Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benim aşağı kat gibi deseneGünaydınlar ve mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum hepimize
Bir uygulama aracılığıyla oğlumun artık kullanmak istemediği mama sandalyesini sattım,alıcıya ulaşmış iyi dileklerini iletti sıfır ürün gibi monte ettim dedi sabah sabah çok mutlu oldum
Oğlumun birikimini benimkinden ayrı tutuyorum,kazandığımız 117 TL yi onun için kendi adıma açacağım altın hesabina aktaracağım inşallah.
Doğalgaz bu ay çok gelecek 800 gibi bir fatura bekliyorumbu yıl alt kat düzgün yakmıyor bize yansıyor,üç günde 6 metreküp yakılır mi hiç ya.. resmen petekleri kapalı tutuyor gibiler
Bizim her gün koltukları itip sandalyeleri devirdigimizi iddia ediyorlar,ev arıyorlarmis gitseler iyi olur kombiyi düzgün yakan birileri gelir belkiAynı benim aşağı kat gibi desene
Bu ay 4 .kat 603 tl
3.kat 335 tl
2. Kat 678 tl
Ne kadar güzel görünüyorGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de oğlana kahvaltı hazırlıyorum
Günlük rutin yapılması gereken işleri yapıyorum günler ne kadar çabuk geçiyor hızına yetişilmiyor
Ocak ayının da 1/3 i bitti
Geçen haftayı 213 tl lik mutfak harcaması ile kapattım
Canım mutfakta oyalanmak istiyor ama ben diyetteyim zaten uygun ölçüde yiyiyorum fazlasını yiyemiyorum canım bile çekmiyor
Evdeki küçük oğlan zaten kontrolsüz yiyen bir çocuk değil ...
Evde yiyen olsa ben yapıp oyalansam
Dün açma ve poğaça yaptım, komşulara dağıttım
Açmaları tereyağlı, poğaçaları peynirli yapmıştım![]()
Tarifini bırakayımNe kadar güzel görünüyorbende diyetteyim yapsam da bitmez burda komşuculuk ya yok,buzluk biraz bosalsin senden tarif alıp yapayım bir iki de ben yerim kaçamak
![]()
Geçmiş olsun canım Allah korusunGünaydın arkadaşlar
Musmutlu huzurlu bir hafta olsun.
Dün gece sallandı Ankara hafiften,dua edin kızlar![]()
Amin canım
Başta size ve depremi tüm hissedenlere geçmiş olsun.Amin canımsen neredeydin