Sağolasın canım benimSağlık olsun canım,bu ay da böyle olsun iradelisin sen ramazan çıkınca yine verirsin
Sabah online ders,ders bitimi temizlik yaptım, oglusa bici bici yaptırdım yemek yedi oturduk
GünaydınlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Allah kabul etsin canımBu ay altın alamam gibi geliyordu ama para arttı sebebi ise geçen sene ramazan bitince bu yılın zekâtından düşme niyetiyle vermeye çalıştıklarım
(Normalde ramazandan ramazana zekatı hesaplayıp vermeye çalışıyorum
Ramazan bitince zekat verilecek kişi karşıma çıkınca da sonraki yılın zekâtından düşmek üzere verip notumu alıyorum
Yıllardır bu şekilde yapmaya çalışıyorum böylece ramazan ayında benim için de kolaylık oluyor )
Allah razı olsun canımSelam kızlar
Allah kabul etsinVaryemez
Ufak çaplı ben de başladım bu uygulamaya
Ev süpürdüm, toz aldım
Çiçeklerim le ilgilendim, bir kez daha bahçeli ev hayali kurdum
Dünden ezogelin çorba, mısırlı pilav, hindi sote var azar azar, karışık kızartma yapıyorum, patates, havuc, biber karnabahar
Çiçekleri toprağı ekip biçmeyi ben de çok seviyorum. Hayalim benim de bahçeli ev...Selam kızlar
Allah kabul etsinVaryemez
Ufak çaplı ben de başladım bu uygulamaya
Ev süpürdüm, toz aldım
Çiçeklerim le ilgilendim, bir kez daha bahçeli ev hayali kurdum
Dünden ezogelin çorba, mısırlı pilav, hindi sote var azar azar, karışık kızartma yapıyorum, patates, havuc, biber karnabahar
Günaydın canım. Mutlu huzurlu sabahlarınız olsun...Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?