Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Gunaydin arkadaşlar

Riske girdim 5 gram altın aldım 445 ten 4 kusur tl de vergi kesildi

Allahım insallah bozdurmak zorunda kalmam:)
Harcamalara gelirsek

Oğlumun doğum günü var bu ay

2 oyuncak ve parti süslemeleri 250tl
Bol kitap ve aktivite kitabı 95 tl

Bu ay ona çalıştık gibi oldu feda olsun :)

Günaydın arkadaşlar ❤️ musmutlu bir gün olsun 🤲
Artık 500 TL nafaka gelicek onu direkt çocuk için kendi adima altın hesabı açıp biriktirecegim.
Kredi kartım kaybolmuştu yenisini istedim henüz basılmadi kk ya yatiramadim,zaten evde her şey bitti alışveriş yapicam bugün ve harçlık olarak kullanicam artırmaya çalışacağım artarsa kumbaradakine eklerim.
Birikime devam inşallah 🤲😊

Evet indirim kovalamasak zor gerçekten Allah sürekli geliri olmayanlara ya da dar gelirliye emekliye yardım etsin
Hepimize yardım etsin
Milletvekilliğinden emekliliğe sonuna kadar HAYIR
Ayrıca milletvekillerinin maaş miktarına da HAYIR
Bu kadar olmamalı ister vekil ister işçi memur ya da işsiz ol
Insanca yaşama bedeli /ücreti olmalı
Bu vatan için herkesin üstlendiği sorumluluk önemli...
Asgari ücrete 500 bana 135 zam bu da çok ilginç olmadı mı ,öğretmen maaşına yanaştı asgari ucret

Selam birikimsever kizlar😍😍 herkese iyi seneler. Bol bol maddi manevi birikimler yaptigimiz,saglik.ve huzur dolu bir yil olsun. Diyetimde bugun odul gunum. Hazirladiklarimdan bop.bol.yemeyi dusunuyorum😂 zira 1 aydir hic kacamak yapmadim. Yarindan itibaren diyete devam
Yaza kadar hedefim.57 kilo olmak insaallah

Herkese merhaba. :)
Öncelikle konuya bayıldım, bir kaç tane daha konuyu okuyup buraya geldim 2021 listesinde ben de olmak istiyorum izniniz olursa.
Çok tutumluyum diyemem ama 2020 yılının başından itibaren akıllandım diyebilirim. O yüzden 2020 yılını ikinci el bir araçla kapatıyoruz. 2021 hedeflerim kimine göre küçük gelebilir ama benim gibi tutumlu olmayan birine göre büyük. :)
Allah izin verirse 2021 Aralık ayına kadar 80 gram altın, 1200 dolar biriktirmek istiyorum. 7 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum, güzel sayılabilecek bir maaş giriyor evimize bakalım nasıl olacak :)) Heyecanlıyım :) Allah hiç birimize kötü gün yaşatmasın ama köşede o günler için hep bir şeylerimiz olsun inşallah.

Öncelikle konuya bayıldım, bir kaç tane daha konuyu okuyup buraya geldim 2021 listesinde ben de olmak istiyorum izniniz olursa.
Çok tutumluyum diyemem ama 2020 yılının başından itibaren akıllandım diyebilirim. O yüzden 2020 yılını ikinci el bir araçla kapatıyoruz. 2021 hedeflerim kimine göre küçük gelebilir ama benim gibi tutumlu olmayan birine göre büyük. :)
Allah izin verirse 2021 Aralık ayına kadar 80 gram altın, 1200 dolar biriktirmek istiyorum. 7 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum, güzel sayılabilecek bir maaş giriyor evimize bakalım nasıl olacak :)) Heyecanlıyım :) Allah hiç birimize kötü gün yaşatmasın ama köşede o günler için hep bir şeylerimiz olsun inşallah.
Hoş geldiniz, inşallah yeni yılda tüm hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz ayrıca hedefinizi hiç küçümsemeyin çok çok iyi bir hedef inşallah hedeflerimize ulaşırız :KK66:

Hosgeldiniz ne guzel yazmissiniz❤. Bence hedefiniz.hic de.kucuk.degil. Herkesin bir akillanma.zamani oluyor. Ben de ilk.evlendigimde cok.harciyordum.gereksiz. ögrenmem zaman aldi. Hepimiz hedeflerimize adim.adim ulasalim.insaallah

Hoşgeldin canım
Hedeflerini hiç küçümseme yeterki Allah bereketli kılsın 😍
Tanıyalım seni

Hoş geldiniz, inşallah yeni yılda tüm hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz ayrıca hedefinizi hiç küçümsemeyin çok çok iyi bir hedef inşallah hedeflerimize ulaşırız :KK66:
İnşallah 🙏🏻
Hosgeldiniz ne guzel yazmissiniz❤. Bence hedefiniz.hic de.kucuk.degil. Herkesin bir akillanma.zamani oluyor. Ben de ilk.evlendigimde cok.harciyordum.gereksiz. ögrenmem zaman aldi. Hepimiz hedeflerimize adim.adim ulasalim.insaallah
İnşallah ❤️ 2021 sağlık, huzur, mutluluk ve bereket anlamında hepimize iyi gelsin 🙏🏻

Hoşgeldin canım
Hedeflerini hiç küçümseme yeterki Allah bereketli kılsın 😍
Tanıyalım seni
Hoşbuldum.:) ayy amin inşallah cümlemizinkini🙏🏻27 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim. 7 yıldır döviz işindeyim. Bi süresi çeyiz yapmakla geçti kendimiz yaptık her şeyi ve ben döviz işinde olmama rağmen ne 1 dolar atabildim köşeye ne bir şey. 😀 sonra bana bir aydınlanma geldi şu an cimri değilim ama her şeyle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Geçmiş sayfaları yavaşça okuyup sizlerden bir şeyler öğrenmek istiyorum ☺️

Hoşbuldum.:) ayy amin inşallah cümlemizinkini🙏🏻27 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim. 7 yıldır döviz işindeyim. Bi süresi çeyiz yapmakla geçti kendimiz yaptık her şeyi ve ben döviz işinde olmama rağmen ne 1 dolar atabildim köşeye ne bir şey. 😀 sonra bana bir aydınlanma geldi şu an cimri değilim ama her şeyle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Geçmiş sayfaları yavaşça okuyup sizlerden bir şeyler öğrenmek istiyorum ☺️
Iyi yapmışsın canım, en güzel çağların kıymetini bil .
Bence hayatının en güzel en verimli kararını almışsın tebrik ederim 😍🤗

Ayyy ben orda olsam yemez içmez döviz yapardım sanırım 🤑🤑 birde size biraz da olsa kurda indirim vardır ben öyle biliyorum

Iyi yapmışsın canım, en güzel çağların kıymetini bil .
Bence hayatının en güzel en verimli kararını almışsın tebrik ederim 😍🤗
Çok teşekkür ederim 😍🙏🏻
Ayyy ben orda olsam yemez içmez döviz yapardım sanırım 🤑🤑 birde size biraz da olsa kurda indirim vardır ben öyle biliyorum
İndirim değil de işçilik yapan her şeyi işçiliksiz fiyatından alma gibi imkanımız var. Ay ben de şu an sizin gibiyim her şeyi bir şeye dönüştürme derdindeyim insan işin içinde olsa da aklı başında olmayınca bir şeyler olmuyor. Geç oldu ama Allah’ın izniyle güç olmayacağına inanıyorum. ☺️

Çok teşekkür ederim 😍🙏🏻

İndirim değil de işçilik yapan her şeyi işçiliksiz fiyatından alma gibi imkanımız var. Ay ben de şu an sizin gibiyim her şeyi bir şeye dönüştürme derdindeyim insan işin içinde olsa da aklı başında olmayınca bir şeyler olmuyor. Geç oldu ama Allah’ın izniyle güç olmayacağına inanıyorum. ☺️
Yüklenmeyin yaşınız daha genç aynı yaşta sayılırız bende sizin yaşınızda merak saldım ciddi mânâda. Şöyle düşünün ya hep böyle devam etseydi. Ben çevremde çok görüyorum bugün bulup bugün yiyen yarını hiç düşünmeyen ki bu bahsettiğim kişiler bizlerden çok ama çok büyük yaşça olarak

Back