Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Altınlarınız eurolariniz bereketli olsun arkadaşlar, Varyemez Varyemez ben 2-3 gün sonra bilgi vereceğim inşallah.

Bugün ihtiyaç sahibi bir ogrencime kıyafetler aldım, adağım vardı ,yarın annesine vermek için sabırsızlanıyorum 🤗oglusa da iki kazak bir pantolon aldım 557 bıraktım mağazaya çıktım.500 gelecek para var +300 de kenarda..125 kumbarada .. Bakalım ne kalır ne gider ne yaparım 😉
Allah kabul etsin canım😘🥰

Bereketli olsun canım

Afiyet olsun, bereketli olsun canım

Pazar biraz pahalı sanki ne dersin ?
Sağol canım. Pazar biraz pahalı gerçekten. Kar yağdığından olabilir. Meyveler çok pahalı. Patates ucuzu da vardı ama güzel olsun istedim. Allah olmayana yardım etsin inş.
Daha harcadım da yanıma belli miktar alıp sınırlandırabiliyorum😁

Bugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü 🤭
Gitmişken anneme de eski tarihli 1 cumhuriyet altınını 2690 tl ye alıverdim

Eklentiler

• 20210217_172040.jpg
    20210217_172040.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 74
Bugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü 🤭
Canım bu ne güzel görünüyor bereketli olsun. Sana maşallah👏
Dikkatli ol Allah korusun fiziki de riskli.
Annesinin kızı 😉 Annen de tutumlu bir kadın sanırım bereketli olsun onunkiside

Sağol canım. Pazar biraz pahalı gerçekten. Kar yağdığından olabilir. Meyveler çok pahalı. Patates ucuzu da vardı ama güzel olsun istedim. Allah olmayana yardım etsin inş.
Yakın zamana kadar her hafta150 tl ben ve 2 çocuk için harcıyordum. Lazım olan herşeyi alıp artık bir de tasarruf yapabiliyorum. Güzel bir ilerleme benim için 😁

Allah kabul etsin canım😘🥰
Amin canım sağol 🙏❤️
Oooo bereketli olsun canım çok güzel görünüyorlar 😊 Ben de sanırım yarın bilgi vereceğim.Bugun yoğundu ve xabki dersler de vardı akşam oglus uyuyunca hesap yapicam az çok bişey alicam ins..ama ben galiba bankadan alicam gibi

Sütümü aldım, pazarımı yaptım. 1 kg domates bir çiçek brokoli 10 tl lik hurma 3kg patates marul t. soğan maydanoz ayva portakal 13 yumurta 70 tl tuttu.
Bnde yarin gidecem pazara yesillik falan alırım obur herşey var bide az dışarı cikalim diye evde kuflendik 😣

Bn biraz gec gidiyorum önceden erkenden giderdim fiyatlar pahali ama kapanisa geçince bir saat önceden baya düşürüyorlar fiyatları gerçekten allah yardım etsin inşallah

Cok güzelmiş ya bu altının rengi bile çekici bazi kadınları anlamiyorum yok sevmiyorum falan diyorlar 🙄 sevilmezmi bu
Hayırlı olsun canım Rabbim artırsın inşallah

Slm Kızlar
Sabah kalktım baklava yapacaktim ama margarin evde yoktu yarin cikicam diye cikip almadim fistiklarimi kırdım çektim yarina yaparim inşallah kalk süpür kur yıka takatim kalmıyor öğlen kızı duşa koydum temizledim sutunu verdim uyumasini bekledim ama nafile uyumadi
Aksama kahvaltılık indircez bide şimdi poğaça yaparim yanina yeterli
👋🌸

Canım bu ne güzel görünüyor bereketli olsun. Sana maşallah👏
Dikkatli ol Allah korusun fiziki de riskli.
Annesinin kızı 😉 Annen de tutumlu bir kadın sanırım bereketli olsun onunkiside

Amin canım sağol 🙏❤️

Oooo bereketli olsun canım çok güzel görünüyorlar 😊 Ben de sanırım yarın bilgi vereceğim.Bugun yoğundu ve xabki dersler de vardı akşam oglus uyuyunca hesap yapicam az çok bişey alicam ins..ama ben galiba bankadan alicam gibi

Cok güzelmiş ya bu altının rengi bile çekici bazi kadınları anlamiyorum yok sevmiyorum falan diyorlar 🙄 sevilmezmi bu
Hayırlı olsun canım Rabbim artırsın inşallah

Kızlar Allah hepinizden de razı olsun
Daha güzelleri ve daha çokları sizlerin olsun
Hepiniz Allah'a emanet olun canlar 🥰😍😘

Bn biraz gec gidiyorum önceden erkenden giderdim fiyatlar pahali ama kapanisa geçince bir saat önceden baya düşürüyorlar fiyatları gerçekten allah yardım etsin inşallah
Canım oluşun canlı dersleri sırasında yanında olmam gerekiyor ev işi filan akşam müsait olmuyorum ama akşamüstü daha uygun oluyor fiyatlar haklısın.

Back