• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

güya her ay 70 bin ödemeleri varmış Eylülde bitiyormuş o zaman kadar kredi çektirebildiklerine kredi çektirecekler ondan sonrada milletten aldıkları borçları ödeyeceklermiş.Bankayamı tefeciyemi kime borç ödeniyor diyorum kime olduğuda belli değil. 500 milyar verende işin içinde ne olduğunu tam bilmiyor iş kurmuş işler yolunda gitmemiş diye biliyor sadece.Eşimin abisindende istemişler biraz euro vermiş onun yanında eşimi arayıp bizden kredi çekmemizi istedikleri için konuya hakim duydu şimdi ikinci tura döner yine bize dönerler dedi.Niye kirası az evde oturmuyorlar diye oda şaşırıyor

oğlanın kuzeni 200 milyar vermiş sonra baktı kurtaramayacak kimbilir ne zaman ödeyecekler hemen parasını geri istemiş sağdan soldan bulup ona vermişler

en az beş yıl sürer gibi geliyor...konforundan vazgeçmezlerse çalışmayıp elden isterlerse nasıl bitecek bu borç üç kişiler üçüde yetişkin 3+1 evde oturuyorlar .Kira yerinde durmuyor gırtlağa kadar borca batmışlar rahatındanda ödün vermiyorlar

Ablacım takma kafana boş ver :) elin derdini düşünüp kafana takarken Ramazan önü günaha giriyorsun.. :)) Allah onlara ödeme kolaylığı versin de geç.. borcu nasıl yapmış kim nasıl yaşamış nasıl ödemiş neden 3+1 de oturmuş bu düşünceler insanı günaha sokar..
Sadece naçizhane tavsiyem durumum var havaya atacak paramda var dersen verirsin.. Yok ben zor kazanıyorum dersen vermezsin.. İsterlerse de yok der geçersin..
Ben kardeşime sadece borcuna sadık olmadığı için asla vermem mesela bilir olsa da vermem olmasa da :)
Şükür bu sabah arabanın parasını gönderdim..

dolar milyoneri dolar milyoneri altın piyasasını dün ben bozdum duymadın mı :KK48:

3-5 derken dün altınları bozdurduk 205.000 Tl tuttu
fonlardakiler de 230.000
Yani arabanın parası kılı kılına çıktı.. Şuan hesabımda 1.000 TL kaldı bunuda ne yapsam acaba bozdur bozdur harca :KK48: bitiremem

Maaşı alsakta birikime yeniden başlasak kendimi boşlukta hissediyorum gitti kefen param :KK48:

Ablacım takma kafana boş ver :) elin derdini düşünüp kafana takarken Ramazan önü günaha giriyorsun.. :)) Allah onlara ödeme kolaylığı versin de geç.. borcu nasıl yapmış kim nasıl yaşamış nasıl ödemiş neden 3+1 de oturmuş bu düşünceler insanı günaha sokar..
Sadece naçizhane tavsiyem durumum var havaya atacak paramda var dersen verirsin.. Yok ben zor kazanıyorum dersen vermezsin.. İsterlerse de yok der geçersin..
Ben kardeşime sadece borcuna sadık olmadığı için asla vermem mesela bilir olsa da vermem olmasa da :)

dolar milyoneri dolar milyoneri altın piyasasını dün ben bozdum duymadın mı :KK48:

fonlardakiler de 230.000
Yani arabanın parası kılı kılına çıktı.. Şuan hesabımda 1.000 TL kaldı bunuda ne yapsam acaba bozdur bozdur harca :KK48: bitiremem

Maaşı alsakta birikime yeniden başlasak kendimi boşlukta hissediyorum gitti kefen param :KK48:
Haklısın kafaya takmamak lazım .İnsanların rahatlığı beni her defasında daha çok şaşırtıyor ondan bu kadar kafaya takmam.Araba işiniz hayırlı olsun🧿

fonlardakiler de 230.000

Birikim işlerini güzel yaptın yine başlarsın yine biriktirirsin 🧿Birde altın alma zevkide başka birşey aldıkça her ay alasın geliyor 😊

fonlardakiler de 230.000

Hayırlı olsun canım 😘🌺

Merhaba kızlar
Eşim şehir dışında olduğu için Yaklaşık 1 haftadır annemde kalıyordum

Annemin komşusu parke yaptırıyormuş
Annemin evinede istiyorduk ama fiyatlar çok yüksek geldiği için bir türlü kısmet olmamıştı
Komşumuzada bir akrabası aracı olmuş
Malzeme dahil resmen üçte bir fiyatına yapıyordu usta
anne sakın kaçırmayalım dedim
Annemin evinede yaptırdık

Annem evde iş çıkacak her yer toz olacak diye hiç istemedi bu sefer
Ama ısrarlarıma dayanamadı resmen çocuk gibi direttim 😂

Parkeler döşendi ama o tozun içinde sinir oldu kadın 😀
2 çocukla temizliğe bir hayrında yok ben sana yapmayalım dedim demi diye söylene söylene geziyor ortalarda

Sonunda eşimde geldi ve dün gece geçtik artık evimize
Annemin ev dandini tabi
Bugün akşam gidip biraz daha yardım edeceğim
Onun ulaşamadığı yerleri temizleyeceğim o çocuklara bakarken

Bu süreçte yaklaşık 1000 TL daha attım zulaya

fonlardakiler de 230.000

okudum canım hayırlı mübarek olsun güzel günlerde kullanın inşallah

Merhaba kızlar
Eşim şehir dışında olduğu için Yaklaşık 1 haftadır annemde kalıyordum

Annemin komşusu parke yaptırıyormuş
Annemin evinede istiyorduk ama fiyatlar çok yüksek geldiği için bir türlü kısmet olmamıştı
Komşumuzada bir akrabası aracı olmuş
Malzeme dahil resmen üçte bir fiyatına yapıyordu usta
anne sakın kaçırmayalım dedim
Annemin evinede yaptırdık

Annem evde iş çıkacak her yer toz olacak diye hiç istemedi bu sefer
Ama ısrarlarıma dayanamadı resmen çocuk gibi direttim 😂

Parkeler döşendi ama o tozun içinde sinir oldu kadın 😀
2 çocukla temizliğe bir hayrında yok ben sana yapmayalım dedim demi diye söylene söylene geziyor ortalarda

Sonunda eşimde geldi ve dün gece geçtik artık evimize
Annemin ev dandini tabi
Bugün akşam gidip biraz daha yardım edeceğim
Onun ulaşamadığı yerleri temizleyeceğim o çocuklara bakarken

Bu süreçte yaklaşık 1000 TL daha attım zulaya
Keyifle kullansın inşallah canım

Hayırlı geceler kızlar
Bugün biraz harcamalı geçti

Ramazan için buzluğa çalıştım
Köfte yaptım,
Yine Karnıyarık içini tamamen pişirip attım
Zaten yazdan patlıcanlarım vardı
Biraz soğan kavurdum buzluğa attım
Et suyu ve tavuk suyu yaptım normalde onuda buzluğa atıyorum.
Fakat bu sefer konserve yaptım.
2 çeşit börek yaptım

Ben emzirirken hiç oruç tutamıyorum.
Değerlerim çok düşük birde oruç tutunca benim tansiyon yerlerde oluyor ve bayılacak seviyeye geliyorum.

Ama böylede hamilelik ve emzirme derken oruç borçlarım çok birikiyor ve manen kendimi çok Kötü hissediyorum
Bu yüzden bu sene oruç tutmayı istiyorum.
En azından deneyeceğim.

Muhtemelen oruç tutabilsem bile yerimden kalkamayacak seviyede olurum
Bu yüzden yarın son bir gazla biraz daha dondurucuya bir şeyler koyup işleri kolaylaştırmam lazım

Haklısın kafaya takmamak lazım .İnsanların rahatlığı beni her defasında daha çok şaşırtıyor ondan bu kadar kafaya takmam.Araba işiniz hayırlı olsun🧿
penceremden penceremden :KK48: insanların rahatlığı neden seni şaşırtıyor ablacım sende rahat ol, onlar sana şaşırsın boşveeer..
Birikim işlerini güzel yaptın yine başlarsın yine biriktirirsin 🧿Birde altın alma zevkide başka birşey aldıkça her ay alasın geliyor 😊
Başladım başladım, kocambeyden hergün 150 TL harçlık kopartıyorum, bugünde alınca 1200 TL birikecek, onla ne alsam bilemedim belki fon alırım..

Altın iyi hoşta satarken çok zorluyor, git fyat al sonra parayı havale gönderenini bul gereksiz stres
Merhaba kızlar
Bugün sabah mesaj yazmayı unutmuşum
Herkes iyidir inşaallah 😘

Ablacım sen nasıl unuttun, hiç kimse olmasa sen yazarsın bize :KK15: Günaydınlarrr

Hayırlı geceler kızlar
Bugün biraz harcamalı geçti

Ramazan için buzluğa çalıştım
Köfte yaptım,
Yine Karnıyarık içini tamamen pişirip attım
Zaten yazdan patlıcanlarım vardı
Biraz soğan kavurdum buzluğa attım
Et suyu ve tavuk suyu yaptım normalde onuda buzluğa atıyorum.
Fakat bu sefer konserve yaptım.
2 çeşit börek yaptım

Ben emzirirken hiç oruç tutamıyorum.
Değerlerim çok düşük birde oruç tutunca benim tansiyon yerlerde oluyor ve bayılacak seviyeye geliyorum.

Ama böylede hamilelik ve emzirme derken oruç borçlarım çok birikiyor ve manen kendimi çok Kötü hissediyorum
Bu yüzden bu sene oruç tutmayı istiyorum.
En azından deneyeceğim.

Muhtemelen oruç tutabilsem bile yerimden kalkamayacak seviyede olurum
Bu yüzden yarın son bir gazla biraz daha dondurucuya bir şeyler koyup işleri kolaylaştırmam lazım
Becerikli hatunsun maşallah🧿kışlık hazırlıklar konularında da takip ederdim seni .Yine faydalandım güzel tüyolar aldım sağolasın.
Bende ilaç alıyorum tansiyon şeker hapı ama oruç tutmayı istiyorum deneyeceğim bakalım

Son düzenleme:
Becerikli hatunsun maşallah🧿kışlık hazırlıklar konularında da takip ederdim seni .Yine faydalandım güzel tüyolar aldım sağolasın.
Bende ilaç alıyorum tansiyon şeker hapı ama oruç tutmayı istiyorum deneyeceğim bakalım
Beceriklilikten değil kız o tembellikten :KK70:

Rabbim hepimize nasip etsinde tutalım oruçlarımızı 🤲

Back