• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam kızlar nasılsınız
Bu yılı da kapattık kazasız belasız çok şükür..
Tatil başladı
Sizler neler yapıyorsunuz 😊
Vealeykumselam tatlım kendi adıma çok şükür iyiyim

Dün oğlanlara babalarının halaları 50 euro vermiş onu bozdurmak istediler ben de işiniz görülsün dedim aldım 🤭

Bugün de kurbanlıkların bedelini afrikaya vekalet verdim

30. 40 tl doğalgaz faturası gelmiş ödedim

Yazın Dyk kursu için cumartesileri okula gideceğim nasipse inşaallah

Birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız inşaallah

Allah asgari ücretliye, işi gücü olmayana, günü birlik çalışana yardım etsin diyorum
Hayat şartları çok zor

Allah asgari ücretliye, işi gücü olmayana, günü birlik çalışana yardım etsin diyorum
Hayat şartları çok zor
Amin canım aynen öyle hayat çok zorlaştı..Ocak zamminda 500 e yakın fark almama rağmen gram alamıyorum,oğlana gelen parayla aldım aldım..ve hep eksiye giriyorum.Her şey çok para 😔

Bugün ilk kez bu kadar kalabalık içinde bulundum,herkes maskesizdi..Akrabamız buradan kız alıyor gelin evindeydik annemle, inşallah bişey olmaz

Amin canım aynen öyle hayat çok zorlaştı..Ocak zamminda 500 e yakın fark almama rağmen gram alamıyorum,oğlana gelen parayla aldım aldım..ve hep eksiye giriyorum.Her şey çok para 😔
Maalesef
Memur emekli maaşlarına enflasyon farkının yanısıra seyyanen zam gerekli
Bugün ilk kez bu kadar kalabalık içinde bulundum,herkes maskesizdi..Akrabamız buradan kız alıyor gelin evindeydik annemle, inşallah bişey olmaz
Inşaallah birşey olmaz canım
Kızlar nerelerdesiniz...birikim olmasa da yazalım bu ara zor evet 😏
👍😘

Iyi geceller kizlar nasilsiniz? Ya ben kendimi gezmelere verdim.paralar gidince birikim yapamiyorum. Oyle olunca da yazasim gelmiyor😂 neyse bunlar da ruhuma birikim diyelim. Nasiose eylul.ekik.gibi yavas yavas tekrar baslarim.birikime. Simdi pesin fiyatina taksitl denk gelirse int ten bilezik.almak istiyorum..var mi önereceginiz bir site?

Iyi geceller kizlar nasilsiniz? Ya ben kendimi gezmelere verdim.paralar gidince birikim yapamiyorum. Oyle olunca da yazasim gelmiyor😂 neyse bunlar da ruhuma birikim diyelim. Nasiose eylul.ekik.gibi yavas yavas tekrar baslarim.birikime. Simdi pesin fiyatina taksitl denk gelirse int ten bilezik.almak istiyorum..var mi önereceginiz bir site?
Merhaba canım hoşgeldin😊

Ben de en son mart ayında uğramıştım kuyumcuya tl olarak biriktiriyorum şimdilik

Bahsettiğin gibi bir alım hiç yapmadım canım

Hoşgeldin canım 😊
Bazen cebe bazen ruha yatırım yapacağız 🤷🏻‍♀️
Bu ay kurbana gider birikim yerine Allah kabul etsin bereket versin.
Oğlusun 1 gramıni alırım ama o ayrı

Amin canım
Bu ay zamlı alacağız değil mi bakalım ne kadar farkedecek geçen yıl 125 TL farketmişti..
Ek ders bekliyorum ben daha 🤷🏻‍♀️
En son aldığımız maaşa % 8.5 eklenecekmiş

Memurlar nette hesaplama programında daha fazla
Bakalım ayın 14 ünde bordro yayınlanır

Benim de ek ders ve sınav ücreti yatırılacak beklemedeyim

Arkadaşımın biri bahçelerinden yaklaşık 2.5 kilo napolyon cinsi kiraz getirmiş sağolsun
Annem dün bana gelirken kavun alıp getirmiş
Derindondurucu ve buzdolabında yeterince sebze var
O nedenle yarın pazara gitmeme gerek yok

En son aldığımız maaşa % 8.5 eklenecekmiş

Memurlar nette hesaplama programında daha fazla
Bakalım ayın 14 ünde bordro yayınlanır

Benim de ek ders ve sınav ücreti yatırılacak beklemedeyim
Ek ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırım 💪
Allah bereket versin.
Annemin SGK ödedim hemen 1151 TL
Biraz gezdirdim bizimkileri 170 harcandı,anneme de 100 verdim.Geri kalanı hedaplicam oglus uyuyunca inşallah 😊

Ek ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırım 💪
Allah bereket versin.
Annemin SGK ödedim hemen 1151 TL
Biraz gezdirdim bizimkileri 170 harcandı,anneme de 100 verdim.Geri kalanı hedaplicam oglus uyuyunca inşallah 😊
Allah bereket versin canım 😍

Back