Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

burayı cok bos bıraktık. onsandır. benım pasa hıc durmuyor 2yas bıze aglamakla geldı herseye aglıyor 🙄
Ah o ağlamalar 🤦🏻‍♀️28 aylik benimki, ağlama krizleri arada yine geliyor,azaldı ama şimdi de ben süpürecegim ,ben yikayacagim vs ler var 🤷🏻‍♀️

Hayırlı cumalar kızlar,hafta çabuk geçti.Biz hala kahvaltı yapmadık, kahvaltı sonrası pazara gideriz sonra da kuyumcuya uğrarım ya da tam tersi.. öğleden sonra canlı derslere başlarım inşallah

Ah o ağlamalar 🤦🏻‍♀️28 aylik benimki, ağlama krizleri arada yine geliyor,azaldı ama şimdi de ben süpürecegim ,ben yikayacagim vs ler var 🤷🏻‍♀️
Allah yardımcınız olsun ozaman benımkı tam supurge makınaya takıntılı o men dıyıp duruyor elınde gelde heryere goturecegız. bızım aglama nöbetleri heryerde tutuyor artık helede istekleri olmayınca ama ben hıc bır istediginı yapmıyorum aglayarak istedıgı hıc bısey olmuyor..

Merhaba kizlar. Hayirli cumalar. Gecmis kandiliniz mubarek olsun. Birkac gun yogun gecti yazamadim. Alltin alan arkadaslarim bereketli olsun . Varyemez Varyemez 100 gr lik külceye bayildimm darisi bize olsun😍😍
Hesabimda kalan 500 tl ile alisveris yapmayi dusunurken sizi okuyunca vaz gectim ve yatirimda degerlendirmeye karar verdim😂

Merhaba kizlar. Hayirli cumalar. Gecmis kandiliniz mubarek olsun. Birkac gun yogun gecti yazamadim. Alltin alan arkadaslarim bereketli olsun . Varyemez Varyemez 100 gr lik külceye bayildimm darisi bize olsun😍😍
Hesabimda kalan 500 tl ile alisveris yapmayi dusunurken sizi okuyunca vaz gectim ve yatirimda degerlendirmeye karar verdim😂
Hayırlı cumalar canım ❤️
Ben de aynı şekilde kendimi suçlu hissederek ve gaza gelerek imkanları zorlayıp kuyumcuya gittim 😂
Varyemez Varyemez canım şimdilik 2 Gr altın aldım imkanları zorlayarak 😁ama ilerleyen günlerde 1 Gr daha almayı planlıyorum inşallah kısmetse 🤲 haber veririm..405 ten aldım.Resmini atayım ben de 😇

Eklentiler

• IMG20210219161320.jpg
    IMG20210219161320.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 62
İnşaallah canım inşaallah daha güzelleri sizlerin olsun 😍
Hayırlı cumalar canım ❤️
Ben de aynı şekilde kendimi suçlu hissederek ve gaza gelerek imkanları zorlayıp kuyumcuya gittim 😂
Varyemez Varyemez canım şimdilik 2 Gr altın aldım imkanları zorlayarak 😁ama ilerleyen günlerde 1 Gr daha almayı planlıyorum inşallah kısmetse 🤲 haber veririm..405 ten aldım.Resmini atayım ben de 😇
Maaşallah canım bereketli olsun çoookkkk iyi yapmışsın 😍

Hayırlı cumalar canım ❤️
Cok iyi yapmissin canim.Bereketli olsun 😍

Back