Vealeykumselam tatlım kendi adıma çok şükür iyiyimSelam kızlar nasılsınız
Bu yılı da kapattık kazasız belasız çok şükür..
Tatil başladı
Sizler neler yapıyorsunuz
Amin canım aynen öyle hayat çok zorlaştı..Ocak zamminda 500 e yakın fark almama rağmen gram alamıyorum,oğlana gelen parayla aldım aldım..ve hep eksiye giriyorum.Her şey çok paraAllah asgari ücretliye, işi gücü olmayana, günü birlik çalışana yardım etsin diyorum
Hayat şartları çok zor
MaalesefAmin canım aynen öyle hayat çok zorlaştı..Ocak zamminda 500 e yakın fark almama rağmen gram alamıyorum,oğlana gelen parayla aldım aldım..ve hep eksiye giriyorum.Her şey çok para
Inşaallah birşey olmaz canımBugün ilk kez bu kadar kalabalık içinde bulundum,herkes maskesizdi..Akrabamız buradan kız alıyor gelin evindeydik annemle, inşallah bişey olmaz
Kızlar nerelerdesiniz...birikim olmasa da yazalım bu ara zor evet
Merhaba canım hoşgeldinIyi geceller kizlar nasilsiniz? Ya ben kendimi gezmelere verdim.paralar gidince birikim yapamiyorum. Oyle olunca da yazasim gelmiyorneyse bunlar da ruhuma birikim diyelim. Nasiose eylul.ekik.gibi yavas yavas tekrar baslarim.birikime. Simdi pesin fiyatina taksitl denk gelirse int ten bilezik.almak istiyorum..var mi önereceginiz bir site?
Hosbuldum canim sag ol. Bakalim biraz arastirayim da almayi dusunuyorumMerhaba canım hoşgeldin
Ben de en son mart ayında uğramıştım kuyumcuya tl olarak biriktiriyorum şimdilik
Bahsettiğin gibi bir alım hiç yapmadım canım
Amin canımYeni maaşlar şimdiden hayırlı olsun
Hoşgeldin canımIyi geceller kizlar nasilsiniz? Ya ben kendimi gezmelere verdim.paralar gidince birikim yapamiyorum. Oyle olunca da yazasim gelmiyorneyse bunlar da ruhuma birikim diyelim. Nasiose eylul.ekik.gibi yavas yavas tekrar baslarim.birikime. Simdi pesin fiyatina taksitl denk gelirse int ten bilezik.almak istiyorum..var mi önereceginiz bir site?
Bu arada bordro belli olmamıştır dimi dahaYeni maaşlar şimdiden hayırlı olsun
En son aldığımız maaşa % 8.5 eklenecekmişAmin canım
Bu ay zamlı alacağız değil mi bakalım ne kadar farkedecek geçen yıl 125 TL farketmişti..
Ek ders bekliyorum ben daha
14 Temmuz'daBu arada bordro belli olmamıştır dimi daha
Ek ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırımEn son aldığımız maaşa % 8.5 eklenecekmiş
Memurlar nette hesaplama programında daha fazla
Bakalım ayın 14 ünde bordro yayınlanır
Benim de ek ders ve sınav ücreti yatırılacak beklemedeyim
Allah bereket versin canımEk ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırım
Allah bereket versin.
Annemin SGK ödedim hemen 1151 TL
Biraz gezdirdim bizimkileri 170 harcandı,anneme de 100 verdim.Geri kalanı hedaplicam oglus uyuyunca inşallah
Amin canım sağol,hepimize..Allah bereket versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?