Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kizlar. Sabah gec kahvalti yaptik. Aksama da valik ve salata var menude. Dundem yaptigim.yemekleri de artik yarin oglen cocuklarla yeriz. Nevresimleri degistirdim,ortaligi topladim,mutfagi toplayip supurdum. Bir kac mutfak dolabini duzenledim. Simdinbiraz dinlenicem.Daha sonra salatami hazirlayip.okul.islerimi halledicem. Ha birnde banyoyu yikayacagim😁 vallahinev islerindem cok skldim. Nolur okullar acilsin, eylulde oglum da krese baslasinbve ben isime geri.doneyim😊

İnşallah,bu ay daha yeni başladı ama bir gram aldım😁
Bu benim şimdilik 2 gr oldu ama başka olur mu bilemiyorum
Zira kredi kartında dask ve konut ve eşya sigortasi ,arabanin yillik servis bakim ücretinin son taksiti var .
1000 tl gün parası verilecek .
Doğalgaz faturası büyük ihtimali bu hafta gelir .şimdiden doğalgaz faturası 500 tl yi geçik 600 tl yi gözden çıkardım
Bir hesaplama yapmam lazım kabataslak da olsa

Bu benim şimdilik 2 gr oldu ama başka olur mu bilemiyorum
Zira kredi kartında dask ve konut ve eşya sigortasi ,arabanin yillik servis bakim ücretinin son taksiti var .
1000 tl gün parası verilecek .
Doğalgaz faturası büyük ihtimali bu hafta gelir .şimdiden doğalgaz faturası 500 tl yi geçik 600 tl yi gözden çıkardım
Bir hesaplama yapmam lazım kabataslak da olsa
Allah bereket versin,ben de bu ay başka alamam araba vergisi 1100 zaten bu ay borç için de birikim yapiyorz bı yandan bitse de rahatlasam bitiremedik daha bu pahalilikta evdeki hiç bir hesap tutmuyor ki

Hoşgeldin canım nerelerdesin ben de geçen etiketlesem dedim bir şey girdi araya kaldı öyle..şimdilik iyiyim inşallah çok şükür 🤲 canlı ders ,çocuk,ev geçiyor günler.Sen neler yapıyorsun
Canım biraz sosyal hesaplardan internetten uzak kalmaya çalıştım kk ya da ara vermiş oldum ,
Allah iyilik versin benim de aynı çocuk ev dersler uğraşıp duruyorm

Canım biraz sosyal hesaplardan internetten uzak kalmaya çalıştım kk ya da ara vermiş oldum ,
Allah iyilik versin benim de aynı çocuk ev dersler uğraşıp duruyorm
Ben de uzak kalsam ya da daha az girsem iyi olacak aslında.Cocukla daha verimli vakit geçirmek istiyorum yakın zamanda tuvalet eğitimi verdik çok şükür söylüyor tuvaletini artık,dillenmeye de başladı ve sanki rahatladı uslandi gibi biraz. Sürekli oyun istiyor ama anne genç değil ki devamlı oynasın 🤭

Ben de uzak kalsam ya da daha az girsem iyi olacak aslında.Cocukla daha verimli vakit geçirmek istiyorum yakın zamanda tuvalet eğitimi verdik çok şükür söylüyor tuvaletini artık,dillenmeye de başladı ve sanki rahatladı uslandi gibi biraz. Sürekli oyun istiyor ama anne genç değil ki devamlı oynasın 🤭
Gençsin ya hu nen var Allah aşkına, gerçekten tuvalet eğitimi ile beraber çocuklar level atlıyor çok şey değişiyor,hayırlı olsun gözünüz aydın 🤩

Back