- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
@mutlu1988 ne yapacaksın benim kızlar internette kurabiye görmüşler istiyorlar onu yapayım dedim başkada bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikaaaBenim kocam ödüyor hepsini![]()
Şükür Allah bugünümuzden geri koymasın aminOlsun hiç olmazsa kredi kartını kimseye muhtaç olmadan ödeyebiliyoruz ya işin güzel yanından bakalım![]()
![]()
Amin güzel arkadaşım
Amin canım.kayinvalide konusunda miAmin güzel arkadaşım
2020 yılını çoğu kimse sevmese de şahsen ben sevdim benim açımdan adaletin tecelli ettiği bir yıl oldu hamd olsun.
2021'ın güzellikleri yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyorum![]()
O ve geride kalan tayfalarının düştükleri içler acısı durumlarAmin canım.kayinvalide konusunda mi
Aaaa neler olmuşO ve geride kalan tayfalarının düştükleri içler acısı durumlar
Canim aslinda yilbasiyla ilgili degil yapacaklarin. Sadece o gun yensin diye uzun zamandir yapmadiklarimi yapicam. Kiymali börek,sehriye salatasi ve magnolya yapicam insaallah. Disardan da pizza siparis edecegiz insallah@mutlu1988 ne yapacaksın benim kızlar internette kurabiye görmüşler istiyorlar onu yapayım dedim başkada bilmiyorum
Benim eşiminde doğum günü o yüzden her sene yaş pasta yapardım ama bu sene yapamayacağımCanim aslinda yilbasiyla ilgili degil yapacaklarin. Sadece o gun yensin diye uzun zamandir yapmadiklarimi yapicam. Kiymali börek,sehriye salatasi ve magnolya yapicam insaallah. Disardan da pizza siparis edecegiz insallahkizimin istegi bu da
![]()
Kısaca nankörlüklerinin bedelini ödüyorlarAaaa neler olmuş
Bu dünyada eden muhakkak buluyor ben buna çok şahit olmuşumdurKısaca nankörlüklerinin bedelini ödüyorlar
Pislik parçalarından akıyor ...
Evet canım aynen öyleBu dünyada eden muhakkak buluyor ben buna çok şahit olmuşumdur
Para lazım olmayacaksa yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bence hiç durmaSelam kızlar
Altınlarınız bereketli olsun
Bulgur pilavı yaptım kızıma, yemek begendirmekte zorlanıyorum,
Tavuk kebabını bile yiyemedi dün midem bulanıyor diye,
Psikolojisi düzelir inş
Kahve yapıyor şimdi
Maaş hesabimdaki nakit parayla altın alsam mı diye düşünüyorum, hazır düşükken![]()
Ben de bugün bulgur pilavı yaptımSelam kızlar
Altınlarınız bereketli olsun
Bulgur pilavı yaptım kızıma, yemek begendirmekte zorlanıyorum,
Tavuk kebabını bile yiyemedi dün midem bulanıyor diye,
Psikolojisi düzelir inş
Kahve yapıyor şimdi
Maaş hesabimdaki nakit parayla altın alsam mı diye düşünüyorum, hazır düşükken![]()
Yeni evin doğalgaz işi için gerek olabilir belki 600tlPara lazım olmayacaksa yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bence hiç durma![]()