Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Slm Kızlar
Regaib kandiliniz mübarek olsun
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonla 😏😏 kendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallah akşama da sarma dolma var insallah

Slm Kızlar
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonla 😏😏 kendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallah akşama da sarma dolma var insallah
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun neden düşüyor doktora gittin mi hiç.
Senin de kandilin mübarek olsun 🥰

Slm Kızlar
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Çok üzücü bir durum gerçekten
Sık sık yaşadığın bir durum mu ?

Geçmiş olsun canım. Tansiyonun neden düşüyor doktora gittin mi hiç.
Senin de kandilin mübarek olsun 🥰
Tansiyonum gebelikten dolayı düşüyor kizimdada cok oluyordu ne kadar söylesemde doktora normal diyip geçiyordu insanin eli ayağı tutmuyor resmen o an teşekkür ederim canım 🌸

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Çok üzücü bir durum gerçekten
Sık sık yaşadığın bir durum mu ?
Günlük hayatta yaşadığım bisey degil ama gebeliklerimde böyle oluyor kizimdada böyle oluyordu baya birden basıyor böyle geçmesini bekliyorum sonra kalkıyorum
Teşekkür ederim canım 🌸

Slm Kızlar
Geçmiş olsun canım,yanında zeytin mi taşısan,tuzlu iyi gelir düşük tansiyona..
Senin de kandilin mübarek olsun

Kızlar kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını dilerim hepimiz için 🤲
Bugün 3 gram alacaktım sürpriz misafir geldi 17.00 den sonra gitti, alamadım sağlık olsun.Zaten kararsızım fizikiden mi devam etsem bankada altın hesabı mı açsam diye..Banka düşükten verip düşükten bozuyor,fiziki yüksekten alıp yüksekten bozuyor..410 dediler telde grama..sizler kaçtan aldınız ?

Geçmiş olsun canım,yanında zeytin mi taşısan,tuzlu iyi gelir düşük tansiyona..
Senin de kandilin mübarek olsun
Teşekkür ederim canım bir arkadaşta dedi şeker dusuklugu olabilir iki hafta sonra randevum var o zaman söylerim doktora insallah kan falan daha vermedim aclik sekerimide göremiyorum insallah Iyi olur

arada bir onu dısarıya çıkartıyorum. ve 5dakıka yuru yor sonra bekliyor. anne men puf dıyor. anne men biiiiib dıyor
( biiii bızde araba. men ben demek puffda yorulduk anlamında) 🤣🤣🤣

Kızlar kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını dilerim hepimiz için 🤲
Bugün 3 gram alacaktım sürpriz misafir geldi 17.00 den sonra gitti, alamadım sağlık olsun.Zaten kararsızım fizikiden mi devam etsem bankada altın hesabı mı açsam diye..Banka düşükten verip düşükten bozuyor,fiziki yüksekten alıp yüksekten bozuyor..410 dediler telde grama..sizler kaçtan aldınız ?
Ben 15 şubatta 415 tl den aldim

Günaydın hayırlı cumalar olsun🥰
Sabah biraz daha kilo vermişim 66.9💃💃
Kahvaltım
2 yumurta
Zeytin peynir
1 dilim portakal
Ş. siz çay
Marul
2.öğünümde cevizli yoğurtlu kereviz salatası var kısmetse
Ne güzel ben de bu hafta 600 gr vermişim

Geçen cuma 69.7 kg idim