Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

nasılsınız kızlar gununuz nasıl gectı
Iyiyim şekerim

Ben diyetteyim oğlana gözleme yaptım

O yerken de karşımda elma yemekle
Manzarayı hazmetmek için de maden suyu içmekle meşguldüm

Günün benim için en dokunaklı olayı ve sahnesi buydu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Slm Kızlar
Hayırlı geceler
Bende sabah erkenden kalktim pazara gittim hediyelik kumas falan aldım turkiyedekilere keske onlarda bizi düşünse 😏😏 gelirken kasaptan et aldım akşam için patates sulusu pilav ve tavuk yaptım ama kendimize degil esimin arkadaşlarına yaptım sonrada temizlik iki çamaşır makinası calistirip serdim pertim cıktı bnden bu kadar bugün kendinize iyi bakın 👋🌸

Açılış benden 😁
G ü n a y d ı ı ı n😍😍
Rengincim annem Manisalı yapardı bize sağolsun.
Senin gibi kaç gündür ben de yapıp yapıp kokladım yemekleriii tatlıları🤣🤣🤣
Günaydın canım
Teyzemin de ellerine sağlık 😊
Cuma günü saat 23.00 te komşum

Lazanya ,mantar kurabiye ,yaprak sarması, ıspanaklı peynirli börek getirmiş sağolsun

(Istanbul'dan eltisi gelecekmiş )

Ben de cumartesi günü yürüyüş yapmış olayım diye anneme götürdüm malzemeleri 😂😂😂😂

bu pandeminın gıdısatına gore dugun falan olmaz artık. bızım yasadıgımız sehırde %68 vaka artmiş durumda. ben altının düşmesinı fırsat bulup kızkardeşime cercevelı kunyelerden aldım.. tabı onunda secımıyle beraber.. artık nasıl olur dugun tam muamma artık

Iyi geceler kizlar. Yogun bir gundu yine. Bu jauat kosturmacasi ne zaman durulurki ya😊 vallahi kosarak yasiyorum resmen. 4 saat uat uste dersim vardi. Cocuklarla ilgilen yemek yap derlen gun bitti ve ben de bittim. Diyette yine 2 ileri 1 geri modundayim. Bir turlu dikis tutturamadim. Yaza kadar 5 6 kilo vermek istiyorum oysaki.

Günaydın kızlar 🥰😍

Dün sabah okulda kurs vardı
Öğleden sonra evde 6 saat online ders resmen pert oldum
Saat 19.00 da ders bitti 😏🥴🥴

Okuldan gelirken pazara uğradım sadece kabak almak için kendi çapımda kabak detoksu yapayım diye

Eve gelince ders yemek hazırla markete git vs derken sürekli bir koşturmaca başladı

Günaydın kızlar 🥰😍

Dün sabah okulda kurs vardı
Öğleden sonra evde 6 saat online ders resmen pert oldum
Saat 19.00 da ders bitti 😏🥴🥴

Okuldan gelirken pazara uğradım sadece kabak almak için kendi çapımda kabak detoksu yapayım diye

Eve gelince ders yemek hazırla markete git vs derken sürekli bir koşturmaca başladı
Ben de dün 13.00 e kadar canlı ders yaptım,sonra çocuğu alıp AVM ye ayakkabı almaya gittim kendime,biraz dolaşıp geldik ama bana yaramıyor böyle dolanmalar özellikle de çocukla,başım ağrıyor hala

Dün kabak detoksuna başladım biraz kendi şartlarıma uyarlayıp yapıyorum. Bakalım 3 günlük detoksun ardında bir değişiklik olacak mı merak ediyorum

Bn yapmıştım guzel vermistim kabak detoxla
Ben sabah 2 yumurta peynir yeşillik

Öğle ve akşam 2 şer kabaktan oluşan menü şeklinde yapmıyorum

Sabah kahvaltımı

Yumurta peynir zeytin fındık ceviz kayısı incir maydanoz domates ekmek çay vb gibi yiyeceklerle kahvaltımı yapıyorum

Ara öğün yapıyorum 2 adet

Bir de akşam

2 adet kabaktan oluşan soteyi yoğurtlu yemeyi planlıyorum bugün ve yarın

Ben sabah 2 yumurta peynir yeşillik

Öğle ve akşam 2 şer kabaktan oluşan menü şeklinde yapmıyorum

Sabah kahvaltımı

Yumurta peynir zeytin fındık ceviz kayısı incir maydanoz domates ekmek çay vb gibi yiyeceklerle kahvaltımı yapıyorum

Ara öğün yapıyorum 2 adet

Bir de akşam

2 adet kabaktan oluşan soteyi yoğurtlu yemeyi planlıyorum bugün ve yarın
Kabakla çok güzel kilo verebilirsin canım. Kışın ben kereviz elma rendesi in sarımsaklı yoğurtlayıp ceviz ekliyorum kış sebzesi daha sağlıklı olur😉 tabi seviyorsan

Back