• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın hayırlı cumalar ablacım ve kıymetli tropik misafirleri🥰
Takımdan ayrılmışsın dün gördüm bi sorun yoktur inşallah?
Pazartesi günü ayrıldım canım 😊
Benim beslenme tarzım takımdakilere uymadı kendi beslenme tarzıma göre hedefim olan haftalık 300 500 gr civarında kiloyu zaten veriyordum hem de aç kalmadan
Karnım tok ruhum tok tıkır tıkır baya da kilo veriyordum
Ama bazıları beslenme tarzıma sürekli hadsizce müdahale edip durdu bence o tip terbiyesizliklere çok bile dayandım
Bin kere söylediğim halde tutturmuşlar takım yarışı tamam eyvallah ama sağlığımı kaybetmeden bu şekilde devam etmek bana iyi geliyor siz cuma günleri tartıdaki benden gelecek sonuca bakın diyorum ısrarla kendileri gibi beslenmeyi telkin ettiler
Nihayetinde bundan 4 hafta önce bazılarının gönlü olsun diye beslenme düzenimi değiştirdim çöpe giden 2 hafta oldu
Ben onlara söyledim kendime göre bir düzenim var bunun dışına çıkmak beni hemen etkiler toplaması zaman alır diye ( yeme içme uyku aktivite vs )
Madem takım yarışması ise kendini gözlemlemiş ve size bunu ifade eden biri var karşınızda niye dinlemiyorsunuz değil mi ?
Hayır efendim illa kendileri gibi davranmaya zorluyorlar takım yarışması diye
Ben hızlıca kilo verip sonra da verilen kiloları geri alıp sürekli gel gitler yaşayarak deyim yerindeyse havanda su dövmek istemiyorum

Acelem yok arkamdan atlı kovalamıyor kendime 1 yılda fazlalıklarımdan kurtulmak için süre tanımışım
Amacım sağlıklı bir şekilde dengeli beslenerek fazlalıklarımdan 1 yılda kurtulmak bu kadar basit
Ve kendimi yeterince net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum orada
Ama bal gibi de anladıkları halde anlamamaya odaklandılar
Ben de hiç derdimi insanlara anlatmaya çalışmamayı tercih ettim
40 yaşından sonra hayata genel bakışım bu yönde nerede olursa olsun

Insanlar arası saygıya hep öncelik verdim ama en çok da saygısız bencil insanlarla imtihan oldum

Son durum kararımdan çok memnunum

mutlu ve de huzurluyum en önemlisi de bunlar .😍

Son düzenleme:
Pazartesi günü ayrıldım canım 😊
Benim beslenme tarzım takımdakilere uymadı kendi beslenme tarzıma göre hedefim olan haftalık 300 500 gr civarında kiloyu zaten veriyordum hem de aç kalmadan
Karnım tok ruhum tok tıkır tıkır baya da kilo veriyordum
Ama bazıları beslenme tarzıma sürekli hadsizce müdahale edip durdu bence o tip terbiyesizliklere çok bile dayandım
Bin kere söylediğim halde tutturmuşlar takım yarışı tamam eyvallah ama sağlığımı kaybetmeden bu şekilde devam etmek bana iyi geliyor siz cuma günleri tartıdaki benden gelecek sonuca bakın diyorum ısrarla kendileri gibi beslenmeyi telkin ettiler
Nihayetinde bundan 4 hafta önce bazılarının gönlü olsun diye beslenme düzenimi değiştirdim çöpe giden 2 hafta oldu
Ben onlara söyledim kendime göre bir düzenim var bunun dışına çıkmak beni hemen etkiler toplaması zaman alır diye ( yeme içme uyku aktivite vs )
Madem takım yarışması ise kendini gözlemlemiş ve size bunu ifade eden biri var karşınızda niye dinlemiyorsunuz değil mi ?
Hayır efendim illa kendileri gibi davranmaya zorluyorlar takım yarışması diye
Ben hızlıca kilo verip sonra da verilen kiloları geri alıp sürekli gel gitler yaşayarak deyim yerindeyse havanda su dövmek istemiyorum

Acelem yok arkamdan atlı kovalamıyor kendime 1 yılda fazlalıklarımdan kurtulmak için süre tanımışım
Amacım sağlıklı bir şekilde dengeli beslenerek fazlalıklarımdan 1 yılda kurtulmak bu kadar basit
Ve kendimi yeterince net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum orada
Ama bal gibi de anladıkları halde anlamamaya odaklandılar
Ben de hiç derdimi insanlara anlatmaya çalışmamayı tercih ettim
40 yaşından sonra hayata genel bakışım bu yönde nerede olursa olsun

Insanlar arası saygıya hep öncelik verdim ama en çok da saygısız bencil insanlarla imtihan oldum

Son durum kararımdan çok memnunum

mutlu ve de huzurluyum en önemlisi de bunlar .😍
Hakkında hayırlısı olsun ablacım seni orda görmek iyi geliyordu bana ve çoğu arkadasa. Aranızda yaşananları okumadım bu hafta yoğunum geçmişe bakamıyorum kal gündür. Sen bu kararı alırken zaten her yönüyle düşünmüşsündür ve kararın sana mutluluk getirmiş daha ne olsun. Bireysel farklılıklar hayatım her alanında mevcut saygı duymak lazım kötü niyetli değildir eminim iki taraf da ama böylesi daha hayırlı demek ki🥰 yakışıklı menülerden mahrum kaldık desene 🤣

Günaydınlar efendim. 🥰
Şehir dışından ablam geliyor bugün.
Hatta zili çaldı, çalacak.
Anacığım heyecanla bekliyor.
Koca kızını 1.5 yıldır görmedi...😊
Yaaaa yerim ben onu nanaklarından sıktırırım🤣🤣 ellerinden öperim heyecanlı annemizin🥰🥰

Hakkında hayırlısı olsun ablacım seni orda görmek iyi geliyordu bana ve çoğu arkadasa. Aranızda yaşananları okumadım bu hafta yoğunum geçmişe bakamıyorum kal gündür. Sen bu kararı alırken zaten her yönüyle düşünmüşsündür ve kararın sana mutluluk getirmiş daha ne olsun. Bireysel farklılıklar hayatım her alanında mevcut saygı duymak lazım kötü niyetli değildir eminim iki taraf da ama böylesi daha hayırlı demek ki🥰 yakışıklı menülerden mahrum kaldık desene 🤣
Canım benim sağolasın 😍
Ben yakışıklı menülerimi beslenme günlüğüme koyuyorum orada bulabilirsin 😍🤣

Nerde nerde bakim😍

Iyi geceler kizlar
Bugün kendime 600tl lik mini bir alışveriş yaptım 2 pantolon 3 tunik ve 2 uzun tişört aldım gomleklerin altına giymek için. Aslında bu yoktu içimden geldi 😂
Hep şıkır şıkır giyinmeyi severim bu sefer spor biseyler aldım bol pantolonlar ve keten tunikler🙈 umarım pişman olmam😂
Cocuklar icin din bilgisi öğrenebilecekleri yaz okuluna bakiyorum minimum 1000tl tutar 2si için.

Iyi geceler kizlar
Bugün kendime 600tl lik mini bir alışveriş yaptım 2 pantolon 3 tunik ve 2 uzun tişört aldım gomleklerin altına giymek için. Aslında bu yoktu içimden geldi 😂
Hep şıkır şıkır giyinmeyi severim bu sefer spor biseyler aldım bol pantolonlar ve keten tunikler🙈 umarım pişman olmam😂
Cocuklar icin din bilgisi öğrenebilecekleri yaz okuluna bakiyorum minimum 1000tl tutar 2si için.
Aldıklarını güle güzel günlerde kullan canım 😊

Iyi geceler kizlar
Güle güle kullan😍

Merhaba hanımlar 😍

Bugün maaş günü geçen haftadan kredi kartı borcumu ve faturaları ödemiştim

Maaşımı olduğu gibi birikime attım
Bir müddet tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum önümde bir takım işler var binaya asansör yaptıralım derlerse altın alıp bozdurmak istemiyorum şu an yüksek fiyattan
Asansör işi olmazsa da sonbahara doğru altın fiyatlarında gerileme olursa topluca altına çeviririm tl yi nasipse hayırlısı artık 🙂

Back