Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah hayırlara tebdil etsinGünaydın
Ben de arka arkaya rüyalar gördüm, hayırlara çıksın inşallah
İnsanlar konu açıyor yorum istiyorlar yorum yapınca da ortalığı ayağa kaldırıyorlar
Evet bu yıl gerçekten çok bereketsiz bir yıl maalesef canım.Gecen yıl ayda 3 gr alıyordum,bu yıl maaşta yüzdelik dilimden de çıktığım için belirgin bir fark olmasına ve babadan aylık 500 gelmesine rağmen 3 gram zor ayiriyorum onda da eksiye düşüyorum sonra.Halbuki en az +2 gram alsbilmeliydim ki geçen yıl gram altını daha fazla paraya alıyordum.Merhaba bayanlar. Birkimler bereketli olsun insaallah. Nasilsiniz? O kadar cok para harcaniyorki bizde,acaba biz harcamayi mi bilmiyoruz diye dusjnmeye basladim ben acikcasi. Her gun ama her gun mutlaka 100 bazen 200 gidiyor. Evet her sey pahali ama bizkm de bir planinimi yok sanirim para konusunda. Oturup hesap kitap liate vs yapayim diyorum.zaman bulamiyorumki. Zaten önumuzdeki harcamalari dusundukce eylule kadar birikim yapamam gibi geliyir. Bakalim nasip artik. Bu sene evle ilgili de cok masraf vardi. O da etkiledi tabi.
Benim de 150 TL var bozuk para kumbaramda,butunleteyim diyorum hep kalıyor,yarın halledeyim inşallahBozuk paralar vardı 40 tl olmuş hemen A101 e götürdüm bütünlettim .
Merhaba bayanlar. Birkimler bereketli olsun insaallah. Nasilsiniz? O kadar cok para harcaniyorki bizde,acaba biz harcamayi mi bilmiyoruz diye dusjnmeye basladim ben acikcasi. Her gun ama her gun mutlaka 100 bazen 200 gidiyor. Evet her sey pahali ama bizkm de bir planinimi yok sanirim para konusunda. Oturup hesap kitap liate vs yapayim diyorum.zaman bulamiyorumki. Zaten önumuzdeki harcamalari dusundukce eylule kadar birikim yapamam gibi geliyir. Bakalim nasip artik. Bu sene evle ilgili de cok masraf vardi. O da etkiledi tabi.
Paranın değeri yok kızlar 3 ya da 4 parça şey 60 -70 tlEvet bu yıl gerçekten çok bereketsiz bir yıl maalesef canım.Gecen yıl ayda 3 gr alıyordum,bu yıl maaşta yüzdelik dilimden de çıktığım için belirgin bir fark olmasına ve babadan aylık 500 gelmesine rağmen 3 gram zor ayiriyorum onda da eksiye düşüyorum sonra.Halbuki en az +2 gram alsbilmeliydim ki geçen yıl gram altını daha fazla paraya alıyordum.
Üç beş bişey alıyorsun dünya para Allah bereket versin her seyimize ne diyelim
Gerçekten çok tuhaf insanlar varİnsanlar konu açıyor yorum istiyorlar yorum yapınca da ortalığı ayağa kaldırıyorlarDaha kimseye şist demem,sustum
Bu arada herkes iyidir inşallah![]()
Ben de hiç olmadığım kadar iri olmuşum ama diyet zor geliyor bana,hiç yapmadım hayatımda diyet.Ne kadar yesem de kilo alamayan biriydim doğumdan önceBugün tartı günümdü
66 kg yim
Geçen hafta 67.5 kg idim
Adet olunca yeme içme uyuma su tüketimi ve adım atma düzenime geri dönünce sonuç bu
Saat 17.00 den sonra yemek yemek beni oldukça olumsuz etkiliyor neyse hayırlısı olsun geçici bir süreç
Canım bazı insanlar sıkıntıda ya da depresyonda iken aşırı yemek yiyebiliyor. Sen de sıkıldıkça yiyenlerden misin acaba? Sebebini bilirsen mücadelen kolaylaşır kolay kilo verebilirsinBen de hiç olmadığım kadar iri olmuşum ama diyet zor geliyor bana,hiç yapmadım hayatımda diyet.Ne kadar yesem de kilo alamayan biriydim doğumdan önce![]()
Aynen canım çok uğruyorum mutfağa.Ana öğünü 4 e çıkardımCanım bazı insanlar sıkıntıda ya da depresyonda iken aşırı yemek yiyebiliyor. Sen de sıkıldıkça yiyenlerden misin acaba? Sebebini bilirsen mücadelen kolaylaşır kolay kilo verebilirsin
Aynen canım çok uğruyorum mutfağa.Ana öğünü 4 e çıkardımDikkat etmem lazım
Ya böyle çok da kilom var diyemem 62 idim en son.Eakiden 54 idim 57 yi geçmezdimiyiniyetli 'ye katılıyorum canım sebebini bulursan ona göre önlem alırsan etkili bir şekilde mücadele eder verirsin kiloları
Vücudunu tanımaya çalış tepkilerini gözlemle ben o şekilde kilo verebiliyorum
Boyun kaç?Ya böyle çok da kilom var diyemem 62 idim en son.Eakiden 54 idim 57 yi geçmezdimöğün sayısını azaltayim, makarna pilavı nadire indirdim o da bir gelişme
![]()
1.56Boyun kaç?