Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selamlarr
Bugün sabah ben de bulgur pilavı yaptım😁 yanında z. yağlı barbunya.
Okula uğradım. Dönerken yoğurt mayalamak için süt çocuklara un kurabiyesi bir de 1.25 den köy yumurtası aldım. Oradan pazara gittim. 100 TL de pazarda harcadım. A101e gidipannemin bulamadığı vipahmet mopu gördüm onu aldım. Ayın birinden itibaren herşey zamlanacak diye biraz keyfe kahve aldım. Unlara baktım 2 kg un 10 kusur TL idi ne kadar pahalı. Bimin efsane unu daha güzel olduğunu düşündüğümden bime geçtim 5 kg unu 17 kusur TL ye aldım.

Selamlarr
Bugün sabah ben de bulgur pilavı yaptım😁 yanında z. yağlı barbunya.
Okula uğradım. Dönerken yoğurt mayalamak için süt çocuklara un kurabiyesi bir de 1.25 den köy yumurtası aldım. Oradan pazara gittim. 100 TL de pazarda harcadım. A101e gidipannemin bulamadığı vipahmet mopu gördüm onu aldım. Ayın birinden itibaren herşey zamlanacak diye biraz keyfe kahve aldım. Unlara baktım 2 kg un 10 kusur TL idi ne kadar pahalı. Bimin efsane unu daha güzel olduğunu düşündüğümden bime geçtim 5 kg unu 17 kusur TL ye aldım.
Aldıkların bereketli olsun canım
Bizim maaşlara en az % 20 25 zam gelmeli
% 3 nedir arkadaş dalga geçer gibi 🥴🥴

Aldıkların bereketli olsun canım
Bizim maaşlara en az % 20 25 zam gelmeli
% 3 nedir arkadaş dalga geçer gibi 🥴🥴
Sağol canım. Hiç umudum yok keşke o oranda gelse zam. Herşey çok pahalı gerçekten...
Eşime 4 kg peynir almasını söyledim. Ona da zam gelir kesin buzluğa atarım. Biz böyle yapmasak hiç bir birikimimiz olmaz.

Sağol canım. Hiç umudum yok keşke o oranda gelse zam. Herşey çok pahalı gerçekten...
Eşime 4 kg peynir almasını söyledim. Ona da zam gelir kesin buzluğa atarım. Biz böyle yapmasak hiç bir birikimimiz olmaz.
Evet indirim kovalamasak zor gerçekten Allah sürekli geliri olmayanlara ya da dar gelirliye emekliye yardım etsin
Hepimize yardım etsin
Milletvekilliğinden emekliliğe sonuna kadar HAYIR
Ayrıca milletvekillerinin maaş miktarına da HAYIR
Bu kadar olmamalı ister vekil ister işçi memur ya da işsiz ol
Insanca yaşama bedeli /ücreti olmalı
Bu vatan için herkesin üstlendiği sorumluluk önemli...

Evlere bakıyorum bu ara sürekli bir sürü satılık ev var uzun süredir satılık olan var ve yeni çıkan bir sürü ilan. Pek de satılmı sanki. Biraz da açıkçası fiyatlar yüksek geliyor.
Faizler arttı yaprak kıpırdamaz kısa sürede diye düşünüyorum

Back