- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun neden düşüyor doktora gittin mi hiç.Slm Kızlar
Regaib kandiliniz mübarek olsun
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonlakendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallah akşama da sarma dolma var insallah
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinSlm Kızlar
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonlakendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallah akşama da sarma dolma var insallah
Tansiyonum gebelikten dolayı düşüyor kizimdada cok oluyordu ne kadar söylesemde doktora normal diyip geçiyordu insanin eli ayağı tutmuyor resmen o an teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Tansiyonun neden düşüyor doktora gittin mi hiç.
Senin de kandilin mübarek olsun
Günlük hayatta yaşadığım bisey degil ama gebeliklerimde böyle oluyor kizimdada böyle oluyordu baya birden basıyor böyle geçmesini bekliyorum sonra kalkıyorumGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Çok üzücü bir durum gerçekten
Sık sık yaşadığın bir durum mu ?
Geçmiş olsun canım,yanında zeytin mi taşısan,tuzlu iyi gelir düşük tansiyona..Slm Kızlar
Teşekkür ederim canım bir arkadaşta dedi şeker dusuklugu olabilir iki hafta sonra randevum var o zaman söylerim doktora insallah kan falan daha vermedim aclik sekerimide göremiyorum insallah Iyi olurGeçmiş olsun canım,yanında zeytin mi taşısan,tuzlu iyi gelir düşük tansiyona..
Senin de kandilin mübarek olsun
burayı cok bos bıraktık. onsandır. benım pasa hıc durmuyor 2yas bıze aglamakla geldı herseye aglıyor
Hoşgeldin polocumburayı cok bos bıraktık. onsandır. benım pasa hıc durmuyor 2yas bıze aglamakla geldı herseye aglıyor
Hosbulduk canım. pasa erken ergenlik hayatına atandı..Hoşgeldin polocum
Paşayı çok öpüyorum yerim ben onun sendromlarını
Ben 15 şubatta 415 tl den aldimKızlar kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını dilerim hepimiz için
Bugün 3 gram alacaktım sürpriz misafir geldi 17.00 den sonra gitti, alamadım sağlık olsun.Zaten kararsızım fizikiden mi devam etsem bankada altın hesabı mı açsam diye..Banka düşükten verip düşükten bozuyor,fiziki yüksekten alıp yüksekten bozuyor..410 dediler telde grama..sizler kaçtan aldınız ?
Ne güzel ben de bu hafta 600 gr vermişimGünaydın hayırlı cumalar olsun
Sabah biraz daha kilo vermişim 66.9
Kahvaltım
2 yumurta
Zeytin peynir
1 dilim portakal
Ş. siz çay
Marul
2.öğünümde cevizli yoğurtlu kereviz salatası var kısmetse
Senin kilo verişin çok normal Rengincim. Ben detoks yaptım çok az yedim.Ne güzel ben de bu hafta 600 gr vermişim
Geçen cuma 69.7 kg idim
Bugün 69.1 kg yim
Ne kadar sürede kaç kilo verdin ?Senin kilo verişin çok normal Rengincim. Ben detoks yaptım çok az yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?