- 28 Aralık 2023
- 6.409
- 19.363
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet müziğin ritmi çok etkileyici geldi ama sözleri daha bir hoşuma gittiHer yerde duyuyordum ne güzelmiş sözleri![]()
Beni senden daha iyi kim tanıyabilir ki? Hatta senin tanıdığının yarısı kadar kim tanıyabilir kiEvet müziğin ritmi çok etkileyici geldi ama sözleri daha bir hoşuma gitti
Allah rahatlık versin balımYatam da sabaha güç toplayam
Hepinizi öpüyorum cancaağğzzlarım![]()
Konserve olayına bende sıcak bakıyorum, özellikle bebeğim olduktan sonra yaptığım çorbaları uzun süre korumak için dondurucuya atmaya başladım, malum bebeğe farklı usulde pişiyor çorbalar, ha deyince de hazır olmuyor. ilk tur oğluma vermeden tatlarına ben baktım hiç bir şey olmamış tabi ben kavanoza koyup soğutup buzluğa atıyorum buzlukta yerim var konserve yapmayı denemedim. Ama annem yaprak sarması kavanozluyor, hiçbir şey olmuyor. Yani denenebilir.Sabah uyanır uyanmaz yine market siparişi verdim
2800 TL tuttu
Alışverişi parça parça yapıyorum bir kaç gündür
Hem yerleştirmesi kolay oluyor
Hemde hazırlıklar daha kolay oluyor
Bugün 1 kilo soğanı doğrayıp kavurdum dolaba attım yine
Elimin altında hazır olsun
Konserve biberli domateslerimde vardı.
Zaten bu üçlüye neyi eklesen anında yemek oluyor
Çorba yaptım 2 kavanoz doldurdum yeni kapakla hemen konserveledim
Çocuklar için yada bizim için 2 günlük çorbamızda hazır.
Akşamada Nohut, börülce ve fasulye haşlayacağım yemekler ve salatalar için
Büyük ihtimalle yarın iftarda annemde oluruz
Yaptığı yemekten biraz fazla yaptırıp onları pişer pişmez yine konserve yapmayı düşünüyorum
Hiçbir şey yapamadığım anlarda direk açar ısıtır yeriz çünkü vakumlu olunca tadı yeni yapılmış gibi oluyor.
Bu yemek konserveleme olayını çocuklu bir arkadaşım söylüyordu çok büyük kolaylık oluyor yap deyip duruyordu
Ama neden bilmiyorum hiç içime sinmiyordu
Bir kere yapıpta kolaylığını görünce artık hep yapacağım
Ramazanda yemek yaptığımda bu şekilde ilerlemeye karar verdim.
Daha doğrusu bundan sonra bu şekilde yapacağım
Tenkyu bebisimYaw sen yapan da güzel olma mı afiyet olsun bacım![]()
Allah razı olsun ablacim seninde eline saglikTatlım ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Getir buraya kaymaklar benden
Sütlaç ikram edeyim![]()
Geçmiş olsun bebisimAnnemler geldiğinde annem gripti babama bulaştırdı iyileşti
Babam da bugün itibariyle bana bulaştırdı
Her yerim dökülüyor iyi mi![]()
bereketli olsunkredi kartı ile 3 taksit ile 10 gr ajda bilezik aldım, 34.272 TL'den,Varyemez ablacım birikime ekler misin :))
geçmiş olsunYatam da sabaha güç toplayam
Hepinizi öpüyorum cancaağğzzlarım![]()
Hangi siteden hangi firmadan aldın? En son hatırladığımda trendyolda tuğrul kuyumculuk 3 taksit yapıyordu ama aylar geçti hatta yıl olabilir son durum ne bilmiyorumkredi kartı ile 3 taksit ile 10 gr ajda bilezik aldım, 34.272 TL'den,Varyemez ablacım birikime ekler misin :))
İyi yapmışsın .Yatırım gibi paran toplu değerleniyor.Taksit taksit ödersin.trendyoldan ahlaçıdan aldım denk geldi bildirim düştü, dedim bu bir işaret almalısın, geçende almadığım için pişmandım
fiyat farkı oluyor ama gram gram aldığımda da zaten 3 ay sonrasında altın yükseliyor, gramları bozdurunca değer kaybı oluyor, yeniden tümletip bilezik alırken yüksekten alınıyor, valla şuan içim huzur doldu demekki doğru yaptım..