- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Bnde aksama dolma sarma yapacaktim ama mecalim yok tarhana nohut et karisik sulu bisey yapcam afiyet olsun canımAkşamdan ekmeği yaptım. Çocuklar yiyor
Öğle yemeği için köfteli makarna yaptım yine onlara
Ben de İngiliz çayımı içiyorum
Başka ne var biliyor musun 10 TL üstüne
Ellerine sağlık canım afiyet olsun çok güzel olmuşBöyle oldu canim dün atacaktım bulanik cıktı atmadim
Harika, bereketli olsun canımMerhaba kızlar. Bugun 2750den 1 ata lira ve 20 euro aldim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım afiyet olsun çok güzel olmuş
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar. Bugun 2750den 1 ata lira ve 20 euro aldim
Hayırlı olsun canımŞubat ayı birikimim 8 gr altın
Evet gerçekten yorucu ama yaptıkça hızlanıyorumTeşekkür ederim canım bizim o taraflarda lahmacun içi hazırlanıp fırına gonderilirdi cok güzel olurdu bn de hep evde yapıyorum güzel oluyor disardakiler güzel olmuyor ama ugrastirici baya hamur yoğur herseyi kur ac sür pişir yorucu biraz
Inşallah canimEvet gerçekten yorucu ama yaptıkça hızlanıyorum
Umarım daha az yorucu olur zamanla
Merhaba kızlar. Bugun 2750den 1 ata lira ve 20 euro aldim
Altınlarınız eurolariniz bereketli olsun arkadaşlar,Şubat ayı birikimim 8 gr altın
Allah kabul etsin canımAltınlarınız eurolariniz bereketli olsun arkadaşlar,Varyemez ben 2-3 gün sonra bilgi vereceğim inşallah.
Bugün ihtiyaç sahibi bir ogrencime kıyafetler aldım, adağım vardı ,yarın annesine vermek için sabırsızlanıyorumoglusa da iki kazak bir pantolon aldım 557 bıraktım mağazaya çıktım.500 gelecek para var +300 de kenarda..125 kumbarada .. Bakalım ne kalır ne gider ne yaparım 
Amin canım sağolAllah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?