Allah bereket versin.Ek ders alabilirsek ne ala ama alamazsak işimiz zorBen de günlerdir şükrediyorum, serin havanın tadını çıkarıyorumsıcaklarda zor oluyordu hareket etmek.
Eğitim ödeneği hala yatmadı bize. Onu da yok sayıp birikime ayırırım diyordum ama ek ders olmayınca da kullanıcaz gibi duruyor. Kredi kartlarını toparlayayım diyordum ama gelir eksilince o da mümkün değilsağlık olsun buna da şükür
Ben Ebadan ders veriyorum , hayretler içerisindeyimBugün bir arkadaşım canlı dersler sebebiyle zoomdan kendisine 1200 TL borç çıktığını söyledi,böyle bişey var mı ya
Plastik olanTeneke olan mı plastik pet kapta olan mı ?
Eba zooma yönlendiriyormus,zaten sağ üst köşede zoom yazıyor.Ben de arkadaş söyleyince şaşırdım hadtaya biz de başlıyoruz da nasil olacak bilmiyorum ek ders alacaz diye elimizdeki maaştan da gitsin istemiyorumBen Ebadan ders veriyorum , hayretler içerisindeyim
Acaba ücretli kullanım olan bir uygulama mı bu
ve bir-çok kişi kullanıyor ilk defa duydum
Amanın çivisi çıkmış ortalığın demekkiPlastik olan
Merhaba canımHayırlı aksamlar kızlar esyaları. 2cı elde sattım. Cok sukur suan kıracı bulamadım. Amabenım sıze sormak ıstedıgım başka bişey var. Ogluöu sutten keselı 3ay oldu. Ama goguslerımde yumruk tarzı bezeler var.. Hastane de sıra yok özelide aradım. Kadın dogum yokmuş ne olabılır sızce normalmı
Anladım canım tesekur ederim genede Rabbım uzun ve hayırlı ömurler versın bebişlereMerhaba canım
Hiçbir fikrim yok benim bebeler mama ile büyüdüler sadece 1 ay emdiler
Artık 16 ve 13 yaşındalarAnladım canım tesekur ederim genede Rabbım uzun ve hayırlı ömurler versın bebişlere
Merhaba polo,gayet normal sıcak duşa girip masaj yap az az da sağ ,süt devam etmesin diye sagmamak bazen böyle sonuçlanır,bende yaşadımHayırlı aksamlar kızlar esyaları. 2cı elde sattım. Cok sukur suan kıracı bulamadım. Amabenım sıze sormak ıstedıgım başka bişey var. Ogluöu sutten keselı 3ay oldu. Ama goguslerımde yumruk tarzı bezeler var.. Hastane de sıra yok özelide aradım. Kadın dogum yokmuş ne olabılır sızce normalmı
Çok ilerlerse antibiyotik gerekebilir muhtemelen mastittir ilerletmemeye çalışMerhaba polo,gayet normal sıcak duşa girip masaj yap az az da sağ ,süt devam etmesin diye sagmamak bazen böyle sonuçlanır,bende yaşadım
Masallah SubhanAllah. Rabbım hayırlı evlat eylesin inşallahArtık 16 ve 13 yaşındalar
Ya hıc yapmıyordum. Öyle bende oyle yapayım.Merhaba polo,gayet normal sıcak duşa girip masaj yap az az da sağ ,süt devam etmesin diye sagmamak bazen böyle sonuçlanır,bende yaşadım
Ama az sağ canım yani sadece rahatlamak için ,yani o dengeyi kur,çok sagarsan son damlasına kadar falan tekrar süt dolar ,ama hiç sagmazsan da öyle yumruk kalır antibiyotik gerekir sonra daYa hıc yapmıyordum. Öyle bende oyle yapayım.
Gectigimiz donem boyle seyler olmus. Kizimin okulunun idaresi, sorunun cozuldugunu kullanabileceklerini soylemis.Ben Ebadan ders veriyorum , hayretler içerisindeyim
Acaba ücretli kullanım olan bir uygulama mı bu
ve bir-çok kişi kullanıyor ilk defa duydum
Eba'da sorun oldugu icin idare tavsiye etmis.Ben de zoom kullanmıyorum en guvenlisi Eba bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?