam Ramazan ve Zilhicce ayında zekat ve kurban sebebiyle ahiret için yatırım yapmaya çalışıyorum![]()
Nereye gittin canım ya üyelik iptali yazıyor profilinde şaşkın ve de çok üzgünümSeninki de harika ablacım Allah hayırlarımızı kabul etsin inşallah![]()
Afiyetle ye meyvelerini canım cicilerini de güle güle kullanBugün elektrik faturası 122.30 tl geldi ödedim
100 tl lik su yükletildi
Dün sağolsun bir tanıdık bahçelerinden bir sürü kiraz, vişne, yeşil biber, salatalık, domates getirmiş bir kısmını anneme verdim .
Vişneleri ayıkladım derindonrucuya koydum
Evde bir sürü meyve sebze var pazardan ihtiyacım yoktu
Yarın için süt sipariş ettim yoğurt yapmak için.
Mart ayından beri kuyumcuya uğramıyorum
Tl olarak biriktiriyorum
Önümüzdeki günlerde kurbanlık paralarını yurtdışına gönderirim
internetten giysi siparişi vermiştim bugün bir bölümü gelmiş