Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin canım şimdiden hayırlı ramazanlar olsun hepimize

Selam canım.
Yarın okulların durumu belli olacak, hayırlısi.
Kredi faizleri mi
Evet Merkez bankası faiz kredi faiz oranlarını açıklayacak canım.

Hayırlısı Rusya Türkiye uçuşlarını hazirana kadar askıya aldı.
Turizm de olumsuz etkileniyor. Aşılama da hızlanır inş.

Evet Merkez bankası faiz kredi faiz oranlarını açıklayacak canım.

Hayırlısı Rusya Türkiye uçuşlarını hazirana kadar askıya aldı.
Turizm de olumsuz etkileniyor. Aşılama da hızlanır inş.
Rusya uçuşları kısıtlamış kızlar. Yanlış söylemişim.
Bugün oruca kalkacağız kısmetse Rabbim hepimize Ramazanın feyzinden bereketlenmeyi nasip etsin inşallah.
Okul, okuldan sonra kızımı doktora götürdüm. Yemek olarak aperatif bişeyler yedik.
101 e uğradım. Avokado 7 TL idi 5 tane daha aldım. Orucumu açarken avokado yumurta ceviz yeme planım var. Eşim hafta sonu gelecek. Tek ben oruç olacağım böylece kilo da verebilirim belki

Canım avokadoyu ne şekilde yapıp yiyorsun ?
Geçen markette 4.75 TL idi aklıma geldin tam o sırada,nasil yapılıyor bilmediğimden almadım

Geçen markette 4.75 TL idi aklıma geldin tam o sırada,nasil yapılıyor bilmediğimden almadım
Avokadoyu zeytinyağı limon pulbiber ile yiyorum canım. Salata da yapılabilir. Güçlü bir antioksidan, çok faydalı. 10 tlden aşağı bulamıyordum.

Avokado, diğer meyvelere kıyasla sağlıklı yağ açısından oldukça zengin bir meyvedir. İçinde bulunan çok sayıda antioksidan sayesinde bağışıklık sistemini destekleyici özelliğe sahiptir.

Avokadoda bulunan vitaminler kanser hastalıklarına karşı da koruyucu bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda içindeki fitokimyasallar, kemoterapi ilacı olan siklofosfamidin neden olduğu kromozom hasarını azaltmaktadır.

Aynı zamanda çok iyi bir Folat(folik asit) kaynağıdır. Sağlıklı bir hamilelik için önemli olan bu asit, yeni hücrelerin üretilmesine ve korunmasına yardımcı olur.

Göz, cilt ve saç sağlığı için faydalı bir meyve olan avokado C vitamini, E vitamini, K vitamini, piridoksin (B6), tiamin (B1) niasin (B3), folat (B9), riboflavin (B2), pantotenik asit (B5) vitaminleri ve potasyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, çinko ve manganez mineralleri ile lutein, beta-karoten ve omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir.

Be geçen hafta avakado aldım

2 gün kahvaltılarımda yedim
Minik minik doğradım 2 yk süzme yoğurdu su ile açtım
Avakado ile karıştırdım yoğurda 1 diş sarımsak da ekledim

Bir gün 2 ceviz ve 1 tk zeytinyağı ekledim
Diğer gün üzerine 10 ya da 15 tane kaju ekledim

Eklentiler

• 20210411_110353.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20210410_101035.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 69
Ekran görüntüsü aldım canım teşekkürler

Okullara ara verildi haydi hayırlısı,üzücü durumlar.
Neler yapıyorsunuz kızlar gününüz nasıl geçti

Okullara ara verildi haydi hayırlısı,üzücü durumlar.
Neler yapıyorsunuz kızlar gününüz nasıl geçti
Çok yorucu idi canım ya

Okulda

Online ders
Yüz yüze ders
Kurs
Nöbet

Okuldan çıktım
Market
Ev

Eve gelir gelmez yemek hazırlığı

Şu an resmen gözlerim kapanıyor yorgunluktan

Çok yorucu idi canım ya

Okulda

Online ders
Yüz yüze ders
Kurs
Nöbet

Okuldan çıktım
Market
Ev

Eve gelir gelmez yemek hazırlığı

Şu an resmen gözlerim kapanıyor yorgunluktan
Bizim dezenfekte günümuz bugündu.Evde 6 ders online,
Devamında okulda 2 ders iyep kursu
Eve gelince de biraz oglus sonrasında da iftar hazırlığı..coookkk acikmisim bugün

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, herkes iyidir ins
Yarın maaş günü Allah şimdiden bereket versin BES artık yok,o yüzden haliyle 136tl fazla yatıyor bu ay,bordroya baktım.hesap yaparım akşam

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, herkes iyidir ins
Yarın maaş günü Allah şimdiden bereket versin BES artık yok,o yüzden haliyle 136tl fazla yatıyor bu ay,bordroya baktım.hesap yaparım akşam
Merhaba canım. İyiyim canım yalnız dün oruca alışık olmadığımdan zor geçti. Bugün baş ağrısı yaşamam inş.

Yatırımların bereketli olsun inşallah.

Merhaba canım. İyiyim canım yalnız dün oruca alışık olmadığımdan zor geçti. Bugün baş ağrısı yaşamam inş.

Yatırımların bereketli olsun inşallah.
Benim de dün zor geçti çok acikmistim Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin(Annemin lafı )
Amin inşallah cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…