Bu hafta içinde yatar ama ne zaman bilmiyorumEk ders yattı + sınav + iyep kurs ücretleri ile bu ayın ek ders rekortmeni sayılırım
Allah bereket versin.
Annemin SGK ödedim hemen 1151 TL
Biraz gezdirdim bizimkileri 170 harcandı,anneme de 100 verdim.Geri kalanı hedaplicam oglus uyuyunca inşallah
Kurban faturalar hepsi ödendiAmin canım sağol,hepimize..
Temmuz maaşıyla kurbana ödeme yapılacak bakalım ne kadar düşecek payıma
Ben geçenki düğün ortaya çıkınca eksiye düşmüştüm,iyi oldu yatması.Bu hafta içinde yatar ama ne zaman bilmiyorum
Artık ne zaman olursa ,hayırlısı olsun
Geç gelen para geç harcanır diyeyim ben de annemin dediği gibi
Bereket versin canım.Merhaba kızlar
Ekdersler yatırıldı, mtv ödendi .
Geriye kaldı maaş ve kredi kartı
Duymadım ama bayram nedeniyle ben de öyle bir beklenti içindeyimBereket versin canım.
Maaşlar erken yatacakmis bu ay yine doğru mudur.oyle olsun çünkü bütün ödemeler kalır 15 temmuz ile resmi tatile girince
Yardıma ihtiyacı olan iyi niyetli kişilere ben de yardımcı olmayı seviyorumBugün yakın bir akrabam 2000 tl borç verdim. Nakit param yoktu 4 gr bozdurup gönderdim.
Geri gelirse tekrar altı alıp hesaba atarım
Gram olarak iade eder inşallahBugün yakın bir akrabam 2000 tl borç verdim. Nakit param yoktu 4 gr bozdurup gönderdim.
Geri gelirse tekrar altı alıp hesaba atarım
Çok yakınım. Geri gelmeme ihtinalini dusunerek verdim. Ama eşime söylemedim. Kendi birikimin olan bir para. vermezse istemem. Altın bozdurdugumu da söylemedim.Gram olarak iade eder inşallah
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Nasılsınız
Yoğun ve de yorgunum
Geçmiş olsun kuzucuğaGünaydınlar
Herkes iyidir inşallah
Oglus geçenlerde gece hastalandi acile götürdüm orada savahladik.Annrmler de aksilik o gün gündüz gitmişlerdi.Acilden dönüşte sabah ÖSYM sınav görevim vardı ilk defa gidemedim ama nedense hala tercihe açık bana..yine de mazeret dilekçemi göndereceğim.
Oglusla evdeyiz kafamızı evden çıkaramiyoruz.
Annemler giderken onlara bilet paralari, harçlıklar,oğlusun ilaçları taksi paraları derken eksideyim yine
15 ini bekliyorum heyecanla
Temmuz zammını çok göremiyorum ben ama,çünkü temmuzda yüzdelik dilime giriyorum.Saglik olsun
Allah yardımcın olsun canımKardeşim üç çocuğunu memlekete gönderiyor 1.5 aylığına..evde sadece ben olscagim annem babam dışarıda oluyor Bu demek oluyor ki nereye gitsem onları da taşımak zorunda kalicam hem maddi hem manevi yorgunluk beni bekliyor.Oysaki sakinlige çok ihtiyacım vardı.Kurbana da girdim ne yapacam kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?