Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayırlı cumalar canım ❤️
Ben de aynı şekilde kendimi suçlu hissederek ve gaza gelerek imkanları zorlayıp kuyumcuya gittim 😂
Varyemez Varyemez canım şimdilik 2 Gr altın aldım imkanları zorlayarak 😁ama ilerleyen günlerde 1 Gr daha almayı planlıyorum inşallah kısmetse 🤲 haber veririm..405 ten aldım.Resmini atayım ben de 😇
Hayırlı olsun canım Rabbim artırsın inşallah 😍

E YDS sınavından dönüyorum,sabahtan beri dışarıdayim, önünüzdeki cumartesi yine var yine başvuracağım.Annemler buradayken ne kadar ek gelir o kadar iyi,onlar gidince çocukla zor 🤷🏻‍♀️

Bugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü 🤭
Gitmişken anneme de eski tarihli 1 cumhuriyet altınını 2690 tl ye alıverdim
Masallah masallah ozrengin :KK68:
Ayri ayri gormuslugum var da 100 grami ilk kez gerrrcekk kulce ya da tugla olarak goruyorum😍
Guzel gunlere nasip olsun insallah,tum arkadaslarin birikimleri de oyle olsun dilerim.

Selamlarrr
Bugün evi süpürdüm. Kahvaltı için krep yaptım. Kahvaltım
Fındık çay peynir krep bal çay yedim.
Eşimle topala çorbası yaptık 2. Öğünüm de topalak çorbası ve yoğurttu.
Akşam üstü biraz ceviz yedim.
Sabah tartıldığımda 67.2 kg idim. Yarın sabah yine tartılacağım merak ediyorum bugün biraz kaçamak yaptım çünkü.

Bugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü 🤭
Gitmişken anneme de eski tarihli 1 cumhuriyet altınını 2690 tl ye alıverdim
Ablacim bu neeee😍😍😍 nasil sakliycan bunu evde
Bereketli olsun valla bayildim

Selamlarrr
Bugün evi süpürdüm. Kahvaltı için krep yaptım. Kahvaltım
Fındık çay peynir krep bal çay yedim.
Eşimle topala çorbası yaptık 2. Öğünüm de topalak çorbası ve yoğurttu.
Akşam üstü biraz ceviz yedim.
Sabah tartıldığımda 67.2 kg idim. Yarın sabah yine tartılacağım merak ediyorum bugün biraz kaçamak yaptım çünkü.
Afiyet olsun ellerine sağlık canım
Nerelisin sen ?
Topalak yemeği burada da çok iyi bilinir

Back