Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Annemler geldiğinde annem gripti babama bulaştırdı iyileşti
Babam da bugün itibariyle bana bulaştırdı
Her yerim dökülüyor iyi mi

Konserve olayına bende sıcak bakıyorum, özellikle bebeğim olduktan sonra yaptığım çorbaları uzun süre korumak için dondurucuya atmaya başladım, malum bebeğe farklı usulde pişiyor çorbalar, ha deyince de hazır olmuyor. ilk tur oğluma vermeden tatlarına ben baktım hiç bir şey olmamış tabi ben kavanoza koyup soğutup buzluğa atıyorum buzlukta yerim var konserve yapmayı denemedim. Ama annem yaprak sarması kavanozluyor, hiçbir şey olmuyor. Yani denenebilir.

Varyemez ablacım bu arada ilk sayfadaki borç tablosunu bence kaldır, 2025 için güncel borç iletirseler eklersin,
birde benim 8 gr birikimi silelim ben sıfırdan başlayacağım tüm birikimler kullanıldı sonuçta varmış gibi gözükmesin motivasyonum karışır

Yaw sen yapan da güzel olma mı afiyet olsun bacım
Tenkyu bebisim
Tatlım ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Getir buraya kaymaklar benden

Sütlaç ikram edeyim
Allah razı olsun ablacim seninde eline saglik
Annemler geldiğinde annem gripti babama bulaştırdı iyileşti
Babam da bugün itibariyle bana bulaştırdı
Her yerim dökülüyor iyi mi
Geçmiş olsun bebisim
Bende bugün bi kiriklik hissediyorum ilerlemez insallah

trendyoldan ahlaçıdan aldım denk geldi bildirim düştü, dedim bu bir işaret almalısın, geçende almadığım için pişmandım
fiyat farkı oluyor ama gram gram aldığımda da zaten 3 ay sonrasında altın yükseliyor, gramları bozdurunca değer kaybı oluyor, yeniden tümletip bilezik alırken yüksekten alınıyor, valla şuan içim huzur doldu demekki doğru yaptım..

İyi yapmışsın .Yatırım gibi paran toplu değerleniyor.Taksit taksit ödersin.
Bileziği önemli birşey olmadıkça gram gibi satamıyorsunda sevmeside ayrı bir güzel
Bende Tuğrul kuyumculuğun kendi sitesinden almıştım üç taksitle ama çok oldu alalı .Bilezik iş yeri adresime gelmişti.Bana teslim etmişlerdi.Trendyol adresim ev adresi altın almıyorum onda biraz korkuyorum .Ben işteyken kargo bölümüne bırakırlar site kalabalık orada da kaybolur diye .Allah şükür şimdilik birşeyim kaybolmadı ama altını riske atamıyorum.Kuyumcudan devam.

Ben çok ara verdim hayırlısıyla yeniden başlarım inşallah önce gramla sonra bilezikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…