Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Toplamda 29 ata altını eşinden habersiz biriktirip ev alacağımız zaman eline saydım. Evlendiğimizden beri tek kuruş kenarı koyamamıştır eşim. Biriktirebilen ben olduğum için hesaplar ben de şimdi😁🥰
Ya maşallah cidden nasıl başardınız sırrı ne çok merak ettim

Canım baktım caiz değilmiş o zaman ben de 20 gr altın param var üzerini de karttan tek geçerim sıkıntı olmaz. 4 çeyrek 2 gr fiziki aitınım daha var onları ellemeyeyim. Duf bakalım nasıl yapacağım.
Allah hakkında en hayırlı olanı versin canım
Şimdiden bereketli olsun 😊
Toplamda 29 ata altını eşinden habersiz biriktirip ev alacağımız zaman eline saydım. Evlendiğimizden beri tek kuruş kenarı koyamamıştır eşim. Biriktirebilen ben olduğum için hesaplar ben de şimdi😁🥰
Kaç yıllık evlisin ?
Ne güzel
Para hayatta amaç değil sadece araç kimselere muhtaç olmadan yaşamak için
O nedenle birikim yapmak şart
Benim 20 yıllık birikimim 1 ev 1 araba oldu biraz da altın birikimim var 😉

Hoşbuldum insallah canım Allah sağlık versin birikimlerimiz bereketli olsun inşallah 🤲🤲 geçen yılki hedefim 24 gramdi ama 16 gram yapabildim anca
Ne güzel bereketli olsun canım buna da çok şükür birikimin azı çoğu olmaz
Her çok azdan olur zaten
Önemli olan kişinin kendini birikim yapma konusunda disiplin altına alması 😘😍

Ne güzel bereketli olsun canım buna da çok şükür birikimin azı çoğu olmaz
Her çok azdan olur zaten
Önemli olan kişinin kendini birikim yapma konusunda disiplin altına alması 😘😍
Amin inşallah hepimizin birikimleri bereketli olsun çok haklısın gerçekten hedefimiz ev almak peşinat biriktireblsem çok iyi olur

Ya maşallah cidden nasıl başardınız sırrı ne çok merak ettim
Evliliğimizin ilk yıllarında hep kıyıya köşeye para sıkıştırırdım eşim sıkışınca ona verdim ve eşim buna çok alıştı. Baktım biriktirmenin anlamı yok ben de saldım gitti. O ara yatak odası ve salon mobilyaları için para biriktirdim peşin olarak alabildik. Sonra evim olsun çok istedim toki evlerinden ev almayı nasip etti Rabbim. Eşim ve ben çalıştığımız için yakınlarımızın hep beklentisi oluyordu benim de hiç sevmediğim birşey. O araeve girdik iyi oldu. Sonra hep eşimi borca soktum ki kimse para istemesin. Eşim yok diyemiyordu çünkü.
Sonra araba vs. Hep kredi çektik faiz ödedik borçlu olduk paramızın bereketi de yoktu. Borçlarımı kredilerimiz hiç bitmedi para yetmiyordu çok kötüydük. Ben namaza başlamıştım çok dua ettim. Borç duaları vb. Allah yardım etti yavaş yavaş borçlarımızı ödedik. Borçları eritince ben hep eşime her ay bir altın alalım çocuklar büyüyor dedim durdum hiç yanaşmadı. Bilezik yaptık kolumda durmadı sıkıştıkça eşim bozdurdu. Yaklaşık 8 yıldır eşimden habersiz elimde ne varsa altın yaptım hiç bozdurmadım biriktirdim. Param çeyrek altına yeterse çeyrek yarıma yeterse yarım altın aldım. Sonra onları ata altına çevirdim.
Sırrım eşim sayesinde birikimden anlamayan beni kirli çıkı yaptı😂

Allah hakkında en hayırlı olanı versin canım
Şimdiden bereketli olsun 😊

Kaç yıllık evlisin ?
Ne güzel
Para hayatta amaç değil sadece araç kimselere muhtaç olmadan yaşamak için
O nedenle birikim yapmak şart
Benim 20 yıllık birikimim 1 ev 1 araba oldu biraz da altın birikimim var 😉
Amin canım sağlasın.
20 yıllık evliyiz.
Sen baştan beri istikrarlıymışssın maşallah

Evliliğimizin ilk yıllarında hep kıyıya köşeye para sıkıştırırdım eşim sıkışınca ona verdim ve eşim buna çok alıştı. Baktım biriktirmenin anlamı yok ben de saldım gitti. O ara yatak odası ve salon mobilyaları için para biriktirdim peşin olarak alabildik. Sonra evim olsun çok istedim toki evlerinden ev almayı nasip etti Rabbim. Eşim ve ben çalıştığımız için yakınlarımızın hep beklentisi oluyordu benim de hiç sevmediğim birşey. O araeve girdik iyi oldu. Sonra hep eşimi borca soktum ki kimse para istemesin. Eşim yok diyemiyordu çünkü.
Sonra araba vs. Hep kredi çektik faiz ödedik borçlu olduk paramızın bereketi de yoktu. Borçlarımı kredilerimiz hiç bitmedi para yetmiyordu çok kötüydük. Ben namaza başlamıştım çok dua ettim. Borç duaları vb. Allah yardım etti yavaş yavaş borçlarımızı ödedik. Borçları eritince ben hep eşime her ay bir altın alalım çocuklar büyüyor dedim durdum hiç yanaşmadı. Bilezik yaptık kolumda durmadı sıkıştıkça eşim bozdurdu. Yaklaşık 8 yıldır eşimden habersiz elimde ne varsa altın yaptım hiç bozdurmadım biriktirdim. Param çeyrek altına yeterse çeyrek yarıma yeterse yarım altın aldım. Sonra onları ata altına çevirdim.
Süpersiniz 👏 maşallah 🧿benimde eşim hiç anlamaz birikimiden eli coook açık cuzdani da🤣

Erkeklerin çoğu birikimden anlamıyor maalesef😁
Sen de kendinden bahseder misin?
3 yılı geçkin evligim bende. düğün takılar falan hepsi neredeyse gitti.kimini ödünç verdik ki geri vermez biliyorum🤣🤣yakinlarimizin gözü bizim takilardiydi. kimi evlenecem, kimi çocuğumun disini yaptircam kimi iş kurcam diye habire altinlarimizi istediler 🤣 elimde bı bilezik bı jac çeyrek kaldı.hemen bankaya koydum.onlari kurtardım hiç değilse🤣bende eşimde çalışıyoruz ufak da olsa ailerimize para gönderiyoruz.altin hesabım otomatik talimatla kesiliyor yoksa onuda beceremezdim.kimse bilmiyo tabi simdi kumbara yaptık ordan cikanla altın Alacagiz

3 yılı geçkin evligim bende. düğün takılar falan hepsi neredeyse gitti.kimini ödünç verdik ki geri vermez biliyorum🤣🤣yakinlarimizin gözü bizim takilardiydi. kimi evlenecem, kimi çocuğumun disini yaptircam kimi iş kurcam diye habire altinlarimizi istediler 🤣 elimde bı bilezik bı jac çeyrek kaldı.hemen bankaya koydum.onlari kurtardım hiç değilse🤣bende eşimde çalışıyoruz ufak da olsa ailerimize para gönderiyoruz.altin hesabım otomatik talimatla kesiliyor yoksa onuda beceremezdim.kimse bilmiyo tabi simdi kumbara yaptık ordan cikanla altın Alacagiz
Kimse bilmesin aman🙂
Otomatik talimatla güzelce birikir inş. Gönlünüze göre bir ev nasip olsun inş. size

Iyi aksamlar kızlar. Cok sukur yorucu bir gunu daha bitirdim. 4 saat dersim vardi. Bitirdim oglumu uyutum. Kizimla zaman gecirdik ikimize de iyi geldi. Sonra yemek hazirliklarina giristim.Köfte patates yaptim.yanina köz biber yesillik tursu cikardim. Kizilcik suyu da vardi yedik doyduk sukur.Yarin dersim yok cok mutluyum😊

Hosgeldiniz. Birikimleriniz bereketli olsun. Nacizane tavsiyem,aileleri ya da baska birilerini her ay duzrenli para göndermeye bence alistirmayin. Sonra yapmak zorundaymissiniz gibi gorev haline gelebilir. Umarim yanlis anlasilmaz soylediklerim,sadece fikrimi belirtmek istedim.

Masaallah canim super👍👍

Hosgeldiniz. Birikimleriniz bereketli olsun. Nacizane tavsiyem,aileleri ya da baska birilerini her ay duzrenli para göndermeye bence alistirmayin. Sonra yapmak zorundaymissiniz gibi gorev haline gelebilir. Umarim yanlis anlasilmaz soylediklerim,sadece fikrimi belirtmek istedim.
Bence çok doğru söyledin
Herkes bi zahmet hasta bakıma muhtaç değilse taş olsun baş yarsın
Çalışan insanları sağılır inek olarak görmesin

Hos buldum.Çok teşekkür ederim.yok her ay değil acil ihtiyaç olduğunda gönderiyorum.swne de 4-5 kez.

Back