Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın
Erken uyandık, eşim kahvaltı sonrası nöbete gitti, kızım kahve içeceğim kahvaltı istemiyorum demişti,
Ben de fırsat dedim sure okudum biraz, çiçekleri sulayıp, balkonu süpürdüm,
Makarna salatası yaptım,
Uyku akıyor

Günaydınlar ve mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum hepimize 🙂
Bir uygulama aracılığıyla oğlumun artık kullanmak istemediği mama sandalyesini sattım,alıcıya ulaşmış iyi dileklerini iletti sıfır ürün gibi monte ettim dedi sabah sabah çok mutlu oldum 🤗
Oğlumun birikimini benimkinden ayrı tutuyorum,kazandığımız 117 TL yi onun için kendi adıma açacağım altın hesabina aktaracağım inşallah.
Doğalgaz bu ay çok gelecek 800 gibi bir fatura bekliyorum 😳 bu yıl alt kat düzgün yakmıyor bize yansıyor,üç günde 6 metreküp yakılır mi hiç ya.. resmen petekleri kapalı tutuyor gibiler

Günaydınlar ve mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum hepimize 🙂
Bir uygulama aracılığıyla oğlumun artık kullanmak istemediği mama sandalyesini sattım,alıcıya ulaşmış iyi dileklerini iletti sıfır ürün gibi monte ettim dedi sabah sabah çok mutlu oldum 🤗
Oğlumun birikimini benimkinden ayrı tutuyorum,kazandığımız 117 TL yi onun için kendi adıma açacağım altın hesabina aktaracağım inşallah.
Doğalgaz bu ay çok gelecek 800 gibi bir fatura bekliyorum 😳 bu yıl alt kat düzgün yakmıyor bize yansıyor,üç günde 6 metreküp yakılır mi hiç ya.. resmen petekleri kapalı tutuyor gibiler
Aynı benim aşağı kat gibi desene

Bu ay 4 .kat 603 tl
3.kat 335 tl
2. Kat 678 tl

Selam bayanlar. Herkese guzel bir cumartesi diliyorum. Yemek hazirliyorum
Pizza hamuru yogurdum. Sari.mercimek corbasi yaptim. Isler.cok.a.hicbirsey yapasim yok😂
Önumuzdeki cuma.gunu bizim icin önemli olacak. Hem.maasim yatacak.hem.esimin yillik ödül odemesi yatacak😍 2021 in hedef birikimini toplu yapabilirim.belki

Günaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar 😍
Erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de oğlana kahvaltı hazırlıyorum
Günlük rutin yapılması gereken işleri yapıyorum günler ne kadar çabuk geçiyor hızına yetişilmiyor
Ocak ayının da 1/3 i bitti
Geçen haftayı 213 tl lik mutfak harcaması ile kapattım
Canım mutfakta oyalanmak istiyor ama ben diyetteyim zaten uygun ölçüde yiyiyorum fazlasını yiyemiyorum canım bile çekmiyor
Evdeki küçük oğlan zaten kontrolsüz yiyen bir çocuk değil ...
Evde yiyen olsa ben yapıp oyalansam 🤭🤭🤭

Dün açma ve poğaça yaptım, komşulara dağıttım
Açmaları tereyağlı, poğaçaları peynirli yapmıştım 🙂

Eklentiler

• 20210109_174433.jpg
    20210109_174433.jpg
    251,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210109_161039.jpg
    20210109_161039.jpg
    226,8 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar 😍
Erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de oğlana kahvaltı hazırlıyorum
Günlük rutin yapılması gereken işleri yapıyorum günler ne kadar çabuk geçiyor hızına yetişilmiyor
Ocak ayının da 1/3 i bitti
Geçen haftayı 213 tl lik mutfak harcaması ile kapattım
Canım mutfakta oyalanmak istiyor ama ben diyetteyim zaten uygun ölçüde yiyiyorum fazlasını yiyemiyorum canım bile çekmiyor
Evdeki küçük oğlan zaten kontrolsüz yiyen bir çocuk değil ...
Evde yiyen olsa ben yapıp oyalansam 🤭🤭🤭

Dün açma ve poğaça yaptım, komşulara dağıttım
Açmaları tereyağlı, poğaçaları peynirli yapmıştım 🙂
Ne kadar güzel görünüyor 🤩🤩bende diyetteyim yapsam da bitmez burda komşuculuk ya yok,buzluk biraz bosalsin senden tarif alıp yapayım bir iki de ben yerim kaçamak 🤩

Ne kadar güzel görünüyor 🤩🤩bende diyetteyim yapsam da bitmez burda komşuculuk ya yok,buzluk biraz bosalsin senden tarif alıp yapayım bir iki de ben yerim kaçamak 🤩
Tarifini bırakayım

1 sb ılık süt
1 sb ılık su
1/ 2 sb sıvıyağ
2 yk toz şeker
1.5 tatlı kaşığı tuz
2 yumurta ( 1 tanesinin sarısı üzerine)
Aldiği kadar un yaklaşık 6 sb kadar

Hamuru ikiye ayırdım
Yarısını peynirli poğaça yaptım
Yarısını açma yaptım
Açmaların arasına tereyağ sürdüm

Üzerlerine yumurta sarısına 1 yk süt ekleyerek sürdüm

Öğle ve Akşam yemeğimi birarada saat 16.00 16.30 arası yedim

Saat 20.00 den sonra da sabah kahvaltısı için haşhaşlı katmer yaptım
Diyet düşmani komşum sağolsun limonlu kek ve fırına patates atmış onları getirdi
Ben de katmerlerden ona götürdüm

Eklentiler

• 20210110_221914.jpg
    20210110_221914.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 43
Back