Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım Allah bugünlerimizi aramasın gerçektenGünaydınlar
Canlı dersim var 13.00 te bitiyor.oglusu dışarı çıkarırım bugün.Onun dışında evde sıradan bir gün.Bugunleeimize şükür![]()
Hoşgeldin canım evet epeydir yoktun nasılsın nerelerdeydin ben elhamdülillah iyiyim diyeyimHayırlı akşamlar güzel bayanlar uzuuuuuun aradan sonra yine ben geldim görüşmeyeli nasılsınız, neler yapıyorsunuz ben sizleri çok özledim. İnşallah yaramazlık yoktur.
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın?Hayırlı akşamlar güzel bayanlar uzuuuuuun aradan sonra yine ben geldim görüşmeyeli nasılsınız, neler yapıyorsunuz ben sizleri çok özledim. İnşallah yaramazlık yoktur.
Hoş bulduk canım benim, sağolasın Allah razı olsun. Allah iyilik güzellik versin inşallah.Hoşgeldin canım evet epeydir yoktun nasılsın nerelerdeydin ben elhamdülillah iyiyim diyeyim
Hoş bulduk canım sağolasın bugüne şükürler olsun, iyiyiz diyelim.Merhaba canım hoşgeldin nasılsın?![]()
Sağolasın canım Allah razı olsun hoş bulduk. Allah kolaylık versin.5 lt süt almıştı eşim kaynattım soğumasını bekliyorum mayalamak için
Bu arada nohut ıslattım yarın yaparım
Sütü beklerken spor yaptım biraz
yarın pazar var kafamda bir liste yaptım ama kağıda geçirsem iyi olacak
durkan hoşgeldin
Şifa olsun inşallah. Anladığım kadarı ile diyettesin başarılar diliyorumAkşam menüm
Oğlanlara
Çıtır tavuk
Iç pilav
Meyve suyu
Yoğurt
Kendime
Sebze çorbası
Haşlama tavuk budu
Brokoli salatası
Yoğurt
Allah razı olsun canımŞifa olsun inşallah. Anladığım kadarı ile diyettesin başarılar diliyorum![]()
Allah razı olsun canım
Evet diyetteyim pazartesi günü tam 2 ay olacak![]()