Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasin
Amın canım bende bugun beyfendıye yazı tahtası sipariş ettim 🙄🤣

ve cok sukur tum derslerı verdim tabı buyuk bir cabayla. online sınav benı benden almiştı yoğunluktan dolayı

Yatar inşallah..Bu ay 700 TL sınav ücreti aldım.Guya o paraların bir kısmıyla 1 Gr daha alacaktım,bir mümkün olamadı gitti..eksik çıkıyor sürekli ve para bitiyor..Eksiye düşmeden ek ders gelse bari..yarın pazar var biraz sebze alayım..tam heh tamam eksik kalmadı olanlar epey gider diyorum yine çıkıyor bir sürü ihtiyaç.. Allah bugünlerimixi aratmasin
Evet çok şükür Allah beterinden korusun canım
Allah bereket versin kazançlarımıza

Evet çok şükür Allah beterinden korusun canım
Allah bereket versin kazançlarımıza
Aminnn..kaç aydır -500 ile karşılıyorum ek dersi ve maaşı..bu ek derse düz girersem ekşi hesabı kapaticam ins

Varyemez Varyemez merhaba,
Diyet yaparken dikkat ettiğin noktaları paylaşabilir misin? Ben de iki öğüne geçtim ve kilo vermeye çalışıyorum. Özellikle şeker, un, makarna, pilav gibi yiyecekleri komple sıfırladın mı?

Varyemez Varyemez merhaba,
Diyet yaparken dikkat ettiğin noktaları paylaşabilir misin? Ben de iki öğüne geçtim ve kilo vermeye çalışıyorum. Özellikle şeker, un, makarna, pilav gibi yiyecekleri komple sıfırladın mı?
Merhaba canım
Çayı şekersiz içiyorum

Yıllar önce yani 10 yıl önce şekerli de tüketiyorum herşeyden yiyip içiyordum ama az az

Şimdi ise

Çayı şekersiz makarna pilav gibi ürünleri en fazla 3 yk yiyiyorum

Bugün okula gittim .Çok güzel bir gündü
Erkenden kalkıp güzel bir kahvaltı yaptım
Ara öğün malzemelerimi de hazırladım
Ders ,kurs ,nöbet eve gelince online ders yemek yapma derken gün bitti
Annem okuldayken telefon etti etli kuru fasulye yapmış yerseniz geçerken götür diye ben de bugün kuru fasulye Pilav planlıyordum çok iyi denk geldi .🤭

Aldım getirdim yanına da pilav yaptım
Ben diyetimde pirinç pilavını filan çok yemiyorum bugün de yemedim

Ekderslerimize baktım Allah bereket versin

offf ya nıye olmuyo bu kayıt yaaa cıldıracagım yaaa

Bugün yüz yüze eğitime başladık yine,benim için şimdilik böylesi daha iyi,gözlerim yorulmuştu artık ekrana bakmaktan..Nöbet ücreti de alırız bu arada artık Allah bereket versin.
Ek ders bakalım bu hafta yatar mı Varyemez Varyemez

Bugün yüz yüze eğitime başladık yine,benim için şimdilik böylesi daha iyi,gözlerim yorulmuştu artık ekrana bakmaktan..Nöbet ücreti de alırız bu arada artık Allah bereket versin.
Ek ders bakalım bu hafta yatar mı Varyemez Varyemez
Aynen ekrana bakmaktan çoğu kişi şikayetçi
Nasip olursa bu hafta yatırılır bizim burada her ayın ilk haftasında cuma gününe kadar yatırılıyor 🙂

Doğalgaz faturası 527.20 tl geldi

Ek dersi bekliyorum bütün faturaları ödemek için
Elektrik 144
Cep 122 tl

Ayın 15 inde altın alınca fatura ödeyecek para bırakmadım 🤭🤭🤭

Cüzdan kumbaramda 200 tl var
Bugün oğlan 600 tl getirecek nasipse ( 2 haftalık mutfak parası )

Back