Amin canım şimdiden hayırlı ramazanlar olsun hepimizeBizleri yoktan var eden, varlığından haberdar eden, bize sayısız nimetler lütfeden; Onbir ayın sultanı Kur’an ayı, oruç ayı, sabır ayı, iyilik ve takvada yarışma mevsimi olan Ramazan-ı şerife ulaştıran Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamd’ü senalar olsun. Peygamberimiz, rehberimiz, önderimiz, en güzel ahlak sahibi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi vesselam Efendimize sonsuz salat ve selam olsun.
Ramazan’ı şerifiniz mübarek olsun ...
Evet Merkez bankası faiz kredi faiz oranlarını açıklayacak canım.Selam canım.
Yarın okulların durumu belli olacak, hayırlısi.
Kredi faizleri mi
Rusya uçuşları kısıtlamış kızlar. Yanlış söylemişim.Evet Merkez bankası faiz kredi faiz oranlarını açıklayacak canım.
HayırlısıRusya Türkiye uçuşlarını hazirana kadar askıya aldı.
Turizm de olumsuz etkileniyor. Aşılama da hızlanır inş.
Canım avokadoyu ne şekilde yapıp yiyorsun ?Rusya uçuşları kısıtlamış kızlar. Yanlış söylemişim.
Bugün oruca kalkacağız kısmetse Rabbim hepimize Ramazanın feyzinden bereketlenmeyi nasip etsin inşallah.
Okul, okuldan sonra kızımı doktora götürdüm. Yemek olarak aperatif bişeyler yedik.
101 e uğradım. Avokado 7 TL idi 5 tane daha aldım. Orucumu açarken avokado yumurta ceviz yeme planım var. Eşim hafta sonu gelecek. Tek ben oruç olacağım böylece kilo da verebilirim belki
Avokadoyu zeytinyağı limon pulbiber ile yiyorum canım. Salata da yapılabilir. Güçlü bir antioksidan, çok faydalı. 10 tlden aşağı bulamıyordum.Canım avokadoyu ne şekilde yapıp yiyorsun ?
Geçen markette 4.75 TL idi aklıma geldin tam o sırada,nasil yapılıyor bilmediğimden almadım
Merhaba canim buralardayım takılıyorum arada.Merhaba canım nerelerdesin daha sık gel
Hayırlı ramazanlar canımHayırlı ramazanlar hanımlar
Be geçen hafta avakado aldımCanım avokadoyu ne şekilde yapıp yiyorsun ?
Geçen markette 4.75 TL idi aklıma geldin tam o sırada,nasil yapılıyor bilmediğimden almadım
Ekran görüntüsü aldım canım teşekkürlerBe geçen hafta avakado aldım
2 gün kahvaltılarımda yedim
Minik minik doğradım 2 yk süzme yoğurdu su ile açtım
Avakado ile karıştırdım yoğurda 1 diş sarımsak da ekledim
Bir gün 2 ceviz ve 1 tk zeytinyağı ekledim
Diğer gün üzerine 10 ya da 15 tane kaju ekledim
Çok yorucu idi canım yaOkullara ara verildi haydi hayırlısı,üzücü durumlar.
Neler yapıyorsunuz kızlar gününüz nasıl geçti
Bizim dezenfekte günümuz bugündu.Evde 6 ders online,Çok yorucu idi canım ya
Okulda
Online ders
Yüz yüze ders
Kurs
Nöbet
Okuldan çıktım
Market
Ev
Eve gelir gelmez yemek hazırlığı
Şu an resmen gözlerim kapanıyor yorgunluktan
Merhaba canım. İyiyim canım yalnız dün oruca alışık olmadığımdan zor geçti. Bugün baş ağrısı yaşamam inş.Merhaba arkadaşlar nasılsınız, herkes iyidir ins
Yarın maaş günü Allah şimdiden bereket versinBES artık yok,o yüzden haliyle 136tl fazla yatıyor bu ay,bordroya baktım.hesap yaparım akşam
Benim de dün zor geçti çok acikmistim Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin(Annemin lafı )Merhaba canım. İyiyim canım yalnız dün oruca alışık olmadığımdan zor geçti. Bugün baş ağrısı yaşamam inş.
Yatırımların bereketli olsun inşallah.
Hayırlısı canım,bu ay sevap biriktireceksin ama onu düşünBu ay dünyalık birikim yapamayacağım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?