- 15 Nisan 2017
- 13.461
- 15.892
- 298
Sağol canım burun akıntısı öksürük hala devam çok bisry farketmediGeçmiş olsun kuzucuğa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım burun akıntısı öksürük hala devam çok bisry farketmediGeçmiş olsun kuzucuğa![]()
Amin canım sağol.Allah yardımcın olsun canım
İşin oldukça zor![]()
Gerçekten diyecek laf bulamadım çalışan insan adeta cezalandırılıyor öyle şey olmaması gerekirAmin canım sağol.
Bir de demezler mi ki teyzesin tabiki yapacaksın, çıldırıyorum niye kimse de beni düşünmüyor
Güle güle afiyetle ye canimPazara gittim sadece ihtiyaç olanları aldım
4 kilo bezelye 20 tl
4 kilo vişne 20 tl
2 kilo civarı kabak 8 tl
5 litre süt 20 tl
A 101 de 33.75 tl harcadım ekmek bitter dondurma için
Çok teşekkür ederim canımGüle güle afiyetle ye canim
Tahmin ettimÇok teşekkür ederim canım
Bezelye ve vişne kış için![]()
Aleykümselam hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasınSelam kızlar
Ben geldim namı diğer genç kaynana![]()
Allah bereket versin canım ben de bakayim bordroyaMerhaba günaydın hanımlar
E bordro yayınlanmış Haziran ayı maaşımla Temmuz arasındaki fark 465 tl Allah bereket versin .
Kredi kartı borcum 1850 tl idi geçen hafta yatırılan ek ders ve sınav ücretlerinin yettiği yere kadar kredi kartı borcumu ödemiştim yani 1700 tl sini
Yarın da maaştan 150 tl yi öder bu ayı tamamen kapatırım inşaallah.
Cüzdan kumbaramda 50 euro ve 9900 tl var maaştan 4600 tl oraya aktarırım nasipse
Kendime de 1270 tl harçlık ayırırım nasılsa çoğu alışverişi kredi kartı ile yapıyorum kontrollü bir şekilde
Böylece Temmuz ayı hesabı da yapılmıştır Allah bereket versin![]()
Amin canım aminAllah bereket versin canım ben de bakayim bordroya![]()
280 TL fark olmuş bende.Bu ay yüzdelik dilime giriyorum galiba o yüzden şaşırmadımAmin canım amin![]()
Allah bereket versin canım280 TL fark olmuş bende.Bu ay yüzdelik dilime giriyorum galiba o yüzden şaşırmadım
Allah bereket versin![]()
Amin canım sağolAllah bereket versin canım![]()
Oooo ellerine sağlık afiyetle yiyinDün aldığım vişnenin yaklaşık 600 gramı ile şu aralar yensin değişiklik olsun diye reçel yaptım![]()
Sağolasın canım laf aramızda tadı çok güzel olmuşAmin canım sağol
Oooo ellerine sağlık afiyetle yiyin![]()
Reçeli yoğurtla karıştırmak mi ilk kez duyuyorumSağolasın canım laf aramızda tadı çok güzel olmuş
Yoğurtla karıştırıp ara öğün yaptım![]()
Meyveli yoğurt tadında buz gibi mis misReçeli yoğurtla karıştırmak mi ilk kez duyuyorum